Cocoon Aeris Sort med stål loftstang

Den populære Cocoon Aeris biopejs er kendt fra 'Go' Morgen Danmark og 'Go' Aften Live på TV2. Den flotte designerpejs er prikken over i'et i ethvert hjem.

Læs mere

Washington - Sort rund bioethanol brændeovn

Høj gulv biopejs, der ligner en almindelig brændeovn. Brændetid på 6 timer. Størrelse H: 112,4 x B: 42 x D: 42 cm.

Læs mere

Columbus bio brændeovn med 360-view

Fed biopejs i et design, der er inspireret af en klassisk brændeovn. Pejsen har glas hele vejen rundt om flammen og giver derfor et komplet kig til flammerne.

Læs mere

Cheyenne - Sort bioethanol brændeovn

Denne firkantede gulv biopejs i klassisk brændeovns design er 95 cm høj og giver mulighed for at se flammerne fra 3 sider.

Læs mere

Arcticon - Sort

Arcticon er en fritstående automatisk biopejs fra Planika, som benytter sig af deres BEV teknologi til sikker afbrænding af Bioethanol. Brændstofkapacitet 5 liter. Op til 33 timers brændetid.

Læs mere

Coalvilla traditionel ethanol kamin

Traditionel fritstående biopejs i hvid MDF og stål. Dimensioner: H: 113,4 x B: 115 x D: 35 cm

Læs mere

Heatbar 2400

Heatbar 2400 er en infrarød terrassevarmer med en længde på 150 cm og varmeeffekt på 2400W. Heatbar 2400 kan monteres på væg og loft.

Læs mere

Heatbar 1000

Heatbar 1000 er en infrarød terrassevarmer med en længde på 60 cm og varmeeffekt op til 1000W. Heatbar 1000 kan monteres på væg og loft.

Læs mere

Heatbar Pro 1000

Heatbar Pro 1000 er en infrarød terrassevarmer med fjernbetjening og wi-fi styring. Enheden har en længde på 75,5 cm og op til 1000W varmeeffekt.

Læs mere

Heatbar Pro 1800

Heatbar Pro 1800 er en infrarød terrassevarmer med fjernbetjening og wi-fi styring. Enheden har en længde på 115 cm og op til 1800W varmeeffekt.

Læs mere

Heatbar Pro 2400

Heatbar Pro 2400 er en infrarød terrassevarmer med fjernbetjening og wi-fi styring. Enheden har en længde på 165,5 cm og op til 2400W varmeeffekt.

Læs mere

Heatbar 1800

Heatbar 1800 er en infrarød terrassevarmer med en længde på 100 cm og varmeeffekt op til 1800W. Heatbar 1800 kan monteres på væg og loft.

Læs mere

Square 3 bordpejs i hvid - DEMO

Square 3 demo biopejs i hvid. Kvadratisk biopejs til at stille på bordet. Størrelse: H: 30,3 cm x B: 30 cm x D: 30 cm.

Læs mere

Foco Room Divider 1200 mm - DEMO

Foco Room Divider til indbygning i væg. Dette er en demo-model udstyret med et helt nyt og ubrugt manuelt brandkar.

Læs mere

Foco Room Divider 810 mm - automatisk DEMO

Foco Room Divider til indbygning i væg. Dette er en demo-model med helt nyt og ubrugt automatisk brandkar.

Læs mere

Foco Room Divider 500 mm - DEMO

Foco Room Divider til indbygning i væg. Dette er en demo-model - dog udstyres den med et helt nyt og ubrugt manuelt brandkar.

Læs mere

Foco Two 800 Medium Automatisk - DEMO

Foco Two 800 medium biopejs til indbygning i væg. Dette er en demo-model, udstyret med et helt nyt automatisk brandkar.

Læs mere

Foco Two Ultra Slim 800 - DEMO

Foco Two Ultra Slim 800 biopejs til indbygning i væg. Dette er en demo-model, udstyret med et helt nyt manuelt brandkar.

Læs mere

Foco One 1000 - DEMO

Foco One 1000 biopejs til indbygning i væg. Dette er en demo-model, udstyret med et helt nyt manuelt brandkar.

Læs mere

Foco Corner Right 1200 - DEMO

Foco Corner Right 1200 biopejs til indbygning i væg. Dette er en demo-model, udstyret med et helt nyt manuelt brandkar.

Læs mere

Foco Corner Right 1200 - DEMO

Foco Corner Right 1200 biopejs til indbygning i væg. Dette er en demo-model, udstyret med et helt nyt manuelt brandkar.

Læs mere

Cocoon Pedestal med stålfod - Sort

Den flotte Cocoon Pedestal er en fritstående biopejs designet af Federico Otero. Kan nemt flyttes fra rum til rum eller tages med på terrassen.

Læs mere

Hjørnepejs 50 cm - Venstre

Hjørnepejs til indbygning i hjørnet af en væg. Denne model er venstrevendt. Op til 6 timers brændetid pr. opfyldning.

Læs mere

Hjørnepejs 50 cm - Højre

Lille biopejs til indbygning i hjørnet af en væg. Med en brænder på 1,5 liter er du sikret levende flammer i op til 6 timer.

Læs mere

Cocoon Pedestal med sort fod - Sort

Fritstående udgave af den populære biopejs fra Cocoon Fires. Her i en udgave med sort globe og sort fod. Cocoon Pedestal kan nemt flyttes rundt og kræver ingen installation.

Læs mere

Hjørnepejs 85 cm - Højre

Højrevendt hjørnebiopejs til indbygning i hjørnet af en væg. Pejsen har en total bredde på 85 cm og et brandkar på 70 cm, der giver en brandtid på op til 7,5 time på en fuld opfyldning af bioethanol.

Læs mere

Hjørnepejs 115 cm - Højre

Højrevendt hjørnebiopejs til indbygning i hjørnet af en væg. Pejsen har en total bredde på 115 cm og et brandkar på 100 cm, der giver en brandtid på op til 5 timer 45 minutter på en fuld opfyldning af bioethanol.

Læs mere

Hjørnepejs 115 cm - venstre

Venstrevendt hjørnebiopejs til indbygning i hjørnet af en væg. Pejsen har en total bredde på 115 cm og et brandkar på 100 cm, der giver en brandtid på op til 5 timer 45 minutter på en fuld opfyldning af bioethanol.

Læs mere

Hjørnepejs 65 cm - Venstre

Venstrevendt hjørnebiopejs til indbygning i hjørnet af en væg. Pejsen har en total bredde på 65 cm og et brandkar på 50 cm, der giver en brandtid på op til 7,5 time på en fuld opfyldning af bioethanol.

Læs mere

Hjørnepejs 85 cm - Venstre

Venstrevendt hjørnebiopejs til indbygning i hjørnet af en væg. Pejsen har en total bredde på 85 cm og et brandkar på 70 cm, der giver en brandtid på op til 7,5 time på en fuld opfyldning af bioethanol.

Læs mere

Hjørnepejs 65 cm - Højre

Højrevendt hjørnebiopejs til indbygning i hjørnet af en væg. Pejsen har en total bredde på 65 cm og et brandkar på 50 cm, der giver en brandtid på op til 7,5 time på en fuld opfyldning af bioethanol.

Læs mere

Cocoon Pedestal - poleret stål

Den lækre Cocoon Pedestal i poleret stål er en designer pejs fra Cocoon Fires, og er en smuk tilføjelse til ethvert hjem.

Læs mere

Cocoon Terra - mat sort

Den flotte Cocoon Terra biopejs fra Cocoon Fires passer perfekt ind i ethvert hjem. Denne designer pejs har en kapacitet på 1,5L og kan brænde i op til 5 timer.

Læs mere

Cocoon Pedestal - Poleret Messing

Fritstående biopejs fra producenten Cocoon Fires og designet af Federico Otero. Pejsen er lavet i poleret messing, hvilket giver et helt unikt og eksklusivt udseende - både når biopejsen er tændt og slukket. Op til 5 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

Cocoon Pedestal - Poleret Kobber

Fritstående biopejs fra producenten Cocoon Fires og designet af Federico Otero. Pejsen er lavet i poleret kobber, hvilket giver et helt unikt og eksklusivt udseende - både når biopejsen er tændt og slukket. Op til 5 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

Cocoon Aeris - Poleret Messing

Aeris er en lofthængt biopejs fra producenten Cocoon Fires. Denne udgave er lavet i poleret messing, der giver et yders eksklusivt look, der gør pejsen til et designmøbel både når pejsen er tændt og slukket. Op til 5 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

Cocoon Terra - poleret stål

Denne tre-benede model af den populære Cocoon biopejs fra Cocoon Fires er designet af Federico Otero, og er prikken over i'et i ethvert hjem.

Læs mere

Cocoon Aeris - Poleret Kobber

Cocoon Aeris fra Cocoon Fires er en lækker og moderne designerpejs. Den kan ses hver dag i studiet på 'Go' Morgen Danmark og 'Go' Aften Live på TV2.

Læs mere

Cocoon Pedestal - Hvid

Fritstående biopejs fra producenten Cocoon Fires og designet af Federico Otero. Pejsen er lavet i stål med en mat hvid overflade, hvilket giver et helt unikt og eksklusivt udseende - både når biopejsen er tændt og slukket. Op til 5 timers brændetid per o

Læs mere

Cocoon Aeris - Hvid

Cocoon Aeris er en lofthængt biopejs fra producenten Cocoon Fires. Den populære lofthængte biopejs er bl.a. kendt fra Go' Morgen Danmark på TV2. Her i en helt ny hvid variant.

Læs mere

Planika Mandala

Fritstående biopejs der kan bruges inde- og udendørs. Pejsen er flytbar og kan nemt flyttes rundt fra stue, udestue og terrassen, så du kan nyde pejsens flammer lige hvor du har lyst.

Læs mere

Planika Lotus

Fritstående biopejs der kan bruges inde- og udendørs. Pejsens størrelse gør, at den kan bruges både ståede på gulvet eller bordet, indenfor og udenfor.

Læs mere

Jackson - Sort bioethanol brændeovn

Denne flotte biopejs er designet som en klassisk brændeovn, men er miljøvenlig og kræver ingen installation.

Læs mere

Carson - Lille bioethanol brændeovn

Carson er en lille bioethanol brændeovn, der er perfekt til mindre rum og som også kan placeres inde i gamle traditionelle åbne pejse.

Læs mere

Alaska - bioethanol brændeovn

Alaska bioethanol brændeovn, som passer perfekt til hjørner. Udstyret med et 1.3 liters brandkar der brænder i op til 6 timer på en opfyldning.

Læs mere

Montgomery Hvid - Åben bioethanol brændeovn

Hvid gulv biopejs med flot brændeovns look. Størrelse: H: 95 x Ø 45 cm. Brændetid: 4,5 time pr. opfyldning.

Læs mere

Montgomery Sort - Åben bioethanol brændeovn

Fritstående biopejs med sort brændeovns look. Forventet brændetid 4,5 timer. Størrelse H: 95 cm x B: 45 cm x D: 45 cm.

Læs mere

Foco Room Divider 800

Foco Room Divider 800 er en indbygningsbiopejs, beregnet til indbygning i en rumdeler væg, hvor den vil give kig flammerne fra tre sider. Vælg mellem et manuelt eller automatisk brandkar.

Læs mere

Foco Two 1000 Slim

Med Foco Two 1000 Slim får du en smal tunnel biopejs til indbygning i en væg. Biopejsen har en dybde på kun 20 cm og er derfor en oplagt biopejs hvis man har tynde vægge.

Læs mere

Mallorca terrassevarmer til gas - Muztag

Muztag Mallorca design gasterrassevarmer til at varme op på terrassen. Terrassevarmeren der er elsket af og set hos restauranter, caféer og hotelbranchen.

Læs mere

Foco Corner Right 800

Foco Corner er en biopejs designet til, at blive bygget ind i hjørnet på en væg, hvor man så vil kunne se flammerne fra to sider. Det er muligt at vælge mellem et manuelt eller et automatisk brandkar.

Læs mere

Foco Room Divider 1200

Foco Room Divider 1200 er en indbygningsbiopejs, beregnet til indbygning i en rumdeler væg, hvor den vil give kig flammerne fra tre sider. Vælg mellem et manuelt eller automatisk brandkar.

Læs mere

Foco One 1000 Slim

Foco One er en biopejs beregnet til indbygning i en væg, hvor man ønkser at kunne se flammerne fra én side.

Læs mere

Foco Three 1200

Foco Three 1200 er en 3-sidet biopejs til indbygning i en væg, hvor den giver mulighed for, at se flammerne fra tre sider. Mulighed for at vælge mellem et manuelt eller et automatisk bioethanol brandkar.

Læs mere

Foco Corner Right 1200

Foco Corner er en biopejs designet til, at blive bygget ind i hjørnet på en væg, hvor man så vil kunne se flammerne fra to sider. Det er muligt at vælge mellem et manuelt eller et automatisk brandkar.

Læs mere

Foco Two 1200

Foco Two 1200 er en to-sidet tunnel biopejs til indbygning i en væg, hvor det vil være muligt, at se flammerne fra to modstående sider. Vælg mellem et manuelt eller automatisk brandkar.

Læs mere

Foco One 1200 Slim

Foco One Slim er en biopejs beregnet til indbygning i en væg, hvor man ønkser at kunne se flammerne fra én side.

Læs mere

Foco Two 1200 Slim

Med Foco Two 1200 Slim får du en smal tunnel biopejs til indbygning i en væg. Biopejsen har en dybde på kun 20 cm og er derfor en oplagt biopejs hvis man har tynde vægge.

Læs mere

Foco Three 800

Foco Three 800 er en 3-sidet biopejs til indbygning i en væg, hvor den giver mulighed for, at se flammerne fra tre sider. Mulighed for at vælge mellem et manuelt eller et automatisk bioethanol brandkar.

Læs mere

Foco Corner Left 800

Foco Corner er en biopejs designet til, at blive bygget ind i hjørnet på en væg, hvor man så vil kunne se flammerne fra to sider. Det er muligt at vælge mellem et manuelt eller et automatisk brandkar.

Læs mere

Foco Four 1000

Foco Four 1000 er en 4-sidet biopejs til indbygning i en væg, hvor den giver mulighed for, at se flammerne fra alle fire sider. Mulighed for at vælge mellem et manuelt eller et automatisk bioethanol brandkar.

Læs mere

Foco Four 1200

Foco Four 1200 er en 4-sidet biopejs til indbygning i en væg, hvor den giver mulighed for, at se flammerne fra alle fire sider. Mulighed for at vælge mellem et manuelt eller et automatisk bioethanol brandkar.

Læs mere

Foco Two 800

Foco Two 800 er en to-sidet tunnel biopejs til indbygning i en væg, hvor det vil være muligt, at se flammerne fra to modstående sider. Vælg mellem et manuelt eller automatisk brandkar.

Læs mere

Foco Two 600 Slim

Med Foco Two 600 Slim får du en smal tunnel biopejs til indbygning i en væg. Biopejsen har en dybde på kun 20 cm og er derfor en oplagt biopejs hvis man har tynde vægge.

Læs mere

Foco Two 1000

Foco Two 1000 er en to-sidet tunnel biopejs til indbygning i en væg, hvor det vil være muligt, at se flammerne fra to modstående sider. Vælg mellem et manuelt eller automatisk brandkar.

Læs mere

Foco Room Divider 1000

Foco Room Divider 1000 er en indbygningsbiopejs, beregnet til indbygning i en rumdeler væg, hvor den vil give udsyn til flammerne fra tre sider. Vælg mellem et manuelt eller automatisk brandkar.

Læs mere

Foco Four 800

Foco Four 800 er en 4-sidet biopejs til indbygning i en væg, hvor den giver mulighed for, at se flammerne fra alle fire sider. Mulighed for at vælge mellem et manuelt eller et automatisk bioethanol brandkar.

Læs mere

Foco Free 1200

Foco Free 1200 er en 4-sidet biopejs med mange muligheder, der indbyder til, at være kreativ i dit gør-det-selv biopejs projekt. Foco Free består af en bundramme, sikkerhedsglas og brandkar - vælg mellem manuel eller automatisk.

Læs mere

Foco Three 1000

Foco Three 1000 er en 3-sidet biopejs til indbygning i en væg, hvor den giver mulighed for, at se flammerne fra tre sider. Mulighed for at vælge mellem et manuelt eller et automatisk bioethanol brandkar.

Læs mere

Foco Free 1000

Foco Free 1000 er en 4-sidet biopejs med mange muligheder, der indbyder til, at være kreativ i dit gør-det-selv biopejs projekt. Foco Free består af en bundramme, sikkerhedsglas og brandkar - vælg mellem manuel eller automatisk.

Læs mere

Foco Customized

Få din Foco biopejs skræddersyet på mål. En Foco biopejs er super fleksibel og nem at installere. Fremstilles på specialmål.

Læs mere

Foco Free 800

Foco Free 800 er en 4-sidet biopejs med mange muligheder, der indbyder til, at være kreativ i dit gør-det-selv biopejs projekt. Foco Free består af en bundramme, sikkerhedsglas og brandkar - vælg mellem manuel eller automatisk.

Læs mere

Foco Corner Left 1200

Foco Corner er en biopejs designet til, at blive bygget ind i hjørnet på en væg, hvor man så vil kunne se flammerne fra to sider. Det er muligt at vælge mellem et manuelt eller et automatisk brandkar.

Læs mere

Foco One 600 Slim

Foco One Slim er en biopejs beregnet til indbygning i en væg, hvor man ønsker at kunne se flammerne fra én side.

Læs mere

Foco Corner Left 1000

Foco Corner er en biopejs designet til, at blive bygget ind i hjørnet på en væg, hvor man så vil kunne se flammerne fra to sider. Det er muligt at vælge mellem et manuelt eller et automatisk brandkar.

Læs mere

Foco Corner Right 1000

Foco Corner er en biopejs designet til, at blive bygget ind i hjørnet på en væg, hvor man så vil kunne se flammerne fra to sider. Det er muligt at vælge mellem et manuelt eller et automatisk brandkar.

Læs mere

Foco One 800

Foco One 800 er en ét-sidet bioetanol pejs til indbygning i en væg, hvor man ønsker kun at kunne se flammerne fra fronten. Vælg mellem et manuelt eller automatisk brandkar.

Læs mere

Foco One 1000

Foco One 1000 er en ét-sidet bioetanol pejs til indbygning i en væg, hvor man ønsker kun at kunne se flammerne fra fronten. Vælg mellem et manuelt eller automatisk brandkar.

Læs mere

Foco One 1200

Foco One 1200 er en ét-sidet bioetanol pejs til indbygning i en væg, hvor man ønsker kun at kunne se flammerne fra fronten. Vælg mellem et manuelt eller automatisk brandkar.

Læs mere

Foco Room Divider 800 Medium

Foco Room Divider 800 Medium er en indbygningsbiopejs, som kan fungere som rumdeler hvor flammerne kan ses fra 3 sider. Med denne model medfølger et manuelt brandkar med en brændetid på 7,5 timer.

Læs mere

Yderramme til Foco 600

Yderramme til Foco One 600 og Foco Two 600. Yderrammen monteres på pejsens inderramme og giver en ramme omkring installationen.

Læs mere

Foco One 800 Medium

Foco One Medium er en indbygningsbiopejs, hvor det er muligt at se flammerne fra én side. Modellen her har en bredde på 80 cm og du får et 3,5 liters brandkar med en brændetid på ca. 7,5 time.

Læs mere

Foco Two 600 Ultra Slim

Foco Two 600 Ultra Slim er en ekstra smal indbygningsbiopejs, hvor man kan se flammerne fra 2 sider. Det medfølgende brandkar har en bredde på 40 cm og giver op til 7 timers brændetid.

Læs mere

Foco Two 800 Ultra Slim

Foco Two 800 Ultra Slim er en ekstra smal indbygningsbiopejse, hvor man kan se flammerne fra 2 sider. Det medfølgende brandkar har en bredde på 60 cm og giver op til 7 timers brændetid.

Læs mere

Foco Two 1000 Ultra Slim

Foco Two 1000 Ultra Slim er en ekstra smal indbygningsbiopejse, hvor man kan se flammerne fra 2 sider. Det medfølgende brandkar har en bredde på 80 cm og giver op til 7 timers brændetid.

Læs mere

Foco Two 800 Medium

Foco Two Medium er en indbygningsbiopejs, hvor det er muligt at se flammerne fra 2 sider. Modellen her har en bredde på 80 cm og der medfølger et manuelt brandkar med en brændetid på op til 7,5 timer per påfyldning af bioethanol.

Læs mere

Foco One 1100 Medium

Foco One Medium er en indbygningsbiopejs, hvor det er muligt at se flammerne fra én side. Modellen her har en bredde på 110 cm og der medfølger et manuelt bioethanol brandkar med en brændetid på op til 6 timer og max varmeeffekt på 6,5 kW.

Læs mere

Foco Room Divider 800 Medium - Automatisk brænder

Foco Room Divider 800 Medium er en indbygningsbiopejs, som kan fungere som rumdeler hvor flammerne kan ses fra 3 sider.

Læs mere

Foco Two 1100 Medium

Foco Two Medium er en indbygningsbiopejs, hvor det er muligt at se flammerne fra 2 sider. Modellen her har en bredde på 110 cm og der medfølger et manuelt brandkar med en brændetid på 6 timer per påfyldning af bioethanol.

Læs mere

Foco One 1400 Double

Her får du en ekstra bred indbygningsbiopejs udstyret med 2 separate manuelle brandkar. Pejsen er en 1-sidet indbygningsbiopejs, der giver mulighed for at se flammerne fra én side.

Læs mere

Foco Two 1400 Double

Her får du en ekstra bred indbygningsbiopejs udstyret med 2 separate manuelle brandkar. Pejsen er en 2-sidet indbygningsbiopejs, der giver mulighed for at se flammerne fra to modstående sider.

Læs mere

Foco Room Divider 1100 Medium

Foco Room Divider 1100 Medium er en indbygningsbiopejs, som kan fungere som rumdeler hvor flammerne kan ses fra 3 sider. Modellen her har en bredde på 110 cm og kommer med et manuelt brandkar med en brændetid op til 6 timer.

Læs mere

Yderramme til Foco 800

Yderramme til Foco One 800 og Foco Two 800. Yderrammen monteres på pejsens inderramme og giver en ramme omkring installationen.

Læs mere

Yderramme til Foco 1000

Yderramme til Foco One 1000 og Foco Two 1000. Yderrammen monteres på pejsens inderramme og giver en ramme omkring installationen.

Læs mere

Yderramme til Foco 1200

Yderramme til Foco One 1200 og Foco Two 1200. Yderrammen monteres på pejsens inderramme og giver en ramme omkring installationen.

Læs mere

Osaka Udendørs Gas Fire Pit

Osaka Fire Pit er en udendørs gaspejs til gasflaske. Pejsen fås i to farver, og er den ikke er i brug kan den anvendes som et bord.

Læs mere

Foco One 1500

Foco One 1500 et-sidet indbygningsbiopejs med automatisk brandkar. Specielt egnet til indbygning under et stort fjernsyn. Pejserammen har en bredde på 1500mm.

Læs mere

Foco Two 800 Slim

Med Foco Two 800 Slim får du en smal tunnel biopejs til indbygning i en væg. Biopejsen har en dybde på kun 20 cm og er derfor en oplagt biopejs hvis man har tynde vægge.

Læs mere

Foco One 800 Slim

Foco One er en biopejs beregnet til indbygning i en væg, hvor man ønkser at kunne se flammerne fra én side.

Læs mere

Foco Two 800 Tall

Foco Two 800 Tall er en to-sidet tunnel biopejs til indbygning i en væg, hvor det vil være muligt, at se flammerne fra to modstående sider. Vælg mellem et manuelt eller automatisk brandkar.

Læs mere

Yderramme til Foco 1100

Yderramme til Foco One 1100 og Foco Two 1100. Yderrammen monteres på pejsens inderramme og giver en ramme omkring installationen.

Læs mere

Muztag Premium Fire Paris - Hvid

Fritstående biopejs der er specielt egnet til brug udenfor på terrassen eller i haven. Sikkerhedsglasset giver god beskyttelse af flammerne mod vinden, hvilket sikre en flot og stabil flamme med lang brændetid.

Læs mere

Foco Two 800 Medium - Automatisk brænder

Foco Two Medium med fjernbetjent brænder er en indbygningsbiopejs, hvor det er muligt at se flammerne fra 2 sider. Modellen her har en bredde på 80 cm.

Læs mere

Foco Two 1100 Medium - Automatisk brænder

Foco Two Medium 1100 med fjernbetjent brænder er en indbygningsbiopejs, hvor det er muligt at se flammerne fra 2 sider. Modellen her har en bredde på 110 cm.

Læs mere

Foco One 800 Medium - Automatisk brænder

Foco One Medium med fjernbetjent brandkar er en indbygningsbiopejs, hvor det er muligt at se flammerne fra 1 side. Modellen her har en bredde på 80 cm.

Læs mere

Foco One 1100 Medium - Automatisk brænder

Foco One Medium med fjernbetjent brænder er en indbygningsbiopejs, hvor det er muligt at se flammerne fra 1 side. Modellen her har en bredde på 110 cm.

Læs mere

Foco Room Divider 1100 Medium - Automatisk brænder

Foco Room Divider 1100 Medium er en indbygningsbiopejs, som kan fungere som rumdeler hvor flammerne kan ses fra 3 sider. Modellen her har en bredde på 110 cm.

Læs mere

Muztag Premium Fire Paris - Sort

Fritstående biopejs der er specielt egnet til brug udenfor på terrassen eller i haven. Sikkerhedsglasset giver god beskyttelse af flammerne mod vinden, hvilket sikre en flot og stabil flamme med lang brændetid.

Læs mere

Foco One 1800

Stor ét-sidet indbygningsbiopejs på 180 cm i bredden. Vælg mellem manuelle eller automatisk brandkar

Læs mere

Foco Two 1500

Foco Two 1500 er en 2-sidet indbygningsbiopejs med mulighed for flere forskellige brandkar. Perfekt til skillevægge og TV-vægge.

Læs mere

Foco Two 1800

Foco Two 1800 er en 2-sidet indbygningsbiopejs med mulighed for flere forskellige brandkar. Perfekt til til skillevægge og TV-vægge.

Læs mere

Foco Three 1800

Foco Three 1800 er en 3-sidet indbygningsbiopejs med mulighed for flere forskellige brandkar. Perfekt egnet til indbygning i media- og TV-vægge.

Læs mere

Foco Three 1500

Foco Three 1500 er en 3-sidet indbygningsbiopejs med mulighed for flere forskellige brandkar. Perfekt egnet til indbygning i media- og TV-vægge.

Læs mere

Foco Room Divider 600 Slim

Smal rumdeler indbygningsbiopejs med et manuelt bioethanol brandkar. Længde 60 cm, Højde 50 cm, Dybde 20 cm. Op til 7,5 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

Foco Room Divider 800 Slim

Smal rumdeler indbygningsbiopejs med et manuelt bioethanol brandkar. Længde 80 cm, Højde 50 cm, Dybde 20 cm. Op til 7,5 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

Foco Room Divider 1000 Slim

Smal rumdeler indbygningsbiopejs med et manuelt bioethanol brandkar. Længde 100 cm, Højde 50 cm, Dybde 20 cm. Op til 7,5 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

Yderramme til Foco 1500

Yderramme til Foco One 1500 og Foco Two 1500. Yderrammen monteres på pejsens inderramme og giver en ramme omkring installationen.

Læs mere

Yderramme til Foco 1800

Yderramme til Foco One 1800 og Foco Two 1800. Yderrammen monteres på pejsens inderramme og giver en ramme omkring installationen.

Læs mere

Muztag Malaga terrassevarmer - sort

Muztag Malaga fritstående gasterrassevarmer til at varme op på terrassen eller i udemiljøet. Elegant og stilfuld terrassevarmer.

Læs mere

Muztag Murcia terrassevarmer - Sort

Flot og elegant Muztag Murcia fritstående sort terrassevarmer til gas. Perfekt til at varme terrassen.

Læs mere

Glas Til Muztag Murcia Terrassevarmer

Reserveglas til Muztag Murcia terrassevarmer til gas.

Læs mere

Glas Til Muztag Malaga Terrassevarmer

Reserveglas til Muztag Malaga terrassevarmer til gas.

Læs mere

Glas Til Muztag Marbella Terrassevarmer

Reserveglas til Muztag Marbella terrassevarmer til gas.

Læs mere

Kawasaki Udendørs Gas Fire Pit

Kawasaki Fire Pit er et kvadratisk udendørs bålfad til gasflaske, der passer perfekt til de flest udendørs indretninger. Vælg mellem farverne: Sort og mørkegrå.

Læs mere

Hiroshima Udendørs Gas Fire Pit

Hiroshima er et rundt udendørs bålfad til gasflaske. Perfekt til tiden i haven og på terrassen. Vølg mellem sort og mørkegrå.

Læs mere

Dekorationstræ Mix - 5 stk.

Sæt med 5 stykker dekorationstræ til brug i biopejse. Træet har forskellige farver og forestiller derfor flere forskellige træsorter.

Læs mere

Stor brænder med glasplader

Fristående biopejs i en stor udgave, hvor flammens synlighed er optimeret til det maksimale uden at gå på kompromis med sikkerhed.

Læs mere

Cocoon Vellum - mat sort

Cocoon Fires som er kendt fra Go' Morgen Danmark på TV2. Her i en væghængt udgave i farven matsort. Manuelt brandkar.

Læs mere

Forno Gas Grande

Stor Morsø Forno grande gasgrill. Leveres med slange - klar til brug! Nem at rengøre og tænde op for med det automatiske system.

Læs mere

Cocoon Vellum - poleret stål

Biopejs som er kendt fra Go' Morgen Danmark på TV2. Er i en væghængt model i poleret stål. Stilfuldt og innovativt design.

Læs mere

LED Elpejs til indbygning - 45 cm

Elpejs til indbygning med klassisk flammeeffekt. Styring via fjernbetjening. Justerbare flammeeffekter via LED-teknik.

Læs mere

Balcone Elektrisk Grill

Smart lille elektrisk Morsø Balcone grill, som kan bruges på farten, i en lejlighed, på båden eller et helt tredje sted.

Læs mere

Forno Gas Medio

Handy Morsø Forno medio gasgrill. Nem og brugervenlig tænding. Hurtig at rengøre. Klar til brug med påmonteret slange.

Læs mere

Elpejs til indbygning - 75,5 cm

Elektrik pejs til indbygning i væg eller til indbygning i gammel kamin, med flotte flammeeffekter. Størrelse H: 680 x B: 755 x D: 220 mm

Læs mere

Bubble Wall

Bubble Wall er en automatisk væghængt biopejs fra Planika. Udstyret med Planikas Senso brandkar tilbyder pejsen BEV teknologi, 2 flamme niveauer og styring via fjernbetjening.

Læs mere

LED Elpejs til indbygning - 60 cm

Elpejs til indbygning på 60 cm med klassisk flammeeffekt. Energisparende teknologi. Fjernbetjening medfølger.

Læs mere

Monteringsbeslag Til Balcone Elektrisk Grill

Monteringsbeslag til Morsø Balcone elektrisk grill, så du let kan montere grillen på en altan/balkon med et gelænder der maks er 8 cm bred.

Læs mere

Elektrisk pejseindsats - 48 cm.

Elektrisk pejseindsats til eksisterende pejse. Størrelse H: 28 x B: 48 x D: 22 cm.

Læs mere

Fire Divider

Fire Divider gør det nemt og opdele din Morsø Forno udeovn, så der opnåes en træ- og grillzone. Hullerne sikrer godt træk.

Læs mere

Grillbørste og skraber - sæt

Morsø grillbørste og skraber så du let kan fjerne madrester og andet snavs fra din grillriste.

Læs mere

Morsø kit til vedligeholdelse af gasgrill

Morsø vedligeholdelseskit til at genopfriske overfladen på din Morsø Forno Gasgrill. Slut med falmede overflader.

Læs mere

Tuscan Plancha stegepande

Tuscan Plancha er perfekt som stegepande i Morsø Forno Udeovn samt Gas- Medio og Grande. Kan anvendes med Morsø-grebet.

Læs mere

Tuscan Grill

Tuscan Grill er perfekt til madlavning i Morsø Forno Udeovn samt Gas- Medio og Grande.

Læs mere

Gas BBQ smoker box

Med Morsø BBQ smoker box opnår du let den rette røgfyldte smag, da der let kan genopfyldes med røgpiller undervejs.

Læs mere

Morsø kit til vedligeholdelse af udeovne

Morsø vedligeholdelseskit til at genopfriske overfladen på din Morsø Forno udeprodukt. Nemt at anvende. Slibesvamp medfører.

Læs mere

Beskyttelsescover til Morsø Balcone

Beskyttelsescover til Morsø Balcone elektrisk grill, så du kan holde din elektriske grill beskyttet mod dårligt vejr og snavs.

Læs mere

Elpejs til indbygning - 60,5 cm

Elektrisk pejs til indbygning i væg eller til indbygning i gammel kamin med flotte flammeeffekter. Størrelse H: 680 x B: 605 x D: 220 mm

Læs mere

Høj elektrisk pejseindsats

Høj elektrisk pejseindsats til eksisterende pejse. Størrelse H: 41 x B: 48 x D: 22 cm.

Læs mere

Spin Pizzaovn

Handy Morsø Forno Spin gas pizzaovn. Nem og brugervenlig tænding. Hurtig at rengøre. Klar til brug med påmonteret slange.

Læs mere

LED Elpejs til indbygning - 70 cm

Elpejs til indbygning. Dimensioner B: 70 cm x H: 47,7 cm x D: 18 cm. Flammerne skabes via LED-teknologi, der er energisparende.

Læs mere

LED Elpejs til indbygning - 75 cm

LED elpejs til indbygning. Dimensioner: B: 75 cm x H: 63 cm x D: 22 cm. Justerbare flammer. Fjernbetjening medfølger.

Læs mere

LED Klassisk indbygningspejs til el - 89 cm

Indbygnings elpejs med LED. Dimensioner: B: 89 cm x H: 67 cm x D: 18 cm. Flotte flammeeffekter. Inkl. fjernbetjening.

Læs mere

1,3 Liter Premium Bioethanol Brandkar - 24 cm

Lille manuelt bioethanol brandkar med justerbar flamme og en kapacitet på 1.3 liter. Brandkarret har en flammebredde på 13 cm og en brændetid op til 6 timer pr. opfyldning.

Læs mere

LED Klassisk indbygningspejs til el - 102 cm

Indbygnings elpejs med LED. Dimensioner: B: 101,7 cm x H: 47 cm x D: 20 cm. Pejsen har justerbare flammer og er energisparende.

Læs mere

1,5 Liter Premium Bioethanol Brandkar - 26 cm

Lille bioethanol brandkar der giver en stor flot flamme. Kapacitet på 1,5 liter og op til 5-6 timers brændetid på en fuld opfyldning. Dette brandkar bruges bl.a. i vores Bioethanol Brændeovne.

Læs mere

LED Klassisk indbygningspejs til el - 129 cm

Indbygnings elpejs med LED klassisk flammeeffekt på 129 cm. Flammerne er kontrollerbare. Fungerer med eller uden varme.

Læs mere

1,0 liter Deluxe Bioethanol Brandkar 24 cm

Perfekt brandkammer til et byg-selv projekt med stor central bålstedsflamme

Læs mere

1,0 liter Deluxe Bioethanol Brandkar 28,5 cm

Perfekt brandkammer til et byg-selv projekt. Dimensioner: H: 6,5 x B: 28,5 x D: 10,5 cm. Brænder i op til 5 timer pr. opfyldning.

Læs mere

LED Pro indbygningspejs til el - 47 cm

47 cm LED pro indbygnings elpejs. Energisparende teknologi, tre forskellige flammefarver og behagelig varmeeffekt.

Læs mere

1,5 liter Deluxe Bioethanol Brandkar - 32 cm

1,5 liter bioethanol brandkammer. Perfekt til en byg-selv biopejs. Produceret i Rustfrit stål - inkl. flamme slukker.

Læs mere

LED Pro indbygningspejs til el - 66 cm

66 cm LED pro elpejs til indbygning. Energisparende LED-teknologi med flotte flammefarver. Virker både med eller uden varme.

Læs mere

Minibord med bioethanol brandkar

Minibord med 1 liters bioethanol brandkar og lavasten. Kan bruges inde og udenfor som bålfad. Op til 3 timers brændetid under optimale forhold.

Læs mere

2,0 liter Deluxe Bioethanol Brandkar - 32 cm

2 liter bioethanol brandkammer. Perfekt til en byg-selv biopejs. Dimensioner: H: 6,5 x B: 32 x D: 17,5 cm. Lang brændetid.

Læs mere

Prometheus PB - Sort

Prometheus PB væghængt biopejs fra Safretti i smalt design. Usædvanlig lang brændetid på 8-10 timer pr. opfyldning.

Læs mere

LED 3D indbygningspejs til el - 60 cm

60 cm elpejs med 3D flammeeffekt. 5 forskellige flammefarver, der via LED-teknologi kun bruger en begrænset mængde strøm.

Læs mere

LED 3D indbygningspejs til el - 69 cm

Elpejs med 3D flammeeffekt på 69 cm. 5 forskellige flammefarver via LED-teknologi. Virker både med eller uden varme.

Læs mere

Afrundet 1,5 liter Deluxe Bioethanol Brandkar

1,5 liters brandkar til UFO pejsene fra Hein & Haugaard. Dette brandkar er svejset i bunden, så det flugter med pejsen.

Læs mere

2,5 liter Deluxe Bioethanol Brandkar 32,5 cm

2,5 liter bioethanol brandkammer. Perfekt til en byg-selv biopejs. Dimensioner: H: 6,5 cm x B: 32,5 cm x D: 20,5 cm

Læs mere

Sola trekantet firepit - 79 cm

Trekantet bålfad i høj kvalitet og flot design til terrassen eller haven. Stærkt og robust materiale. Nemt at vedligeholde.

Læs mere

Skien firepit - Ø68,4 cm

Rundt kvalitets bålfad i stål til hygge på terrassen eller i haven. Solid konstruktion med fire ben. Nemt at vedligeholde.

Læs mere

Prometheus PG - Grå

Safretti Prometheus PG væghængt biopejs. Op til 10 timers brændetid på én opfyldning. Exceptionelt design i grå nuancer.

Læs mere

Porsgrunn firepit

Dekorativ trekantet bålfad til brænde til hygge på terrassen eller i haven. Innovativt design i kvalitetsmaterialer.

Læs mere

Optimyst Cassette 1000 Retail - Multicolor

Dimplex Cassette 1000 multicolor er et hybridbrandkar på 100 cm i bredden, der skaber flammeeffekter ved hjælp af vanddamp og LED-lys. Denne udgave har manuel vandopfyldning.

Læs mere

Deluxe Patio outdoor gaspejs - sort

Luksuriøs gaspejs som terrassevarmer udendørs. Pejsen måler H: 127,6 cm x B: 39,8 cm x D: 39,4 cm. Varmeeffekt på op til 8,2 kW.

Læs mere

LED 3D indbygningspejs til el - 74 cm

LED 3D indbygnings elpejs på 74 cm. 3D flammeeffekt. Nem at installere og fungerer både med eller uden varme.

Læs mere

Deluxe Patio beskyttelsescover

Beskyttelsescover til Deluxe Patio-serien, som sikrer, at din gas-terrassevarmer er beskyttet mod regn og rusk.

Læs mere

Egersund firepit - Small

Eksklusivt bålsted i flot design til brænde. H: 17,5 x B: 40 x D: 40 cm. Fås i tre forskellige størrelser: small, medium og large.

Læs mere

Egersund firepit - Medium

Eksklusivt bålfad af høj kvalitet til brænde. H: 17,5 x B: 50 x D: 50 cm. Fås også i størrelserne small og large. Flot design.

Læs mere

Egersund firepit - Large

Eksklusiv bålfad i flot design til brænde. H: 17,5 x B: 60 x D: 40 cm. Fås også i størrelserne small og medim.

Læs mere

Bodø Firepit - Unik bålkurv

Kvalitets bålsted eller bålkurv i stål til brænde, der kan anvendes på terrassen eller i haven.

Læs mere

Grimstad firepit

Bålfad i høj kvalitet i unikt design til hygge på terrassen eller i haven. Et kvalitetsprodukt i sortlakeret stål.

Læs mere

Trondheim firepit

Iøjnefaldende smukt bålfad af sort stål til hyggelige aftener i haven eller på terrassen. Stabil konstruktion i sort stål.

Læs mere

Dekoration til pejse - sorte krystaller

1 kg. dekoration til udendørs gaspejse. Giver din pejs det helt rigtige, autentiske udseende. Kan også anvendes til biopejs.

Læs mere

Optimyst Cassette 1000 Projects - Multicolor

Dimplex Cassette 1000 multicolor er et hybridbrandkar på 100 cm i bredden, der skaber flammeeffekter ved hjælp af vanddamp og LED-lys. Denne model kræver fast tilslutning af vand.

Læs mere

Superior 2,5 liter Bioethanol Brandkar 45 cm

Stort brandkammer med kant til nedsænkning. Perfekt til evt. byg-selv projekt. Dimensioner: H: 8 x B: 45 x D: 16 cm.

Læs mere

Prometheus RB - Sort

Væghængt biopejs fra Safretti. Flot rundt design produceret i pulverlakeret aluminium. Op til 8 timer brændetid pr. opfyldning.

Læs mere

Deluxe Patio outdoor gaspejs - hvid

Luksuriøs gaspejs som terrassevarmer udendørs. Pejsen måler H: 127,6 cm x B: 39,8 cm x D: 39,4 cm. Justerbar, høj varmeeffekt

Læs mere

Stålramme med glas til 45 cm superior

Stålramme til at nedfælde en 45 cm superior bioethanol brænder. Nem til gør-det-selv projekt.

Læs mere

Stålramme med glas til 80 cm superior

Stålramme til at nedfælde i en 80 cm superior bioethanol brænder. Nem til gør-det-selv projekt i fx et bord. Enkelt design.

Læs mere

Stålramme med glas til 100 cm superior

Stålramme til at nedfælde en 100 cm superior bioethanol brænder. Nem til gør-det-selv projekt.

Læs mere

LED 3D indbygningspejs til el - 87 cm

3D indbygget elpejs på 87 cm. Energibesparende LED-teknologi. Virker både med eller uden varme.

Læs mere

Stålramme med glas til 60 cm superior

Stålramme til at nedfælde en 60 cm superior bioethanol brænder. Nem til gør-det-selv projekt.

Læs mere

Glas Til Deluxe Patio outdoor gaspejs

Reserveglas til Deluxe Patio udendørs gaspejs.

Læs mere

Indbygningsprofil til 45 cm brandkar

Indbygningsramme med sikkerhedsglas til 45 cm bioethanol brandkar (BIO316). Perfekt hvis brandkarret skal bygges ind fx møbler eller bordplader.

Læs mere

Indbygningsprofil til 60 cm brandkar

Indbygningsramme med sikkerhedsglas til 60 cm bioethanol brandkar (BIO324). Perfekt hvis brandkarret skal bygges ind i fx møbler eller bordplader.

Læs mere

Indbygningsprofil til 80 cm brandkar

Indbygningsramme med sikkerhedsglas til 80 cm bioethanol brandkar (BIO317). Perfekt hvis brandkarret skal bygges ind fx møbler eller bordplader.

Læs mere

Indbygningsprofil til 100 cm brandkar

Indbygningsramme med sikkerhedsglas til 100 cm bioethanol brandkar (BIO322). Perfekt hvis brandkarret skal bygges ind fx møbler eller bordplader.

Læs mere

Superior 3,5 liter Bioethanol Brandkar 60 cm

Dette brandkar til ethanol kan bruges til at bygge ind i en væg. Bio karret har en længde på 60 cm

Læs mere

Prometheus RG - Grå

Safretti Prometheus RG væghængt biopejs i pulverlakeret aluminium. Forventet brændetid pr. opfyldning helt op til 8 timer.

Læs mere

Galio Corten - Manuel

Planika Galio udendørs gaspejs i Corten Stål med manuel flammestyring. Vælg mellem en version til Naturgas eller Gasflaske (LPG).

Læs mere

Udendørs Superior 3,5 liter brandkammer 60 cm

Udendørs brandkar til bioethanol på 60 cm. Dette brandkar er perfekt til udendørs gør-det-selv projekter, som eksempelvis nedfældning i et havebord.

Læs mere

Galio Corten - Automatisk

Planika Galio udendørs gaspejs i Corten Stål med automatisk flammestyring. Vælg mellem en version til Naturgas eller Gasflaske (LPG). Flere forskellige muligheder for app og fjernbetjent styring.

Læs mere

Superior 4 liter Bioethanol Brandkar - 80 cm

4 liter bioethanol brandkammer. Perfekt til en byg-selv biopejs i fx et bord eller en væg. Dimensioner: H: 8 x B: 80 x D: 16 cm.

Læs mere

Galio Black - Manuel

Planika Galio Black udendørs gaspejs manuel flammestyring. Aflang flamme og flot sort finish. Vælg mellem en version til Naturgas eller Gasflaske (LPG).

Læs mere

Galio Black - Automatisk

Planika Galio udendørs gaspejs i sort stål med automatisk flammestyring. Vælg mellem en version til Naturgas eller Gasflaske (LPG). Flere forskellige muligheder for app og fjernbetjent styring.

Læs mere

Cover til Galio Fire Pit Corten Automatic

Pas godt på din Planika Galio Fire Pit corten med dette originale beskyttelsescover fra Planika.

Læs mere

Galio Fire Pit Black Automatic

Rund udendørs gaspejs i flot rusten Corton Stål. Udstyrret med en automatisk brænder, der giver mulighed for mange smarte funktioner.

Læs mere

Superior 4.5 liter Bioethanol Brandkar 90 cm

4,5 liter bioethanol brandkammer. Perfekt til en byg-selv biopejs. Produceret i Rustfrit stål - inkl. flamme slukker.

Læs mere

Cocoon Aeris i poleret stål

Cocoon Aeris fra Cocoon Fires er en lækker og moderne designerpejs. Den kan ses hver dag i studiet på 'Go' Morgen Danmark og 'Go' Aften Live på TV2.

Læs mere

Superior 5 liter Bioethanol Brandkar - 100 cm

5,0 liter bioethanol brandkammer. Perfekt til en byg-selv biopejs. Produceret i Rustfrit stål - inkl. flamme slukker.

Læs mere

Ignite XL 100" - 255 cm Indbygningselpejs

Elegant indbygningselpejs fra Dimplex i 254,8 cm bredde. Termostatstyret varmeeffekt, fjernbetjening og mange flammefarver. Kan indbygges med ramme, uden ramme eller forsænkes i væggen.

Læs mere

Cocoon Aeris Sort med sort loftstang

Den sorte Cocoon Aeris lofthængte biopejs er designet af Federico Otero og er bl.a. kendt fra 'Go' Morgen Danmark og 'Go' Aften Live på TV2.

Læs mere

Ekstra Lang Lighter - 35 cm

Ekstra lang sort lighter, perfekt til optænding af biopejse. Lighteren måler 35,7 cm i længden og giver dig rigelig med rækkevidde til at tænde op i alle biopejse.

Læs mere

Dimplex Ignite Driftwood / Riverrock Dekorationssæt

Dekorationssæt bestående af dekorationstræ og sten, som passer til Dimplex Ignite indbygningselpejs.

Læs mere

Cocoon Skål til Aeris og Pedestal - Poleret Messing

Cocoon Fires skal i poleret Poleret Messing sælges her som reservedel, hvis din eksisterende er gået i stykker eller du arbejde med et byg-selv projekt

Læs mere

Cocoon Skål til Aeris og Pedestal - Poleret Kobber

Cocoon Fires skal i poleret Poleret Kobber sælges her som reservedel, hvis din eksisterende er gået i stykker eller du arbejde med et byg-selv projekt

Læs mere

Cocoon Skål til Aeris og Pedestal - Hvid

Cocoon Fires skal i Hvid sælges her som reservedel, hvis din eksisterende er gået i stykker eller du arbejde med et byg-selv projekt

Læs mere

Ignite XL 74" - 188 cm Indbygningselpejs

Elegant indbygningselpejs fra Dimplex i 188 cm bredde. Termostatstyret varmeeffekt, fjernbetjening og mange flammefarver. Kan indbygges med ramme, uden ramme eller forsænkes i væggen.

Læs mere

Ignite XL 50" - 130 cm Indbygningselpejs

Elegant indbygningselpejs fra Dimplex i 130 cm bredde. Termostatstyret varmeeffekt, fjernbetjening og mange flammefarver. Kan indbygges med ramme, uden ramme eller forsænkes i væggen.

Læs mere

Ignite XL 60" - 156 cm Indbygningselpejs

Elegant indbygningselpejs fra Dimplex i 156 cm bredde. Termostatstyret varmeeffekt, fjernbetjening og mange flammefarver. Kan indbygges med ramme, uden ramme eller forsænkes i væggen.

Læs mere

Riviera LE GL

Høj og stilren væghængt biopejs fra Safretti. Riviere LE GL har et 1,7L brandkar med en forventet brændetid på op til 10 timer.

Læs mere

Bioethanol - 12 liter

12 x 1 liter flasker med 96,6 % bioethanol. Passer til din biopejs. Køb stort ind og spar penge på fragten!

Læs mere

Keramisk træ 5 stk.

Dekorations træ til biopejse. 5 stk. Få et mere realistisk og traditionelt udseende på din biopejs med disse brændestykker.

Læs mere

Dekorations kit 1

Startkit med dekorationspynt til din biopejs. Passer til de fleste væghængte og fritstående biopejse.

Læs mere

Dekorations kit 2

Startkit med dekorationspynt til din biopejs. Får din pejs til at fremstå mere autentisk og ægte.

Læs mere

Dekorations kit 3

Startkit med dekorationssten til din biopejs. Pakken indeholder både sikkerhedslighter og 6 liter bioethanol.

Læs mere

Pumpe til Bioethanol

Pumpe til bioethanol med batteri for nem opfyldning af biopejse. Med 2 x D-batterier bliver opfyldningsprocessen simpel.

Læs mere

I-Wood prøver - 8 stk.

8 forskellige prøvestykker fra I-Wood. Med denne pakke kan du prøve alle I-Wood farver i hjemmet før du foretager det endelige valg.

Læs mere

Keramisk sten - Grå

Dekorationstilbehør til biopejsen. Skaber en ekstra hygge i biopejsen. Stenene placeres blot rundt om flammen i biopejsen.

Læs mere

Keramisk sten - Sort

Sorte dekorationssten til biopejse - 24 stk. Placeres rundt om flammerne i biopejsen. Giver et mere realistisk look.

Læs mere

Keramisk sten - Hvid

Hvide dekorationssten til biopejse - 24 stk. Placeres rundt om flammerne i biopejsen. Giver et mere realistisk look.

Læs mere

1L Bioethanol pallekøb - 600 liter

600 x 1 liter bioethanol i flasker. 96,6 % ethanol til biopejse i høj kvalitet.

Læs mere

Bioethanol - 120 liter

120 x 1 liter bioethanol i flasker. 96,6 % ethanol til biopejse i høj kvalitet.

Læs mere

Bioethanol - 60 liter

60 x 1 liter bioethanol i flasker. 96,6 % ethanol til biopejse i høj kvalitet.

Læs mere

Muztag Valencia terrassevarmer

Muztag Valencia design gasterrassevarmer. Kan anvendes som et smukt møbel og ikke bare en terrassevarmer på de kolde aftener.

Læs mere

Muztag Madrid udendørs bord med ildsted

Muztag Madrid gasterrassevarmer i bord til at varme op på terrassen eller i rygeområder.Intelligente, indbyggede funktioner.

Læs mere

Sort Cocoon Pedestal fod

Sort fod til Cocoon Fires biopejse. Med dette sæt kan man fx sagtens ombygge sin Cocoon Aeris til en Cocoon Pedestal.

Læs mere

The Berry Hot Oven - Pizzaovn

Smuk og alsidig udeovn fra DeliVita. Vejer kun 30 kg og er dermed flytbar overalt. Perfekt til hjemmelavet pizza. Her i den flotte "Berry Hot" version.

Læs mere

The Chilli Red - Pizzaovn

Smuk og alsidig udeovn fra DeliVita. Vejer kun 30 kg og er dermed flytbar overalt. Perfekt til hjemmelavet pizza. Her i den flotte "Chilli Red" version.

Læs mere

The Hale Grey Oven - Pizzaovn

Smuk og alsidig udeovn fra DeliVita. Vejer kun 30 kg og er dermed flytbar overalt. Perfekt til hjemmelavet pizza. Her i den flotte "Hale Grey" version.

Læs mere

The Olive Green Oven - Pizzaovn

Smuk og alsidig udeovn fra DeliVita. Vejer kun 30 kg og er dermed flytbar overalt. Perfekt til hjemmelavet pizza. Her i den flotte "Olive Green" version.

Læs mere

The Orange Blaze Oven - Pizzaovn

Smuk og alsidig udeovn fra DeliVita. Vejer kun 30 kg og er dermed flytbar overalt. Perfekt til hjemmelavet pizza. Her i den flotte "Orange Blaze" version.

Læs mere

The Very Black Oven - Pizzaovn

Smuk og alsidig udeovn fra DeliVita. Vejer kun 30 kg og er dermed flytbar overalt. Perfekt til hjemmelavet pizza. Her i den flotte "Very Black" version.

Læs mere

Birketræ Dekoration - 6 stk.

Dekorationsbirketræ til brug i bioethanol pejse. Dette sæt består af 6 stykker træ; 2 større og 4 mindre stykker.

Læs mere

Indbygningskasse til Indoor 1200

Hvid indbygningskasse til Heatstrip Indoor 1200.

Læs mere

Indbygningskasse til Indoor 2400

Hvid indbygningskasse der passer til Indoor 2400 fra Heatstrip.

Læs mere

2 stk. Forlængerstænger i sort

2 stk. forlængerstænger i sort til Heatstrip terrassevarmere, ideel til høje lofter.

Læs mere

Flytbar stand til Heatstrip terrassevarmere

Universel stander til Heatstrip terrassevarmere. Denne stander er helt ideel til bygninger hvor det ikke er muligt, at montere en terrassevarmer i loftet eller på væggen.

Læs mere

Intense 2200W Terrassevarmer m. flytbar stander

Heatstrip Intense 2200 watt med flytbar stander. Flyt let terrassevarmeren fra sted til sted. Terrassevarmeren kan opvarme 5-9 kvm.

Læs mere

Indbygningskasse til Elegance 1800

Med denne hvide indbygningskasse opnås der et yderst pænt resultat, Terassevarmeren retter sig nemt og elegant ind i loftet med denne indbygningskassse.

Læs mere

Indbygningskasse til Elegance 3600

Hvid indbygningskasse til Heatstrip Elegance 3600. Opnå et flot resultat af indbygningen af Elegance 3600.

Læs mere

Indbygningskasse til Design 1500

Sort indbygningskasse til Heatstrip Design 1500 til montering i lofter. Rammen har en flot kant i rustfrit stål.

Læs mere

Indbygningskasse til Design 2400

Indbygningskasse til Heatstrip Design 2400 i sort med stålramme.

Læs mere

Indbygningskasse til Design 3200

Indbygningskasse til Heatstrip Design 3200 i sort med stålramme.

Læs mere

Rundt Sikkerhedsglas til Cone og Bowl ildborde

Rundt sikkerhedsglas til fra Happy Cocoonings Cone og Bowl gaspejs ildborde. Glasset måler: H: 25 x Ø: 61cm

Læs mere

Keramisk birketræ 6 stk.

Dekorations birketræ til biopejse - 6 stk. Konstrueret i solidt, keramisk materiale og skal derfor ikke udskiftes.

Læs mere

Optimyst Cassette 1000 Retail

Dimplex Opti-myst Cassette 1000 hybridpejs brandkar til gør-det-selv vanddamp pejseprojekter. Mulighed for fast vandtilførsel.

Læs mere

Heatstrip Elegance 1800 watt

Heatstrip elegance 1800W terrassevarmer på el, som kan opvarme op til 4,5 kvm. Terrassevarmeren kan installeres af private.

Læs mere

Keramisk træ 9 stk

Dekorationstræ til biopejse. 9 stk. Træet får dit produkt til at fremstå mere levende og giver en autentisk pejsestemning.

Læs mere

Superior 6 liter Bioethanol Brandkar - 120 cm

6,0 liter bioethanol brandkammer. Perfekt til en byg-selv biopejs. Produceret i Rustfrit stål - inkl. flamme slukker.

Læs mere

Foco Myst Pro 900

Foco Myst Pro 900 ramme til vandpejs til indbygning i fritstående kasse

Læs mere

Heatstrip Intense indbygningskasse - sort

Med denne indbygningskasse opnåes et plant og flot resultat af installationen af Intense terrassevarmeren.

Læs mere

Indbygningskasse til Elegance 2400

Hvid indbygningskasse som passer til Heatstrip Elegance 2400. Kan bruges både udendørs og indendørs.

Læs mere

Forno Udeovn

Morsø Forno udeovn er en ovn med flere mad muligheder, og er specielt kendetegnet som pizzaovn.

Læs mere

Forno Gas Piccolo

Morsø Forno gasgrill i et sikkert og stilfuldt design. Grillen har indbygget termometer, så varmen kan monitoreres.

Læs mere

Morsø Grill '17

Stor og praktisk grill til kul eller brænde, med flere madlavnings muligheder.

Læs mere

Kamino - Udepejs

Morsø kamino udepejs, som også kan bruges til madlavning. Solid og stabil konstruktion, der samtidig er nem at rengøre.

Læs mere

Forno Garden Udebord

Morsø garden udebord, der giver en behagelig arbejdshøjde ved madlavning. Her får du de bedste arbejdsbetingelser.

Læs mere

Forno Terra Udebord

Opbevar mad under madlavning eller placer din grill på dette bord. Få de bedste betingelser, når du skal kokkerere udendørs.

Læs mere

Morsø Tavolo

Morsø Tavolo udebord for at få mere bordplads når der tilberedes mad på Morsø grillen.

Læs mere

Grill '71 Table

Grill 71 Table er en lille grill, som er beregnet til at stå på bordet. Kan bruges med trækul, briketter eller almindelig træ og kan benyttes som bålfad til at skabe hygge under og efter maden.

Læs mere

Beskyttelsescover Til Grill '17

Beskyttelsescover til din Morsø Grill '17. Pas godt på din grill med dette cover, der er produceret i hårdfør polyester.

Læs mere

Grillpande Ø28 cm.

Grillpande til alle kogetyper fra Morsø. Egner sig til både kogeplader, ovne og grill. Dobbelt emaljeret støbejern.

Læs mere

Denver bålkurv

Denver bålkurv i sort pulverlakeret stål fra RedFire. Denne bålkurv har plads til flere stykker brænde, hvilket giver mulighed for at holde temperaturen øget i flere timer.

Læs mere

Mistero 2000 hybridpejs

Stor indbygnings vanddamp pejs med 4 vandkar. Kræver kun strøm og vand. Brænder i op til 8 timer pr. påfyldning.

Læs mere

Incanto 1500 pejseindsats på vanddamp

Vanddamp pejs til at bygge ind i en væg. Kan styres via fjernbetjening. Anvender vand og strøm som drivmiddel. Flot design.

Læs mere

Incanto 2000 pejseindsats på vanddamp

Stor vanddamp pejs 4x2 L vandkar. Imponerende bredde på 220 cm. Brænder på en combo af vand og strøm i helt op til 8 timer.

Læs mere

Incanto 2500 pejseindsats på vanddamp

Magic fire vanddamp pejs til indbygning i væg. Pejsen er imponerende bred med sine 270 cm. og hele 5x2 liters vandtanke.

Læs mere

Westray - Elpejs med kuleffekt og gitter

Fritstående kamin i lys creme farve med sorte detaljer. Denne flotte elpejs vil passe godt ind i ethvert hjem, og minder om en klassisk engelsk pejs.

Læs mere

Bryher - Elektrisk pejseindsats

Elektrisk pejseindsats til at stille i en åben pejs. Skab nyt liv i din pejs - helt uden besvær. Skal blot tilsluttes strøm.

Læs mere

Barra - Elektrisk kamin i cremehvid

Fritstående elpejs i creme-hvid farve i et unikt design. Kan bruges både med eller uden varmeeffekt. Nem installation.

Læs mere

Falsk skorsten til bioethanol brændeovn - Small

Falsk skorsten med bøjning til biopejse med ventilationshuller på bagsiden. Skorstenen skaber et autentisk look til de traditionelle bioethanol brændeovne.

Læs mere

Commerce glass 240 mm

Denne glascylinder fra Planika Fires passer til flere af brandets bordpejse som fx Chantio Glassfire eller Dancing Flames.

Læs mere

Slimline brandkar - 100 cm

Smalt brandkar til at indbygge i smalle vægge. Med en kapacitet på 5 liter får du helt op til 7 timers levende flammer.

Læs mere

Kurvet brandkar - stål

Brandkar med kurvet front til at stille frit eller i en eksisterende pejs. Tanken rummer 1,5 liter og giver en brændetid på 4 timer.

Læs mere

Grate L med 2,5L brandkar og keramisk træ

Fritstående biopejs grate med brandkar og keramisk træ. Specielt beregnet til at blive placeret og brugt i en gammeldags åben pejs.

Læs mere

Grill Forno II

Morsø Forno grill fungerer både til madlavning samt som hyggespreder. Designet er skandinavisk, stilrent og moderne.

Læs mere

Fire Pot - Morsø

Hyggeligt bålsted til en aften på terrassen med hyggelige flammer. Nem at rengøre og flytte rundt grundet den lave vægt.

Læs mere

Morsø Jiko

Udekomfur til træ, som også kan bruges til madlavning. Produceret i støbejern. OBS: tilbehør skal købes separat.

Læs mere

Grillrist Til Ignis Ildsted

Grillrist til din madlavning på Ignis ildstedet. Omdan dit bålsted til en grill med denne rist, så du kan kokkerere udendørs.

Læs mere

Beskyttelsescover Til Kamino

Beskyttelsescover til din Morsø Kamino. Produceret i vandtæt polyester, der beskytter godt mod vind og vejr udendørs.

Læs mere

Beskyttelsescover Til Piccolo Gas

Sort UV-beskyttet cover til Morsø Piccolo gas grill til at beskytte den mod dårligt vejr og rust.Indsnøringen holder coveret på plads.

Læs mere

Beskyttelsescover Til Medio/Forno II Gasgrill

Beskyttelse til din Morsø Forno Gas Medio/forno II gasgrill. Beskytter grillen mod vind og vejr og kan indsnøres.

Læs mere

Beskyttelsescover Til Grande Gasgrill

Beskyttelsescover til din Morsø Forno Gas Grande gasgrill. Produceret i vandtæt polyster, der beskytter mod vind og vejr.

Læs mere

Beskyttelsescover Til Forno

Beskyttelsescover til din Morsø Forno. Produceret i polyester, der modstår vind og vejr, når pejsen står udenfor.

Læs mere

Beskyttelsescover Til Jiko

Beskyttelsescover til dit Morsø Jiko udekomfur. Produceret i polyester, der kan tåle lidt af hvert, når det kommer til dårligt vejr.

Læs mere

Forno Skorsten

Opnå en bedre forbrænding i din Morsø Forno med denne skorsten. Skorstenen forøger trækket, som giver mere varme.

Læs mere

Ovndør til Forno Udeovn

Opnå flere madlavningsmuligheder med denne dør til Forno ovnen. Passer til både Forno og Forno II. Rustfrit stål.

Læs mere

Ovndør til Grill Forno II

Opnå flere madlavningsmuligheder med denne dør til Forno II. Produceret i rustfrit stål, der holder til en del.

Læs mere

Pizzaspade i aluminium

Lav lækre pizzaer i din Forno ovn fra Morsø. Pizzaspaden gør det nemt at håndtere din hjemmelavede pizza under bagningen.

Læs mere

Vetro pizzasten/stegeplade

Multifunktionel stegeplade til Morsø udeovne. Tåler op til 500 grader, hvilket gør den særdeles velegnet til pizzabagning.

Læs mere

Pizzaskærer

Funktionelt redskab, som ikke blot fungerer til pizzaskæring, men også alverdens andet. Super hurtig udskæring af din pizza.

Læs mere

Askeskraber

Askeskraberen er ikke kun genial til oprydning i ovnen, men også til at flytte på gløderne. Med pusterør i enden boostes ilden.

Læs mere

Ildtang

Ildtang fra Morsø, så du undgår at brænde fingrene, når du vil flytte rundt på gløderne og omfordele dem. Rustfrit stål.

Læs mere

Smokeeper

Røglåg fra Morsø i støbejern, der optimerer røg-processen. Specielt egnet til Morsø Forno Udeovn og Morsø Grill Forno.

Læs mere

Støbejernsgrillrist

Grillrist fra Morsø i støbejern til tilberedning af mad. Et rigtig godt tilkøb til din Morsø Forno udeovn. Stålgreb kan tilføjes.

Læs mere

Greb til grillrist/ stegetallerken

Grillrist-greb fra Morsø. Pas godt på dine fingre og undgå at brænde dem med dette smarte aggregat. Passer til flere produkter.

Læs mere

Grilltallerken - 2stk.

Sæt af 2 stk. grilltallerkener, som holder maden varm pga. støbejernsmaterialet, tallerkenerne er produceret i.

Læs mere

Stegetallerken

Stegetallerken i støbejern, som holder maden varm. Undgå at brænde fingrene og tilkøb et stålgreb til produktet.

Læs mere

Gaslighter

Gaslighter til din udepejs eller brændeovn. Lighteren er udformet, så den er yderst praktisk at anvende, i den rigtige vinkel.

Læs mere

Grillhandske - højre

Grillhandske til højre hånd. Pas godt på fingrene, når du griller, med denne handske, der kan modstå høje temperaturer.

Læs mere

Grillhandske - venstre

Grillhandske til venstre hånd. Pas godt på dine fingre, når du griller med denne handske, der kan håndtere høje temperaturer.

Læs mere

Culina pizza/steak knive - 2 stk.

Sæt med 2 pizzaknive i egetræ fra Morsø. Knivene er utroligt flot udformet i olieret egetræ med en lille lædersnor i enden.

Læs mere

Culina BBQ gaffel

Culina BBQ grillgaffel fra Morsø. Grillgaflen til den kræsne forbruger. Håndtag af egetræ og en lille lædersnor i enden.

Læs mere

Culina BBQ grillpalet

Culina BBQ grillpalet fra Morsø. Flot udformning og fin detalje med en lille lædersnor i enden - lige til at hænge op!

Læs mere

Culina BBQ Grillpincet

Culina BBQ grillpincet fra Morsø. Pincetten giver dig fuld kontrol over kødet, der ligger på grillen. Fin detalje med læderstrop.

Læs mere

Dekorationssten - lys glas

Dekorer dit gas bålfad med disse dekorationssten i en smuk lys hvid farve, og giv den et personligt præg.

Læs mere

Gasflaske cover - skjuler til flaskegas

Gem gasflasken væk med dette elegante overtrækscover i PVC-materiale. Skjuleren passer til en alm. 11 kilos gasflaske.

Læs mere

Puck Fjernbetjening

Puck Fjernbetjening til Trimline Fires Gaspejse. Fjernbetjeningen giver adgang til super simpel betjening af gaspejsens basale funktioner.

Læs mere

Bubble Floor

Bubble Floor er en automatisk fritstående biopejs fra Planika. Udstyret med Planikas Senso brandkar får ud BEV teknologi, 2 flamme niveauer og styring via fjernbetjening.

Læs mere

Incanto 1000 pejseindsats på vanddamp

Vanddamp pejs til indbygning. Brænder på en combo af strøm og vand. Op til 8 timers brændetid pr. opfyldning.

Læs mere

Incanto ST 1000 gennemgående hybridpejs

Gennemgående vandpejs med maksimelt udsyn til flammerne skabt af vanddamp og LED lys.

Læs mere

Incanto ST 1500 gennemgående hybridpejs

Tunnel vanddamp pejs som kan ses fra 2 rum. Vild bredde på 170 centimeter. Kan brænde i helt op til 8 timer pr. opfyldning vand.

Læs mere

Incanto ST 2000 gennemgående hybridpejs

Indbygnings opti-myst pejs som er gennemgående. Hele 220 cm. bred og med 4 indbyggede vandtanke. Brænder i op til 8 timer på 8 liter vand.

Læs mere

Incanto ST 2500 gennemgående hybridpejs

Stor indbygnings vanddamp pejs med 5 vandkar. 270 cm. bred og brændetid på op til 8 timer pr. påfyldning vand på de 5 tanke.

Læs mere

Vinkelbeslag til Heatstrip Indoor - hvid

Vinkelbeslag til Indoor terrassevarmerne fra Heatstrip, til montering på væg eller loft. Anvendes for at bringe varmen tættere på.

Læs mere

Vægbeslag til Elegance - hvid

Vægbeslag til Heatstrip Elegance i hvid.

Læs mere

2 stk. Forlængerstænger i hvid

Forlængerstænger til Heatstrip terrassevarmere i hvid. Er ideel til rum med højt til loftet, for at opnå en højere varmeeffekt.

Læs mere

Curva ST - Sort

Lille og stilren fritstående biopejs fra Safretti i Curva serien. Der medfølger et 2.0 liter bio brandkar, som kan brænde i helt

Læs mere

Curva ST - Hvid

Den mindste af de fritstående biopejse i Safretti's Curva-serie. Pejsen er 74 cm høj og har et 2.0 liters brandkar, der kan bræn

Læs mere

Curva XL - Sort

Fritstående biopejs fra Hollandske Safretti. Curva XL er 118 cm høj og har et 2.0 liters brandkar, som kan brænde i op til 8 timer pr. opfyldning.

Læs mere

Curva XL - Hvid

Stor fritstående biopejs fra Safretti med en højde på 118 cm. Curva XL har et brandkar på 2.0 liter, der brænder i op til 8 timer pr. opfyldning.

Læs mere

Curva XT - Sort

Curva XT er en fritstående biopejs fra Hollandske Safretti. biopejsen er 118 cm høj og har et 2.0 liters brandkar, der kan brænd

Læs mere

Curva XT - Hvid

Curva XT er en fritstående biopejs, med mulighed for at se flammen fra to sider, fra Hollandske Safretti. Curva XT brænder i op

Læs mere

Mistero 1500 vanddamp pejs

Vanddamp-pejs, hvor flammerne er dannet af vanddampe og elektricitet. Brænder i helt op til 8 timer pr. påfyldning.

Læs mere

Curva DL - Sort

Spændende designer biopejs fra Hollandske Safretti. Curva DL har to separate brandkar, som hver brænder i op til 8 timer.

Læs mere

Curva DL - Hvid

Safretti Curva DL er en hvid væghængt biopejs, med en varmeisoleret bagplade. Curva DL har 2 x 2,0 liters bio brandkar, som giver op til 8 timer brændtid.

Læs mere

Curva DT - Sort

Curva DT er en to-sidet fritstående biopejs fra Safretti. Biopejsen har 2x 2.0 liters bio brandkar, der hver giver op til 8 timers brændetid.

Læs mere

Curva DT - Hvid

Curva DT er en fritstående design biopejs fra Hollandske Safretti. Biopejsen har 2x 2 liters brandkar, som hver giver op til 8 t

Læs mere

Cubico BL - børstet rustfrit stål

Cubico BL er en mindre væghængt biopejs fra Safretti. Biopejsen er lavet i børstet rustfrit stål og har et 2 liters brandkar.

Læs mere

Cubico ST - børstet rustfrit stål

Lille biopejs i Cubico-serien fra Safretti, som er gennemgående, med maksimalt udsyn til den smukke naturlige ild. I et tidsløst design.

Læs mere

Cubico XL - børstet rustfrit stål

Cubico XL er en fritstående biopejs fra Safretti, som kan bruges både indenfor og udenfor på terrassen.

Læs mere

Cubico XT - børstet rustfrit stål

Cubico XT gennemgående fritstående fra Safretti. Biopejsen kommer med Safrettis eget brandkar på 2.0 liter og med en brændtid på

Læs mere

Cubico DL - børstet rustfrit stål

Cubico DL er en væghængt biopejs fra Hollandske Safretti. Biopejsen har et stilrent design med 2 x 2,0 liters brandkar, der hver har op til 8 timers brændetid.

Læs mere

Cubico DT - børstet rustfrit stål

Fritstående biopejs fra Hollandske Safretti. Cubico DT har to brandkar på 2 liter, som hver giver op til 8 timers brændetid

Læs mere

Dallas bålkurv

Dallas bålkurv fra RedFire som kan bruges til madlavning samtidig med det er en flot dekoration til haven eller terrassen.

Læs mere

Madison bålkurv i corten stål

Madison bålkurv er produceret i corten stål og vil være et godt blikfang i haven med dens naturlige udtryk. Leveres færdigsamlet.

Læs mere

Azurite 213 cm - Væghængt Elpejs

ScandiFlames Electric Azurite er en væghængt elpejs med 9 flammefarver, indbygget varmeblæser og timer til automatisk slukning af pejsen. Alt sammen styret med den medfølgende fjernbetjening.

Læs mere

Heatstrip Elegance 3600 watt

Elegance 3600W kan benyttes til opvarmning både ude og inde, hvor den kan opvarme henholdsvis 6-9 kvm. Terrassevarmeren skal installeres af en elektriker.

Læs mere

Trivero 180 Smart Elpejs

Trivero 180 Smart er en stor væghængt elpejs med en front i glas. Pejsen kan bruges med eller uden varme, og alle funktioner kan styres via fjernbetjening eller app.

Læs mere

Verdi Hybridpejs

Opti-myst pejs til vand og elektricitet. Indsats med kunstigt brænde giver en realistisk oplevelse. Kræver kun strøm og vand.

Læs mere

Stockbridge hybridpejs - Sort

Fritstående hybridpejs i sort med et gammeldags udtryk. Opti-myst-teknologien gør, at pejsen kun bruger vand & strøm.

Læs mere

Silverton hybridpejs indsats

Opti-myst indsats til at placere i en pejs. Omdanner din allerede-eksisterende pejs til et godt, miljøvenligt alternativ.

Læs mere

Cassette 400/600

Cassette 400/600 er en Opti-myst brandkar fra producenten Dimplex. Afhængig af tilvalg er pejsen 400 eller 600 mm i bredden.

Læs mere

Optimyst Cassette 500 Retail

Dimplex Opti-myst Cassette 500 hybridpejs brandkar til gør-det-selv vanddamp pejseprojekter. Denne udgave med manual opfyldning af vandbeholder.

Læs mere

Logset 500 - Brændesæt med lys til Cassette 500

Logset 500 er et dekorations brændesæt til Dimplex Cassette 500 Opti-mys brandkar og er med til at give et mere realistisk flammebillede.

Læs mere

2 stk. Forlængerstænger i sølv grå

2 forlængerstænger i sølv til Heatstrip terrassevarmere. Ideel til høje lofter, for at opnå en højere varmeeffekt.

Læs mere

Standard monteringsbeslag til Elegance - hvid

Standard monteringsbeslag i hvid, som bruges til at montere Heatstrips terrassevarmer, Elegance, i enten loftet eller på en væg.

Læs mere

Bænk med opbevaring - corten stål

Multifunktionel bænk til haven, som udover at fungere som en bænk også kan bruges til opbevaring af brænde under.

Læs mere

Cover Firepit L

Sort large beskyttelsescover til bålfad fra RedFire. Passer godt på din havepejs, når den ikke er i brug, og skærmer mod vind og vejr.

Læs mere

Kantet fødder til sikkerhedsglas - Stål

Fine holdere i stål til sikkerhedsglas. Designet er moderne og passer ind overalt. Få det helt rigtige look til din biopejs.

Læs mere

Glasholdere sikkerhedsglas - Stål

Fine holdere i stål til sikkerhedsglas. Holderne monteres hurtigt og nemt på din biopejs og giver det helt rigtige look.

Læs mere

Vinkælder til 140 flasker

Eksklusiv vinkælder til gulv med plads til opbevaring af 140 flasker. Den vinkælder måler 100 x 100 x 82,5 cm og passer perfekt til en mindre vinsamling.

Læs mere

Antracit Låg til Happy Cocooning Ildborde

Antracit låg i komposit, der passer til flere af Happy Cocooning udendørs gaspejs ildborde. Dækker ildbordets gasbrænder. Størrelse 58,5x58,5x10 cm.

Læs mere

Mistero 1000 vanddamp pejs

Vanddamp pejs til indbygning med 2x2 L vandkar. Brænder i op til 8 timer takket være det store vandkar. Kræver kun vand & strøm.

Læs mere

Colyton traditionel ethanol kamin

Elegant klassisk hvid biopejs. Dimensioner: H: 67,9 cm x B: 80 cm x D: 27,5 cm. Nem at installere. Brænder i op til 2,5 timer.

Læs mere

Cromer traditionel ethanol kamin

Elegant biopejs med flotte detaljer. Dimensioner: H: 97,9 cm x B: 115 cm x D: 36 cm. Nem at placere.

Læs mere

Crook traditionel ethanol kamin

Stilren hvid biopejs med udskæringer. Nem at placere og vedligeholde. Dimensioner: H: 98 x B: 115 x D: 33 cm

Læs mere

Caistor traditionel ethanol kamin

Klassisk fritstående biopejs med udskæringer. Dimensioner: H: 96,2 x B: 112 x D: 32,5 cm

Læs mere

Carterton traditionel ethanol kamin

Smart biopejs med fascinerende og moderne detaljer. Dimensioner: H: 96 cm x B: 114 cm x D: 32 cm.

Læs mere

Hjørnepejs 60 cm - Højre

Biopejs til indbygning i hjørnet på en væg. Denne model er højrevendt. Dimensioner: H: 48 cm x B: 60 cm x D: 28 cm.

Læs mere

Hjørnepejs 70 cm - Venstre

Hjørnepejs til indbygning i væg. Denne model er venstrevendt. Dimensioner: H: 48 x B: 70 x D: 28 cm

Læs mere

Hjørnepejs 70 cm - Højre

Indbygningsbiopejs til et hjørne i væggen. Denne model er højrevendt. Størrelse: H: 48 x B: 70 x D: 28 cm

Læs mere

Hjørnepejs 90 cm - Venstre

Hjørnepejs til indbygning i væggen. Denne biopejs er højrevendt. Dimensioner: H: 48 cm x B: 90 cm x D: 28 cm.

Læs mere

Hjørnepejs 90 cm - Højre

Biopejs til indbygning i hjørne. Denne model er højrevendt. Dimensioner: H: 48 cm x B: 90 cm x D: 28 cm.

Læs mere

Hjørnepejs 120 cm - Venstre

Venstrevendt hjørne biopejs til indbygning i væg. Dimensioner: H: 48 x B: 120 x D: 28 cm

Læs mere

Hjørnepejs 120 cm - Højre

Indbygningsbiopejs til indbygning i et væghjørne. Dimensioner: H: 48 x B: 120 x D: 28 cm. Fuldt monteret ved levering.

Læs mere

Murus 800 - Black

Murus er en tynd væghængt biopejs på kun 16,5 cm i dybden. Her i en flot sort udgave der er 80 cm i bredden og en brændetid på op til 7 timers brændetid.

Læs mere

Brændesæt til Cassette 1000

Logset 1000 er et dekorations-brændesæt til Dimplex Cassette 1000 Opti-myst brandkar og er med til at give et mere realistisk flammebillede.

Læs mere

Prime Fire 700

Planikas PrimeFire 700 er et markedets mest innovative automatiske bioethanol brandkar. Det har mange smarte sikkerhedssensorer.

Læs mere

Sikkerhedsglas til Lille Rektangulær/Kvadratisk ildbord

Sikkerhedsglas til Lille Kvadratiske og Rektangulære gaspejs fra Happy Cocooning. Glasset måler: H: 21 x B: 49 x D: 49 cm.

Læs mere

Sort Låg til Happy Cocooning Ildborde

Sort låg i komposit, der passer til flere af Happy Cocooning udendørs gaspejs ildborde. Dækker ildbordets gasbrænder. Størrelse 58,5x58,5x10 cm.

Læs mere

Sikkerhedsglas til Rektangulær/Kvadratisk ildbord

Sikkerhedsglas til den kvadratiske og rektangulære gaspejs fra Happy Cocooning. Glasset måler: B: 56 x L: 56 x H: 26 cm.

Læs mere

Pizzasten til Happy Cocooning Ildbord

Pizzasten til Happy Cocooning gaspejse. Med denne pizzasten, kan der tilberedes en perfekt pizza. Kræver Happy Cocoonings Grillplade og Stativ.

Læs mere

Grillplade til Gaspejs Ildborde

Tilbered mad over dit Happy Cocooning ildbord dem denne grillplade. Sætte indeholder: Stativ, Grillplade og låg med termometer.

Læs mere

Azurite 127 cm - Hvid Væghængt Elpejs

Elpejs indsats Azurite 127 cm præsenterer en balance mellem sofistikeret stil og funktionalitet. Denne elektriske pejs er ideel til at tilføje en moderne varmekilde til dit hjem.

Læs mere

Feroza 137 cm - Væghængt Elpejs

Opgrader din boligindretning med Elpejs indsats Feroza 137 cm. Skift nemt mellem 3 flammefarver via den medfølgende fjernbetjening. Feroza har desuden en indbygget varmeblæser der kan give op til 1500W varme.

Læs mere

Azurite 91 cm - Væghængt Elpejs

ScandiFlames Electric Azurite er en væghængt elpejs med 9 flammefarver, indbygget varmeblæser og timer til automatisk slukning af pejsen. Alt sammen styret med den medfølgende fjernbetjening.

Læs mere

Azurite 127 cm - Væghængt Elpejs

ScandiFlames Electric Azurite er en væghængt elpejs med 9 flammefarver, indbygget varmeblæser og timer til automatisk slukning af pejsen. Alt sammen styret med den medfølgende fjernbetjening.

Læs mere

Azurite 152 cm - Væghængt Elpejs

ScandiFlames Electric Azurite er en væghængt elpejs med 9 flammefarver, indbygget varmeblæser og timer til automatisk slukning af pejsen. Alt sammen styret med den medfølgende fjernbetjening.

Læs mere

Azurite 182 cm - Væghængt Elpejs

ScandiFlames Electric Azurite er en væghængt elpejs med 9 flammefarver, indbygget varmeblæser og timer til automatisk slukning af pejsen. Alt sammen styret med den medfølgende fjernbetjening.

Læs mere

Titanite 152 cm - Væg- og indbygningselpejs

ScandiFlames Electric elpejs der kan monteres direkte på væggen eller bygges ind. Titanite elpejsen har en indbygget varmeblæser, der kan give op til 1500W varme og har mulighed for at skifte mellem 13 forskellige flammefarver.

Læs mere

Feroza 101 cm - Væghængt Elpejs

Opgrader din boligindretning med Elpejs indsats Feroza 101 cm. Skift nemt mellem 3 flammefarver via den medfølgende fjernbetjening. Feroza har desuden en indbygget varmeblæser der kan give op til 1500W varme.

Læs mere

Cheltenham traditionel ethanol kamin

Elegant klassisk biopejs i hvid. Dimensioner: H: 99,35 cm x B: 98,8 cm x D: 35,5 cm. Brænder i op til 4 timer pr. opfyldning.

Læs mere

Crawley traditionel ethanol kamin

Stilren og klassisk fritstående biopejs i hvid. Målene på pejsen er følgende: H: 58,9 x B: 70 x 25 cm

Læs mere

Crosby traditionel ethanol kamin

Elegant fritstående biopejs i et klassisk design. Dimensionerne i pejsen er: H: 101,3 cm x B: 115 cm x 29,5 cm.

Læs mere

Chilton traditionel ethanol kamin

Stilfuld fritstående biopejs med udskæringer. Nem at placere. Dimensioner: H: 95 x B: 115 x D: 32,5 cm.

Læs mere

Chorleywood traditionel ethanol kamin

Klassisk inspireret biopejs med flotte detaljer. Dimensioner: H: 95,9 cm x B: 115 cm x D: 33 cm.

Læs mere

Croydon traditionel ethanol kamin

Nyfortolkning af den klassiske kamin. Dimensioner: H: 85,7 cm x B: 100 cm x 25,25 cm.

Læs mere

Cannock traditionel ethanol kamin

Klassisk nyfortolket biopejs i hvid. Nem at placere. Dimensioner: H: 107,1 cm x B: 115 cm x 32,5 cm.

Læs mere

Hjørnepejs 60 cm - Venstre

Indbygningsbiopejs til indbygning i hjørne. Denne model er venstrevendt. Dimensioner: H: 48 x B: 60 x D: 28 cm

Læs mere

Glow flame fiber

Oplev en autentisk pejseoplevelse. Glødetråden giver en fantastisk effekt, der bidrager til at gøre din biopejs mere levende.

Læs mere

Fyr 127 Hybridpejs

Fyr 127 er en fritstående hybridpejs fra Dimplex. Pejsen give 8-10 timers flammeeffekt per opfyldning, og har mulighed for at give varme.

Læs mere

Glas til hjørnepejs - 60 cm højre

Glas og base 60 cm

Læs mere

Forma 800 Single-sided

1-sidet Planika biopejs på 81,6 cm til indbygning. Vælg mellem to forskellige automatiske brandkar med en lang brændetid.

Læs mere

Mistero 500 vanddamp pejs

Vanddamp pejs til indbygning. Pejsen kræver kun strøm og vand som brændsel. Flammerne kan fjernstyres og tilpasses.

Læs mere

Heatstrip Intense 2200 watt

Heatstrip™ Intense 2200W kan benyttes til opvarmning både idendørs og udendørs, hvor den vil kunne opvarme 5-14 kvm. Kan installeres af private.

Læs mere

Glas til hjørnepejs - 70 cm venstre

Glas og base 70 cm

Læs mere

Glas til hjørnepejs - 70 cm højre

Glas og base 70 cm

Læs mere

Glas til hjørnepejs - 90 cm venstre

Glas og base 90 cm. Beskyt nemt dine omgivelser, fx børn og husdyr, mod flammerne fra din pejs.

Læs mere

Glas til hjørnepejs - 90 cm højre

Glas og base 90 cm

Læs mere

Glas til hjørnepejs - 120 cm venstre

Glas og base 120 cm. Beskyt dine omgivelser, fx husdyr og børn, mod flammerne fra din biopejs.

Læs mere

Glas til hjørnepejs - 120 cm højre

Glas og base 120 cm

Læs mere

Deluxe Patio Remote gaspejs outdoor - Sort

Luksus gaspejs med fjernbetjening til terrassen. Pejsen måler H: 127,6 x B: 39,8 x D: 39,4 cm. Høj varmeeffekt - op til 8,2 kW.

Læs mere

Deluxe Patio Remote gaspejs outdoor - Hvid

Hvid luksus gaspejs med fjernbetjening til terrassen. Pejsen måler H: 127,6 x B: 39,8 x D: 39,4 cm. Styres med fjernbetjening.

Læs mere

Icon Slimline Firebox FBDS1100 - Sort

Icon Fires Dobbeltsidet Slimline. Dimensioner: H: 60 x B: 110 x D: 45 cm. Brændetid op til 8 timer. Justerbar flamme.

Læs mere

Trivero 130 Smart Elpejs

Trivero 130 Smart er en stor og bred elpejs fra Hollandske Xaralyn. Elpejsen har en bredde på 127 cm og kan styres via fjernbetjening og mobil/tablet App (iOS/Android)

Læs mere

Dekorationssten - gennemsigtig

Dekorer dit gas bålfad med disse smukke gennemsigtige dekorationssten, og giv den et personligt præg.

Læs mere

Ramme kit til Planika Astro

Ramme kit til Astro elpejse fra Planika Fires, som gør det muligt at hænge elpejsen på væggen og bevare det flotte og stilrene udseende.

Læs mere

Glas til hjørnepejs - 60 cm venstre

Glas og base til hjørnepejs, venstrevendt. Dimensioner: H: 10 x B: 60 cm

Læs mere

Heatstrip Indoor 2400 watt

Indendørs elektrisk varmer med en varmeeffekt på 2,4 kW. Denne elektriske Indoor 2400 kan opvarme 16-24 kvm. og kan samtidig installeres af private.

Læs mere

Heatstrip Indoor 1200 watt

Perfekt varmekilde til indendørs opvarmning. Med denne elektriske varmer kan du opvarme 8-12 kvm.

Læs mere

Maestro 75XTU Eco Wave Gaspejs

Tre-sidet gaspejs fra Hollandske DRU Fire, med mulighed for tilslutning til både naturgas og flaskegas. Dimensioner: H: 55 cm x B: 75 cm x D: 54,5 cm.

Læs mere

Metro 100XTU Eco Wave Gaspejs

Elegant rumdeler gaspejs fra Hollandske DRU. Pejsen har bl.a. Vario brænder og styres med fjernbetjening. Dimensioner: H: 41 cm x B: 100 cm x D: 43,4 cm.

Læs mere

Maestro 80-3 Eco Wave Tre-sidet gaspejs

Maestro 80/3 er en 80 cm bred 3-sidet gaspejs til indbygning, fra Hollandske DRU. Maestro 80/3 kan bruge DRU's Eco Wave teknologi, der kan spare op til 50% af gasforbruget.

Læs mere

Maestro 105-3 Eco Wave Tre-sidet Gaspejs

Maestro 105/3 er en tre-sidet gaspejs fra Hollandske DRU. Gaspejsen er 105 cm bred og giver et naturtro flammedisplay.

Læs mere

Metro 100XT-3 Eco Wave Tre-sidet Gaspejs

Indendørs tre-sidet gaspejs fra Hollandske DRU. Gaspejsen har tre store glassider, der giver perfekt kig til flammerne.

Læs mere

Metro 130XT-3 Eco Wave Tre-sidet Gaspejs

Stor indendørs tre-sidet gaspejs fra Hollandske DRU. Gaspejsen har tre store glassider, der giver perfekt kig til flammerne. Dimensioner: H: 39 cm x B: 130 cm x D: 33 cm.

Læs mere

Lugo 70-3 Tre-sidet Eco Wave gaspejs

Tyskproduceret gaspejs til indbygning fra DRU. Pejsen har tre store åbne sider, der giver et fantastisk kig til flammerne. Dimensioner: H: 44 cm x B: 68,5 cm x D: 32,3 cm.

Læs mere

Lugo 80-3 Eco Wave Tre-sidet gaspejs

DRU Lugo 80/3 er en 3-sidet gaspejs til indbygning i væg. Pejsen har stor justering af varmeeffekt og måler H: 44 cm x B: 79 cm x D: 38,3 cm i størrelsen.

Læs mere

Metro 100XTL Eco Wave Tre-sidet Gaspejs

Metro 100XTL er en tre-sidet gaspejs til indbygning, med glas på 2,5 side. Gaspejsen er specielt egenet til L-formede rum. Dimensioner: H: 41 cm x B: 100 cm x D: 43,4 cm.

Læs mere

Metro 130XTL Eco Wave tre-sidet gaspejs

Metro 130XTL er en tre-sidet gaspejs til indbygning, med glas på 2,5 side. Gaspejsen er specielt egenet til L-formede rum. Dimensioner: H: 41 cm x B: 130 cm x D: 43,4 cm.

Læs mere

Maestro 80-2 Eco Wave to-sidet gaspejs

DRU Maestro 80/2 er den ultimative 2-sidet hjørnegaspejs. Pejsen benytter DUR's Dynamic Flame Burner, der giver et realistisk flammebillede og store justeringsmuligheder for varmeeffekten.

Læs mere

Maestro 105-2 Eco Wave to-sidet gaspejs

DRU Maestro 105/2 er den ultimative 2-sidet hjørnegaspejs. Pejsen benytter DRU's Dynamic Flame Burner, der giver et realistisk flammebillede og store justeringsmuligheder for varmeeffekten.

Læs mere

Metro 100XT-2 Eco Wave to-sidet gaspejs

To-sidet indbygningsgaspejs fra Hollandske DRU. Metro 100XT/2 benytter DRU's aflange Vario Burner til at skabe en dyb flamme med et naturligt flammemønstre. Størrelse: H: 41 cm x B: 100 cm x D: 36,3 cm.

Læs mere

Metro 130XT-2 Eco Wave to-sidet gaspejs

To-sidet indbygningsgaspejs fra Hollandske DRU. Metro 130XT/2 benytter DRU's aflange Vario Burner til at skabe en dyb flamme med et naturligt flammemønstre. Størrelse: H: 39 cm x B: 127,65 cm x D: 33 cm.

Læs mere

Lugo 70-2 Eco Wave to-sidet gaspejs

Lugo 70/2 er en to-sider indbygningsgaspejs fra den Hollandske producent DRU. Pejsen giver en mellem til høj varmeeffekt og har Energimærke A på grund af dens høje effektivitet. Dimensioner: H: 44 cm x B: 66,1 cm x D: 32,2 cm.

Læs mere

DRU Maestro 75 Eco Wave Gaspejs

Maestro 75 Eco Wave er med med DRU's Dynamic Flame Burner brænder den ultimative front åben gaspejs. Maestro 75 giver realistiske flammer, stor varmejustering og mulighed for benytte automatisk Eco Wave flammejustering.

Læs mere

DRU Maestro 100 Eco Wave Gaspejs

Maestro 100 Eco Wave er med med DRU's Dynamic Flame Burner brænder den ultimative front åben gaspejs. Maestro 100 giver realistiske flammer, stor varmejustering og mulighed for benytte automatisk Eco Wave flammejustering.

Læs mere

Metro 80XT Eco Wave gaspejs

Metro 80XT er den mindste gaspejs i DRU's serie af aflange gaspejse til indbygning. Metro 80XT har fronten åben og benytter en Vario Burner, der giver en aflang, dyb og realistisk flamme. Dimensioner: H: 33 cm x B: 80 cm x D: 37,9 cm.

Læs mere

Metro 100XT Eco Wave gaspejs

Metro 100XT er en gaspejs i DRU's serie af aflange gaspejse til indbygning. Metro 80XT har fronten åben og benytter en Vario Burner, der giver en aflang, dyb og realistisk flamme. Dimensioner: H: 41,5 cm x B: 100 cm x D: 38 cm.

Læs mere

Metro 130XT Eco Wave gaspejs

Metro 130XT er en gaspejs i DRU's serie af aflange gaspejse til indbygning. Metro 130XT har fronten åben og benytter en Vario Burner, der giver en aflang, dyb og realistisk flamme. Dimensioner: H: 41,5 cm x B: 130,4 cm x D: 40,75 cm.

Læs mere

Metro 150XT Eco Wave gaspejs

Metro 150XT er en gaspejs i DRU's serie af aflange gaspejse til indbygning. Metro 150XT har fronten åben og benytter en Vario Burner, der giver en aflang, dyb og realistisk flamme. Dimensioner: H: 41,5 cm x B: 149,2 cm x D: 40,9 cm.

Læs mere

Cosmo Eco Wave Front Åben Gaspejs

Ekstra stor og bred gaspejs fra Hollandske DRU. Pejsen måler 1,8 meter i bredden og benytter en Vario Burner til at skabe bredde, dybe og naturtro flammer.

Læs mere

Maestro 75 tunnel gaspejs

Elegant kvadratisk gennemgående gaspejs. Dimensioner: H: 66 cm x B: 75 cm x D: 47,8 cm. Kan styres via fjernbetjening.

Læs mere

Metro 80XT tunnel gaspejs

Åben rektangulær gaspejs til indbygning. Dimensioner: H: 33 cm x B: 80 cm x D: 43,4 cm. Inkl. sikkerhedsglas og fjernbetjening.

Læs mere

Metro 100XT tunnel gaspejs

Åben rektangulær gaspejs, som kan tilkobles gasflaske. Dimensioner: H: 41,5 cm x B: 100 cm x D: 41,9 cm.

Læs mere

Metro 130XT tunnel gaspejs

Åben horisontal indbygnings gaspejs. Dimensioner: H: 41,5 cm x B: 130,4 cm x D: 47,6 cm.

Læs mere

Metro 150XT tunnel gaspejs

Stor horisontal gennemgående gaspejs. Dimensioner: H: 41,5 cm x B: 149,2 cm x D: 47,5 cm.

Læs mere

Cosmo tunnel gaspejs

Åben horisontal indbygnings gaspejs. Dimensioner: H: 79,2 cm x B: 177,4 cm x D: 70,6 cm.

Læs mere

Circo fritstående gaspejs

Klassisk inspireret gaspejs i sort. Dimensioner: H: 104,15 cm x Ø: 47,5 cm.

Læs mere

Trio fritstående gaspejs

Klassisk og smart gaspejs, kan tilkobles gasflaske. Dimensioner: H: 100,6 cm x Ø: 50,5 cm.

Læs mere

Diablo Next væghængt gaspejs

Kvadratisk vægophængt gaspejs. Dimensioner: H: 95,5 cm x B: 54,1 cm x D: 37,2 cm.

Læs mere

Global 70XT CF front gaspejs

1-sidet gaspejs til indbygning. Produceret i stål og glas og kan nemt styres via den medfølgende fjernbetjening.

Læs mere

Global 60 Triple BF tre-sidet gaspejs

Tre-sidet gaspejs til indbygning fra Global fires. Høj effektivitet på 91,5 %. Styres nemt via fjernbetjening.

Læs mere

Global 100 Triple BF tre-sidet gaspejs

Tre-sidet gaspejs til indbygning. Høj effektivitet på 94 % og nem styring via fjernbetjening. Elegant design.

Læs mere

Global 120 Triple BF tre-sidet gaspejs

118 cm lang 3-sidet gaspejs til indbygning. Høj effektivitet på 94 % og elegant design. Nem styring via fjernbetjening.

Læs mere

Global 60 Corner BF hjørne gaspejs

66,1 cm gaspejs til indbygning i hjørne fra Global fires. Høj effektivitet på 91,5 % og medfølgende fjernbetjening.

Læs mere

Global 100 Corner BF hjørne gaspejs

Gaspejs til indbygning i et hjørne fra Global fires. Høj effektivitet på 94 % og nem styring via fjernbetjening.

Læs mere

Global 120 Corner BF hjørne gaspejs

118 cm lang gaspejs til indbygning i et hjørne. Fås både som højre- og venstrevendt. Høj effektivitet på 94 % og nem styring.

Læs mere

Global 60XT BF front gaspejs

1-sidet gaspejs til indbygning. Pejsen er energieffektiv, nem at styre og elegant designet i sort stål og glas.

Læs mere

Global 70XT BF front gaspejs

1-sidet gaspejs til indbygning. Global 70XT-modellen kan anvende både natur- og flaskegas. Styring via fjernbetjening.

Læs mere

Global 100 BF front gaspejs

1-sidet gaspejs til indbygning i en væg. Global 100-modellen er yderst energieffektiv og fjernbetjening medfølger.

Læs mere

Global 120 BF front gaspejs

1-sidet gaspejs til indbygning. Høj effektivitet på 94 % og medfølgende fjernbetjening. Pejsen kræver strøm.

Læs mere

Martini 50 helårs beskyttelsescover

Helårs beskyttelsescover til EcoSmart Martini 50. Ekstra tykt vandtæt materiale, der passer på din biopejs hvis den står ude hele året.

Læs mere

Icon Fires Slimline Firebox SFB1100 - Sort

Icon Fires indbygningsbiopejs. Dimensioner: H: 60 cm x B: 110 cm x D: 31,5 cm. Brændetid op til 8 timer. Justerbar flamme m.m.

Læs mere

Lugo 80-2 Eco Wave to-sidet gaspejs - åben til højre

DRU Lugo 80/2 er en to-sider indbygningsgaspejs fra den Hollandske producent DRU. Pejsen giver en mellem til høj varmeeffekt og har Energimærke A på grund af dens høje effektivitet. Dimensioner: H: 44 cm x B: 76,6 cm x D: 38,3 cm.

Læs mere

Premier Slim Elpejs

Premier Slim er en lang og smal elektrisk pejs til installation på væggen eller til indbygning - fås i flere længder.

Læs mere

Pyrope 109 cm - Elpejs indsats

Giv dit hjem en luksuriøs opgradering med Elpejs indsats Pyrope 109 cm. Dette er den ultimative løsning til elegant opvarmning, der kombinerer stor størrelse med stilren design.

Læs mere

Pyrope 65 cm - Elpejs indsats

Omdan nemt dit opholdsrum med den elegante og sofistikerede Elpejs indsats Pyrope 65 cm. Denne topmoderne elektriske pejs kombinerer moderne æstetik med høj effektivitet, perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære.

Læs mere

Nordfolk 3-sidet væghængt Elpejs - Sort

Nordfolk er en 3-sidet vægmonteret elpejs med 3 flammefarver og moderne LED-teknologi. Virker med eller uden varme.

Læs mere

Somerset kamin elpejs

Fritstående elpejs som fås i forskellige farver. Lavt energiforbrug. Nem installation og flotte, livagtige flammefunktioner.

Læs mere

Kent kamin elpejs

Kent elpejs i hvid til at stille frit. Niveaustyret varmeeffekt - varmen kan slukkes. Nem at installere og energisparende.

Læs mere

Soke kamin elpejs

Fritstående elpejs kamin med brændeovns flammeeffekt. Fremstillet i robust metal og glas. Varmeeffekt op til 1,8 kW.

Læs mere

Greater kamin elpejs

Fritstående elpejs i sten look. 5 forskellige flammeeffekter og niveauinddelt varmeeffekt. Produceret i robust metal og glas.

Læs mere

Lincolnshire kamin elpejs

Fritstående klassisk elpejs. Retro-design. Kan yde op til 2,0 kW varmeeffekt. Flotte flammeeffekter. Energibesparende.

Læs mere

Wiltshire traditionel elpejs

Fritstående elpejs i sort. Virker med eller uden varmeeffekt. Imponerende flammer, der får pejsen til at ligne en brændeovn.

Læs mere

Isle - 3-sidet Elpejs

Isle er en væghængt elpejs med kig til flammerne fra 3 sider. Mulighed for flere forskellige flammefarver. Vælge mellem mange størrelser.

Læs mere

Rutland Elpejs

Rutland er en elektrisk pejs med LED til montering på eller indeni væggen. Vælg mellem flere forskellige størrelser.

Læs mere

Merseyside Elpejs - Sort

Elektrisk pejs med virkelighedstro flammebillede. Denne model af Merseyside er i farven Sort. Kan både montere på væggen eller bygges ind i væggen.

Læs mere

Avon Elpejs - Sort

Avon er en elektrisk pejs til montering uden på en væg. Denne model er i farven sort, men der findes også i en hvid udgave. Vælg mellem flere størrelser.

Læs mere

Avon Elpejs - Hvid

Avon er en elektrisk pejs, der både kan monteres på væggen. Denne model er i farven hvid, men der findes også i en sort udgave. Vælg mellem flere størrelser.

Læs mere

Middlesex Buet Væghængt Elpejs - Sort

Middlesex er en elektrisk pejs til at montere på væggen. Pejsen har en kurvet front, der giver et unikt udtryk. Vælg mellem 2 størrelser.

Læs mere

Nordfolk 3-sidet væghængt Elpejs - Hvid

Hvid væghængt aflang elpejs. LED-teknologi skaber de flotte flammer, og elpejsen bruger dermed kun en begrænset mængde strøm.

Læs mere

Nottingham Smal Elpejs

Nottingham er en smal væghængt elektrisk pejs, der giver flotte høje flammer. Er pladsen derfor trang, kan Nottingham være det rette valg til din indretning.

Læs mere

Dorset elpejs indsats

Dorset elpejs til indbygning i en væg. Fås i sølv. Niveauinddelt varmeeffekt. Energisparende LED-teknologi.

Læs mere

West kamin elpejs

West fritstående elpejs. Modellen fås i flere spændende farver og kan producere op til 1,8 kW varmeeffekt. Imponerende flammer.

Læs mere

Hereford traditionel elpejs

Hereford traditionel fritstående elpejs. Kan yde op til 1,95 kW varmeeffekt. Flotte flammeeffekter. Retro-design i robust konstruktion.

Læs mere

Cora Duo - sort

Danskproduceret væghængt biopejs fra Nordlys Denmark i flot stilrent design. Pejsen fås også i en tilsvarende, hvid model.

Læs mere

Monima Duo - hvid

Med Monima Duo i hvid får du en flot og stilren væghængt biopejs fra Nordlys Denmark. Med op til 7 timers brændetid.

Læs mere

Monima Duo - sort

Enkelt og stilrent design fra Nordlys Denmark, med rene linjer - og varmt indre. Flot sort væghængt biopejs.

Læs mere

Transportal brændetønde med grill - DEMO

DEMOMODEL - transportskade | Brændetønde med grill og plads til opbevaring af brænde. Brændetønden er nem at flytte rundt, så den kan stilles hvor som helst.

Læs mere

Retro stående terrassevarmer med 2100 watt

Fed og retro stående terrassevarmer fra Sunred. Den er 210 cm høj, og er perfekt til at varme terrassen på sommeraftener.

Læs mere

Foco Myst One 800

Foco Myst One 800 vanddamp pejs til indbygning i væg. Autentisk flamme uden brandfare

Læs mere

Foco Myst One 1000

Foco Myst One 1000 hybridpejs til at indbygge i væg. Skaber en levende dampflamme uden brandfare

Læs mere

Foco Myst One 1200

Foco Myst One 1200 pejs med vanddampe til indbygning i væg. Autentisk flamme uden brandfare

Læs mere

Foco Myst Two 800

Foco Myst Two 800 tunnel damppejs til indbygning i en væg mellem to rum.

Læs mere

Foco Myst Two 1000

Foco Myst Two 1000 gennemgående hybridpejs til at bygge ind i væggen mellem to rum.

Læs mere

Foco Myst Two 1200

Foco Myst Two 1200 stor se igennem vanddamp pejs uden brandfare til at opdele to rum.

Læs mere

Foco Myst Three 800

Foco Myst Three 800 tre-sidet indbygningspejs på vanddampe, der ikke skaber nogen brandfare.

Læs mere

Foco Myst Three 1000

Foco Myst Three 1000 tre-sidet på vanddampe. Perfekt som installation under et TV på væggen.

Læs mere

Foco Myst Three 1200

Foco Myst Three 1200 tre-sidet vandpejs med dampe, som kan monteres under en TV-væg.

Læs mere

Foco Myst Four 800

Foco Myst Four 800 åben vanddamp pejs, som ikke er farlig for børn, kæledyr eller gæster.

Læs mere

Foco Myst Four 1000

Foco Myst Four 1000 åben pejs på dampe, som ikke er brandfarlig

Læs mere

Foco Myst Four 1200

Foco Myst Four 1200 åben svævende vandpejs. Perfekt til hoteller, restauranter og lignende.

Læs mere

Foco Myst Room Divider 800

Foco Myst Room Divider 800 hybridpejs som rumdeler i et hjem. Fås også i 1000 og 1200

Læs mere

Foco Myst Room Divider 1000

Foco Myst Room Divider 1000 vandpejs på dampe. Tre-sidet rumdeler indbygningspejs til montering i væg

Læs mere

Foco Myst Room Divider 1200

Foco Myst Room Divider 1200 vanddamppejs som rumdeler. Fantastisk tre-sidet indbygningspejs.

Læs mere

Foco Myst Corner Right 800

Foco Myst Corner 800 vandpejs til indbygning i hjørnevæg. Flammen synes fra to sider. Denne er højrevendt

Læs mere

Foco Myst Corner Right 1000

Foco Myst Corner 1000 vanddamp pejs på en meter til indbygnings i hjørnet af en væg. Denne er højrevendt

Læs mere

Foco Myst Corner Right 1200

Foco Myst Corner 1200 vandpejs på 150 cm til indbygnings i hjørnet af en væg. Denne er højrevendt

Læs mere

Foco Myst Corner Left 800

Foco Myst Corner 800 venstrevendt vandpejs til indbygning i hjørnevæg. Flammen synes fra to sider.

Læs mere

Foco Myst Corner Left 1000

Foco Myst Corner 1000 venstrevendt vanddamp pejs på en meter til indbygnings i hjørnet af en væg.

Læs mere

Foco Myst Corner Left 1200

Foco Myst Corner 1200 venstrevendt vandpejs på 150 cm til indbygnings i hjørnet af en væg.

Læs mere

Foco Myst Free 800

Foco Myst Free 800 ramme til vandpejs til indbygning i fritstående kasse

Læs mere

Foco Myst Free 1000

Foco Myst Free 1000 indbygningsramme som pejs med vanddamp til at lave en fritstående vandpejs

Læs mere

Foco Myst Free 1200

Foco Myst Free 1200 ramme til gør-det-selv pejs med vanddampe. Måler 150 cm.

Læs mere

Metro 200XT Eco Wave gaspejs

Metro 200XT er en gaspejs i DRU's serie af aflange gaspejse til indbygning. Metro 200XT har fronten åben og benytter en Vario Burner, der giver en aflang, dyb og realistisk flamme. Dimensioner: H: 43 cm x B: 196,4 cm x D: 46,5 cm.

Læs mere

Metro 200XT tunnel gaspejs

Stor horisontal gennemgående gaspejs. Stor, større, størst gaspejs til indbygning.

Læs mere

Polo fritstående gaspejs

Moderne smart gaspejs, kan tilkobles gasflaske.

Læs mere

Fire pit ilsted Indiana

Kvadratis bålfad fra Cook King i sort stål. Høj kvalitet og flot design. Perfekt til sommeraftener på terrassen eller ude i haven.

Læs mere

Fire basket bålkurv Verona

Elegant og robust bålkurv til udendørsbrug. Verona bålkurven er håndlavet og af høj kvalitet. Den er lavet i 4 mm tykt stål ved hjælp af en fuldsvejset konstruktion.

Læs mere

Grillrist rustfrit

Grillrist i rustfri stål til bådfad eller bålkurv. Nem at rengøre og holde fri fra rust. Kan anvendes til flere produkter.

Læs mere

200 cm trefod med grillriste til bålsted 3 i 1

Stort trebenet stativ med grillrist til brug over bålsted eller bålfad for en nemmere madlavning. Nem at samle.

Læs mere

Bioethanol pejseindsats - 37 cm

Base med bioethanol brænder på 37 cm til at stille frit eller sætte ind i en eksisterende pejs. Brænder i op til 6 timer.

Læs mere

Bioethanol pejseindsats - 50 cm

45 cm bred bioethanol brandkar i fritstående pejseindsats, der kan bruges til at omdanne din gamle pejs til en moderne biopejs.

Læs mere

Bioethanol pejseindsats - 65 cm

65 cm brænderboks til ethanol til at sætte frit i en åben pejs. Op til 7,5 timers brændetid på en opfyldning. Bygget i stål.

Læs mere

Bioethanol pejseindsats - 85 cm

Biobrænder i boks på 85 cm til åben pejs. Kræver ingen yderligere installation. Op til 6,5 timers brændetid pr. opfyldning.

Læs mere

Bioethanol pejseindsats - 105 cm

105 cm bioethanol brænder i stilfuld sort stålkasse til at placere frit i åben pejs. Op til 6 timers brændetid ad gangen.

Læs mere

Rund bioethanol pejseindsats - 35 cm

Rund bioethanol brænder i stilfuld stålkasse i sort til at sætte frit i en åben pejs. Plads til 2,5 liter og op til 5 timers brændetid.

Læs mere

Lighthouse sort terrassevarmer

Elegant og lækker terrassevarmer fra Planika Fires i modellen Lighthouse. Denne model kommer i sort og hvid, med fire glassider og åbent flammesyn.

Læs mere

Global 55XT BF front gaspejs

Front gaspejs til indbygning. Global 55XT kan tilsluttes bade flaske- og naturgas. Pejsen kræver strøm og kan fjernstyres.

Læs mere

Heatstrip Design 3200 watt

Design 3200W varmer til indendørs- og udendørs brug med flere monterings muligheder. Denne terrassevarmer kan opvarme op til 8 kvm.

Læs mere

Icon Slimline Firebox SFBDS1350 - Sort

Icon Fires Dobbeltsidet Slimline. Dimensioner: H: 60 x B: 135 x D: 45 cm. Brændetid op til 9 timer. Nem installation.

Læs mere

Icon Slimline Firebox FBDS1650 - Sort

Icon Fires Dobbeltsidet Slimline. Dimensioner: H: 60 x B: 165 x D: 45 cm. Brændetid op til 9 timer. Design i rustfrit stål.

Læs mere

Icon Slimline Firebox FBDS2000 - Sort

Icon Fires Dobbeltsidet Slimline. Dimensioner: H: 60 cm x B: 200 cm x D: 45 cm. Brændetid op til 9 timer. Flot design i rustfrit stål.

Læs mere

Icon Slimline Firebox FBDS2000 800

Icon Fires Dobbeltsidet Slimline. Dimensioner: H: 60 x B: 200 x D: 45 cm. Brændetid op til 8 timer. Kontrollerbar flamme.

Læs mere

Icon Slimline Firebox FBDS1100 - Stål

Icon Fires Dobbeltsidet Slimline. Dimensioner: H: 60 x B: 110 x D: 45 cm. Brændetid op til 8 timer. Afgiver ingen sod eller røg.

Læs mere

Icon Slimline Firebox SFBDS1350 - Stål

Icon Fires Dobbeltsidet Slimline. Dimensioner: H: 60 x B: 135 x D: 45 cm. Brændetid op til 9 timer. Flot design i rustfrit stål.

Læs mere

Icon Slimline Firebox FBDS1650 - Stål

Icon Fires Dobbeltsidet Slimline. Dimensioner: H: 60 x B: 165 x D: 45 cm. Brændetid op til 9 timer. Justerbar flammeteknik.

Læs mere

Icon Slimline Firebox FBDS2000 - Stål

Icon Fires Dobbeltsidet Slimline. Dimensioner: H: 60 x B: 200 x D: 45 cm. Brændetid op til 9 timer. Flot design i rustfrit stål.

Læs mere

LED Pro indbygningspejs til el - 77 cm

77,1 cm LED elpejs til indbygning. Imponerende flammer via strømsparende LED-teknologi. Virker både med eller uden varme.

Læs mere

Kvadratisk Table Top Gaspejs - Sort

Udendørs gaspejs som er designet til at stå på et havebord. Kan nemt og hurtig flyttes og tages med rundt. Skal blot tilsluttes en almindelig gasflaske. Kan give op til 12 kW varmeeffekt.

Læs mere

Cover til Rektangulær Lille Ildbord

Beskyttelsescover til små, rektangulære gaspejse. Pas godt på din pejs og beskyt den året rundt med dette cover.

Læs mere

Cover til Lounge & Dining Kvadratis

Beskyttelsescover som er beregnet til de kvadratiske lounge & dining gaspejse. Hold din udendørs gaspejs pæn og ren året rundt.

Læs mere

Cover til Kvadratisk Gaspejs Ildbord

Gråt beskyttelsescover til kvadratiske gaspejse fra Happy Cocooning. Beskytter mod vind og vejr.

Læs mere

Gasregulator 30 mBar UNI x 1-4 LINKS

Glastryksregulator til montering på gasflasken, så gassen kan tændes og slukkes.

Læs mere

Cover til Kvadratisk Lille Ildbord

Beskyttelsescover til små, kvadratiske gaspejse. Pas godt på din udendørs gaspejs og skærm den mod vind og vejr.

Læs mere

Cover til gasflaskeskjuler

Beskyttelsescover til de firkantede gasflaskeskjulere fra Happy Cocooning.

Læs mere

Cover til Rektangulær Lounge & Dining Ildbord

Beskyttelsescover til den rektangulære Lounge & Dining gaspejs. Beskyt din pejs mod vind og vejr med dette cover.

Læs mere

Cover til Cone gaspejs

Beskyttelsescover til Cone gaspejse fra Happy Cocooning. Beskyt din gaspejs med dette cover, der beskytter mod vind og vejr.

Læs mere

Låg til Kvadratisk Gaspejs Ildbord i stål - Sort

Sort låg i stål, der passer til Happy Cocooning Kvadratisk gaspejse. Størrelse H: 5 x B: 81,5 x D: 81,5 cm.

Læs mere

Låg til Lille Kvadratisk Gaspejs i stål - Antracit

Gråt låg i stål, der passer til Happy Cocooning Lille Kvadratisk gaspejse. Størrelse H: 5 x B: 65 x D: 65 cm.

Læs mere

Låg til Lille Kvadratisk Gaspejs Ildbord i stål - Sort

Sort låg i stål, der passer til Happy Cocooning Lille Kvadratisk gaspejse. Størrelse H: 5 x B: 65 x D: 65 cm.

Læs mere

Firkantet Gasflaskeskjuler - Hvid

Skjul din gasflaske med denne gasflaskeskjuler i hvidt komposit. Plads til gasflasker op til 11 kg størrelse. Låget kan nemt løftes af og giver adgang regulatoren.

Læs mere

Afstivningsbeslag til indbygnings gasbrænder, 2 stk.

Afstivningsbeslag til terrasseborde, hvor man ønsker at installere et gasbrænder. Beslaget er ikke nødvendigt, men kan være en god idé hvis bordet er lavet af træ brædder.

Læs mere

Rektangulær grillplade - 25 x 72 x 34 cm

Grillplade til din indbyggede gasbrænder. Denne grillplade er egnet til den rektangulære brænder fra Happy Cocooning.

Læs mere

Stort rektangulært sikkerhedsglas

Stort rektangulært glas til indbygget gasbrænder, der giver mere sikkerhed omkring bordet.

Læs mere

Vinkøler til indbygning i bord

Stor rektangulær vinkøler til indbygning i et have- eller terrassebord. Perfekt til at holde dine drikkevare kolde på en varm dag.

Læs mere

Cocoon Move - Antracit (grå)

Terrassegaspejs med hjul der gør den nem at flytte. Op til 6,5 kW varmeeffekt med plads til en 5 kg gasflaske inde i pejsen.

Læs mere

Cocoon Move - Sort

Terrassegaspejs med hjul der gør den nem at flytte. Op til 6,5 kW varmeeffekt med plads til en 5 kg gasflaske inde i pejsen.

Læs mere

Lounge & Dining Kvadratisk Gaspejs Ildbord - Nice & Nasty

Udendørs ildbord med gasbrænder i Happy Cocoonings spændende "Nice & Nasty" teaktræ design. Op til 19,5 kW varmeeffekt. Plads til opbevaring af 5 kg gasflaske inde i bordet.

Læs mere

Gasflaskeskjuler i Teaktræ - Antracit låg

Skjul din gasflaske med denne gasflaskeskjuler i teaktræ. Størrelse 41x41x62 cm. Køb online her hos Biopejs-shop.dk. Prisgaranti og hurtig levering.

Læs mere

Rektangulær gaspejs-bord i teak - antracit

Rektangulær havebord med indbygget gaspejs af teak træ med antracit overflade. Flammehøjden er justerbar.

Læs mere

Rektangulær Gaspejs Ildbord - Teak

Firkantet gaspejs ildbord til brug på terrassen, altanen eller i haven. Giver op til 19,5 kW varmeeffekt og skal blot tilsluttes en alm. gasflaske. Rammen er bygget af flot teaktræ.

Læs mere

Kvadratisk Table Top Gaspejs - Antracit

Udendørs gaspejs som er designet til at stå på et havebord. Kan nemt og hurtig flyttes og tages med rundt. Skal blot tilsluttes en almindelig gasflaske. Kan give op til 12 kW varmeeffekt.

Læs mere

Rund Table Top Gaspejs - Antracit

Udendørs gaspejs som er designet til at stå på et havebord. Kan nemt og hurtig flyttes og tages med rundt. Skal blot tilsluttes en almindelig gasflaske. Kan give op til 12 kW varmeeffekt.

Læs mere

Rund Table Top Gaspejs - Sort

Udendørs gaspejs som er designet til at stå på et havebord. Kan nemt og hurtig flyttes og tages med rundt. Skal blot tilsluttes en almindelig gasflaske. Kan give op til 12 kW varmeeffekt.

Læs mere

Rektangulært Gaspejs Ildbord - Antracit

Happy Cocooning Rektangulære Ildbord er et udendørs havebord med indbygget gasbrænder. Perfekt som samlingspunkt på terrassen. Størrelse: 107x80x46 cm. Op til 19,5 kW varme.

Læs mere

Rektangulært Gaspejs Ildbord - Sort

Happy Cocooning Rektangulære Ildbord er et udendørs havebord med indbygget gasbrænder. Perfekt som samlingspunkt på terrassen. Størrelse: 107x80x46 cm. Op til 19,5 kW varme.

Læs mere

Cone Gaspejs Ildbord - Taupe

Skab hygge og varme på terrassen med dette kegleformede ildbord. Lavet af Komposit. Op til 19,5 kW varme. Mulighed for flere spændende tilkøb.

Læs mere

Cone Gaspejs Ildbord - Sort

Skab hygge og varme på terrassen med dette kegleformede ildbord. Lavet af Komposit. Op til 19,5 kW varme. Mulighed for flere spændende tilkøb.

Læs mere

Edmonton Lofthængt

Her får du Edmonton biopejsen i en lofthængt udgave med flammerne synlige fra en side. Det medfølgende brandkar har en kapacitet på 1 liter og giver en brændetid på op til 4,5 timer per opfyldning.

Læs mere

Heatstrip Design 1500 watt

Heatstrip Design 1500W kan bruges både udendørs og indendørs, hvor den kan opvarme 3-4,5 kvm. Design 1500W kan installeres af private.

Læs mere

Heatstrip Design 2400 watt

Design 2400W kan bruges både i åbne samt lukkede rum og kan opvarme 4-6 kvm. Denne terrassevarmer kan installeres af private.

Læs mere

Heatstrip Elegance 2400 watt

Elegance 2400W kan benyttes til opvarmning både ude og inde, hvor den kan opvarme 4-6 kvm. Terrassevarmeren kan installeres af private.

Læs mere

Fødder til sikkerhedsglas - Sort

Fine holdere i sort til sikkerhedsglas. Flot pulverlakering, der giver produktet en rigtig fin finish, og nem montage.

Læs mere

Gasslange cover/beskytter - 1 meter

Dette cover bruges til at beskytte gasslangen, samtidig med at risikoen for at snuble oven den formindskes.

Læs mere

Keramisk træ til ildbord - 24 cm

Keramisk dekorationstræ til brug i Happy Cocooning Tabletop gaspejs ildborde. Dette dekorationstræ måler 24 cm i længde.

Læs mere

Keramisk træ til ildbord - 19 cm

Keramisk dekorationstræ til brug i Happy Cocooning gaspejs ildborde. Dette dekorationstræ måler 19 cm i længde og er bedst egnet små ildborde.

Læs mere

Cover til Rektangulær Ildbord

Beskyttelsescover til store rektangulære gaspejse fra Happy Cocooning. Coveret passer til borde med målene: H: 46 x B: 107 x D: 80 cm.

Læs mere

Cover til Bowl gaspejs

Beskyttelsescover til bowl-modellerne fra Happy Cocooning. Pas godt på din pejs fra Happy Cocooning med dette cover.

Læs mere

Holder til træ/vin

Holder til keramiske træstammer eller vinflasker. Elegant design i stål.

Læs mere

Træ Sidebord til Rundt Ildbord - 2 stk

Sidebord i træ til Happy Cocooning Rundt ildbord. Et sæt består af 2 sideborde. Sidebordene kan nemt og hurtigt monteres og afmonteres på ildbordet.

Læs mere

Vinkøler til gaspejs

Hold din vinflaske kold med en vinkøler, der kan placeres på siden af din gaspejs fra Happy Cocooning.

Læs mere

Træ Sidebord til Cone/Bowl Ildbord - 2 stk

Sidebord i træ til Happy Cocooning Cone og Bowl ildbord. Et sæt består af 2 sideborde. Sidebordene kan nemt og hurtigt monteres og afmonteres på ildbordet.

Læs mere

Keramisk træ til ildbord - 30 cm

Keramisk dekorationstræ til brug i Happy Cocooning gaspejs ildborde. Dette dekorationstræ måler 30 cm i længde og er bedst egnet større ildborde.

Læs mere

Træ Sidebord til Kvadratisk/Rektangulære Ildbord - 2 stk.

Sidebord i træ til Happy Cocooning gaspejs ildborde. Et sæt består af 2 sideborde. Sidebordene kan nemt og hurtigt monteres og afmonteres på ildbordet.

Læs mere

Lille Sidebord i Træ til ildbord - 2 stk

Sidebord i træ til gaspejse fra Happy Cocooning. Passer til Lille Kvadratisk og Lille Rektangulær ildborde. Ét sæt består af 2 stk. sideborde.

Læs mere

Sikkerhedsglas til Rund Gaspejs Ildbord

Rundt sikkerhedsglas til Happy Cocoonings runde gaspejs ildbord. Afskærmen flammerne fra vind og giver en mere stabil flamme.

Læs mere

Fødder til sikkerhedsglas - Hvid

Fine holdere til sikkerhedsglas. Monteres på underlaget. Den hvide pulverlakering giver en rigtig flot, moderne finish.

Læs mere

PVC Gasflaskeskjuler - Antracit

PVC cover der skjuler den orange gasflaske. Coveret passer til en gasflaske 11 kg.

Læs mere

Rund Gasflaskeskjuler - Antracit

Skjul din gasflaske med denne gasflaskeskjuler i antracit (grå) komposit. Plads til gasflasker op til 11 kg størrelse. Låget kan nemt løftes af og giver adgang regulatoren.

Læs mere

Rund Gasflaskeskjuler - Sort

Skjul din gasflaske med denne gasflaskeskjuler i sort komposit. Plads til gasflasker op til 11 kg størrelse. Låget kan nemt løftes af og giver adgang regulatoren.

Læs mere

Firkantet Gasflaskeskjuler - Taupe

Taupe gasflaskeskjuler til udendørs gaspejs, så gasflasken kan gemmes væk. Kan også fungere som ekstra bordplads.

Læs mere

Firkantet Gasflaskeskjuler - Antracit

Gasflaskeskjuler i antracitgrå, som bruges til at skjule en gasflaske. Derudover kan den også fungere som et lille ekstra bord.

Læs mere

Firkantet Gasflaskeskjuler - Sort

Skjul din gasflaske med denne gasflaskeskjuler i sort komposit. Plads til gasflasker op til 11 kg størrelse. Låget kan nemt løftes af og giver adgang regulatoren.

Læs mere

Rektangulær sikkerhedsglas - 17 x 72 x 35 cm

Sikkerhedsglas til lille rektangulær gaspejs fra Happy Cocooning, der giver et mere tryghed omkring brugen af pejsen.

Læs mere

Kvadratisk Sikkerhedsglas - 17 x 40 x 40 cm

Glasset bruges til at placere rundt om brænderen i dit bord, hvilket giver et elegant look og ikke mindst sikkerhed.

Læs mere

Stor Gasbrænder til indbygning - Rektangulær 99x32 cm

Udendørs gasbrænder til indbygning i en bordplade. Perfekt til gør-det-selv gaspejseprojekter i haven. Størrelse: 99x32 cm.

Læs mere

Stor Gasbrænder til indbygning - Kvadratisk 48x48 cm

Udendørs gasbrænder til indbygning i en bordplade. Perfekt til gør-det-selv gaspejseprojekter i haven. Størrelse: 48x48 cm.

Læs mere

Gasbrænder til indbygning - Rektangulær 69x32 cm

Udendørs gasbrænder til indbygning i en bordplade. Perfekt til gør-det-selv gaspejseprojekter i haven. Størrelse: 69x32 cm.

Læs mere

Gasbrænder til indbygning - Kvadratisk 39x39 cm

Udendørs gasbrænder til indbygning i en bordplade. Perfekt til gør-det-selv gaspejseprojekter i haven. Størrelse: 39x39 cm.

Læs mere

Låg til Kvadratisk Gaspejs Ildbord i stål - Antracit

Gråt låg i stål, der passer til Happy Cocooning Kvadratisk gaspejse. Størrelse H: 5 x B: 81,5 x D: 81,5 cm.

Læs mere

Lille Teaktræ sidebord til gaspejs - 2 stk.

Sidebord i teaktræ til Happy Cocoonings "Lille" gaspejs ildborde. Et sæt består af 2 sideborde. Sidebordene kan nemt og hurtigt monteres og afmonteres på ildbordet.

Læs mere

Teaktræ sidebord til gaspejs - 2 stk.

Sidebord i teaktræ til Happy Cocooning gaspejs ildborde. Et sæt består af 2 sideborde. Sidebordene kan nemt og hurtigt monteres og afmonteres på ildbordet.

Læs mere

Gasflaskeskjuler i Teaktræ - Sort låg

Skjul din gasflaske med denne gasflaskeskjuler i teaktræ med sort låg. Plads til gasflasker op til 11 kg størrelse. Låget kan nemt løftes af og giver adgang til montering og justering af gasregulatoren.

Læs mere

Kvadratisk Gaspejs Ildbord - Teak

Firkantet gaspejs ildbord til brug på terrassen, altanen eller i haven. Giver op til 19,5 kW varmeeffekt og skal blot tilsluttes en alm. gasflaske. Rammen er bygget af flot teaktræ.

Læs mere

Lounge & Dining Kvadratisk Gaspejs Ildbord - Sort

Udendørs gaspejs ildbord fra Happy Cocooning. Lounge & Dining ildbordet er 67 cm højt og giver mulighed for opbevaring af en 5 kg gasflaske. Vælg mellem flere forskellige tilkøb og skræddersy ildbordet til dine behov.

Læs mere

Cone Gaspejs Ildbord - Antracit

Skab hygge og varme på terrassen med dette kegleformede ildbord lavet af komposit. Op til 19,5 kW varme. Mulighed for flere spændende tilkøb.

Læs mere

Bowl Gaspejs Ildbord - Taupe

Fin, rund udendørs gaspejs i mørkebrunt design. Sideborde kan nemt tilkøbes. 4 dekorations træstykker og 6 kilo lavasten medfølger.

Læs mere

Bowl Gaspejs Ildbord - Sort

Rundt ildbord fra Hollandske Happy Cocooning. Op til 19,5 kW varme. Diameter 91 cm, Højde: 46 cm. Lavesten og dekorationstræ medfølger.

Læs mere

Kvadratisk Gaspejs Ildbord - Sort

Sort kvadratisk ildbord med stor gasbrænder. Op til 19,5 kW varme. Størrelse H: 46 x B: 76 x D: 76 cm. Dekorationstræ og lavasten medfølger.

Læs mere

Lille Rektangulært Ildbord - Antracit

Mindre rektangulær udendørs gas ildbord, som passer ind på de fleste små terrasser og altaner. Måler 80 cm i længden og 60 cm i bredden. Op til 12 kW varmeeffekt. Lavesten, dekorationstræ og cover medfølger.

Læs mere

Rundt Ildbord Gaspejs - Antracit

Rund udendørs gaspejs, der skaber varme og hygge på terrassen. Måler 61 cm i diameter og 42 cm i højden. Op til 19,5 kW varmeeffekt.

Læs mere

Lille Rektangulært Ildbord - Sort

Mindre rektangulær udendørs gas ildbord, som passer ind på de fleste små terrasser og altaner. Måler 80 cm i længden og 60 cm i bredden. Op til 12 kW varmeeffekt. Lavesten, dekorationstræ og cover medfølger.

Læs mere

Rundt Ildbord Gaspejs - Sort

Rund udendørs gaspejs, der skaber varme og hygge på terrassen. Måler 61 cm i diameter og 42 cm i højden. Op til 19,5 kW varmeeffekt.

Læs mere

Lille Kvadratisk Ildbord - antracit

Lille kvadratisk gas ildbord til udendørs brug i størrelsen H: 40 x B: 60 x D: 60 cm. Denne udgave i farven Antracit. Dekorationstræ og lavesten medfølger.

Læs mere

Elektra stående 2000 watt terrassevarmer

Elektra stående terrassevarmer i sort fra Sunred. Smart til haven eller terrassen, og kan justeres i højden fra 180-210 cm.

Læs mere

Artix hængende hvid 1500 watt terrassevarmer

Simpel og elegant lofthængt terrassevarmer fra Sunred. Perfekt til at varme terrassen op på sommernætter, og har en effekt på op til 1500 W.

Læs mere

Royal Diamond 2000 watt stål terrassevarmer

Sølvfarvet infrarød terrassevarmer til ophæng på væg. Perfekt til terrassen eller altanen og kan varme op til 24m2, så du kan få mere ud af sommeraftenerne.

Læs mere

Royal Diamond 2500 watt sort terrassevarmer

Infrarød terrassevarmer fra Sunred til montering på væg. Den har en varmekapacitet på op til 2500 Watt som kan varme op til 25 m2.

Læs mere

Maestro 60/3 Eco Wave

Maestro 60/3 er en tre-sidet gaspejs fra den anerkendte Hollandske pejseproducent DRU, der er en del af Sparthem koncernen.

Læs mere

Maestro 60/2 Eco Wave - To-sidet

Maestro er DRU's topserie af gaspejse. Denne Maestro 60/2 gaspejs er til indbygning i et hjørne med to åbne sider.

Læs mere

Maestro 60 Eco Wave

Maestro er DRU's topserie af gaspejse. Denne Maestro 60 model er en ét-sidet gaspejs til indbygning i en væg, hvor flammen kan ses fra fronten.

Læs mere

Forma 1000 Single-sided

1-sidet Planika biopejs på 112 cm til indbygning. Vælg mellem to forskellige automatiske brandkar med en lang brændetid.

Læs mere

Forma 1000 Left Corner

Venstrevendt hjørne biopejs fra Planika på 112 cm. Vælg mellem to forskellige brandkar. Op til 29 timers brændetid.

Læs mere

Forma 1000 Right Corner

Højrevendt hjørne biopejs med et FLA4 automatisk brandkar fra Planika. Vælg mellem to forskellige brandkar, der kan fjernstyres.

Læs mere

Forma 1000 Three-sided

3-sidet Planika biopejs til indbygning på 109,8 cm. Vælg mellem to forskellige brandkar. Pejsen er utrolig sikker i brug.

Læs mere

Forma 1000 Tunnel

112 cm gennemgående biopejs med automatisk brandkar. Pejsen er designet til indbygning, hvor flammerne kan ses fra to sider.

Læs mere

Bowl Gaspejs Ildbord - Antracit

Rundt ildbord fra Hollandske Happy Cocooning. Op til 19,5 kW varme. Diameter 91 cm, Højde: 46 cm. Lavesten og dekorationstræ medfølger.

Læs mere

Kvadratisk Gaspejs Ildbord - Antracit

Luksuriøs udendørs gaspejs i antracit uden gnister og røg. Højden på flammen kan justeres via en kontrolknap.

Læs mere

Rundt Ildbord Gaspejs - Hvid

Rund udendørs gaspejs, der skaber varme og hygge på terrassen. Måler 61 cm i diameter og 42 cm i højden. Op til 19,5 kW varmeeffekt.

Læs mere

Lille Kvadratisk Ildbord - sort

Sort, lille kvadratisk gas ildbord til udendørs brug i størrelsen: H: 40 x B: 60 x D: 60 cm. Dekorationstræ og lavasten medfølger.

Læs mere

Optimyst Cassette 1000 Projects

Dimplex Opti-myst Cassette 1000 Projects hybridpejs brandkar til gør-det-selv vanddamp pejseprojekter. Kræver tilslutning af en fast vandtilførsel.

Læs mere

Fødder til sikkerhedsglas - Stål

Fine holdere i stål til sikkerhedsglas med det helt rigtige, moderne look, der passer ind overalt. Simpel montering.

Læs mere

Beslag i stål til sikkerhedsglas

Fine holdere i stål til sikkerhedsglas. Skal monteres på væggen, hvor de giver dig det helt rigtige, moderne udseende.

Læs mere

Slimline brandkar - 40 cm

Slimline brandkar i stål, som kan monteres i en smal væg. Flammen er justerbar, og slukningsværktøj medfølger naturligvis.

Læs mere

Slimline brandkar - 60 cm

Slimline brandkar i stål, som kan monteres i en smal væg. Flammen er justerbar, og brandkarret kan brænde i op til 7 timer.

Læs mere

Slimline brandkar - 80 cm

Slimline brandkar i stål, som kan monteres i en smal væg. Egner sig fint til gør-det-selv projekter og brænder i op til 7 timer.

Læs mere

Rundt brandkar - 5 liter

Stor rundt brandkar på 5 L. Ideel til gør-det-selv projekter, hvor der bygges en biopejs. Kan brænde i helt op til 5 timer.

Læs mere

Kvadratisk brandkar - 5 liter

Stor kvadratisk brandkar på 5 L. Dette brandkar er ideal for dig, som ønsker at lave din egen biopejs. Felksibel installation.

Læs mere

Skye Væghængt Elpejs - Sort

Billig væghængt elpejs med flammesyn fra en side. Helt ufarlige flammer skabt af elektricitet. Med integreret varmelegeme.

Læs mere

Vigo væghængt 1500 watt terrassevarmer

Vigo væghængt terrassevarmer med en varmeeffekt på 1500 watt, som kan varme op til 16m2. Nem montering med tilbehøret.

Læs mere

Artix stående hvid 2100 watt terrassevarmer

Moderne og stillet stående terrassevarmer til terrassen eller altanen. Den har en varmeeffekt på op til 2100W, og har tip-over sensorer.

Læs mere

Billig elektrisk 2000 watt terrassevarmer

Lugo terrassevarmer til væg. Den har tre varmeniveauer på op til 2000W og er nem at montere. Justerbart hoved med blid varme.

Læs mere

Ignis Ildsted

Stilfuldt bålsted til en aften på terrassen med hyggelige flammer. Bålstedet kan også bruges til at kokkerere mindre ting.

Læs mere

Økse med træskaft

Økse til fælding af træ til bålet med Morsø-logo indgraveret. Så bliver det ikke meget sejere! Slibesten medfølger i kassen.

Læs mere

Edmonton 2-sidet Lofthængt

Her får du Edmonton biopejsen i en lofthængt udgave med flammerne synlige fra to side. Det medfølgende brandkar har en kapacitet på 1 liter og giver en brændetid på op til 4,5 timer per opfyldning.

Læs mere

Edmonton Fritstående

Her får du Edmonton biopejsen i en fritstående udgave med flammerne synlige fra en side. Det medfølgende brandkar har en kapacitet på 1 liter og giver en brændetid på op til 4,5 timer per opfyldning.

Læs mere

Kamin elpejs med varme

Fritstående elpejs med et traditionelt brændeovns look. Den medfølgende brændeindsats gør oplevelsen endnu mere realistisk.

Læs mere

Elektrisk kamin ovn

Fritstående sort elektrisk pejs, designet i et traditionelt brændeovns look. Kan anvendes med eller uden varmeeffekt.

Læs mere

Monima Uno - hvid

Danskproduceret biopejs i skarpt design fra Nordlys og med helt op til 7 timers brændetid. Manuelt 1-liters brandkar.

Læs mere

Cora Uno - Hvid

Hvid væghængt biopejs fra Nordlys Denmark i skandinavisk design og dansk håndværk. Kan brænde i 5-7 timer på 1 L bioethanol.

Læs mere

Cora Uno - Sort

Væghængt biopejs fra Nordlys Denmark i skandinavisk design og dansk håndværk. Flot, sort finish i massivt træ og stål.

Læs mere

Fritstående elektrisk kamin i sort

Fritstående sort elpejs, som kan afgive varme. Let at flytte rundt og tilsluttes nemt til en 230V stikkontakt.

Læs mere

Billig fritstående elektrisk kamin

Mindre fritstående elpejs med en justerbar flammeeffekt. Virker med eller uden varmeeffekt. Benene monteres nemt.

Læs mere

Supreme Elpejs til indbygning - 80 cm

Elpejs til indbygning med justerbar flammeeffekt. LED-teknologi minimerer strømforbruget.

Læs mere

Supreme Elpejs til indbygning - 110 cm

Supreme elpejs på 109,2 cm til indbygning. Tilsluttes blot almindelig 230V stikkontakt.

Læs mere

Foco 800 Sikkerhedsglas - 750 mm

Sikkerhedsglas til Foco 800 indbygningsbiopejs. Vælg mellem 2 forskellige højder.

Læs mere

Supreme Elpejs til indbygning - 150 cm

147,3 cm. Lang elpejs til installation i væg. Denne elpejs har justerbar flammeeffekt og med mulighed for at regulere varmen i 3 niveauer.

Læs mere

Supreme 1850 Væghængt Elpejs

Supreme elektrisk pejs med en længde på 185,4 cm. Som enten kan bygges ind i en væg eller blot monteres som en væghængt pejs.

Læs mere

Elektrisk pejseindsats 500

Sort elpejs til indbygning i en væg fremstillet i metal, plastik og glas foran flammerne. Pejsen har indbygget varmeeffekt.

Læs mere

Brun romantisk el kamin

Brun fritstående elpejs i et romatisk design. Justerbar flammeeffekt og energisparende LED-lys. Nem at opstille.

Læs mere

Rotisseri - Forno Gas Medio

Morsø Forno gas grill Medeio rotisseri til at stege en lækker grillkylling. Mulighed for at dreje kyllingen rundt under stegning.

Læs mere

Rotisseri - Forno Gas Grande

Forno Gas grill Grande rotisseri. Steg den lækreste grillkylling på din Morsø Forno Grande. Kyllingen kan roteres.

Læs mere

Scandi bioethanol brændeovn

Automatisk biopejs med lukket glas foran. Denne pejs er perfekt til børnefamilier eller familier med små kæledyr.

Læs mere

Prime Fire 990

Automatisk bioethanol brandkar med fjernbetjening, sikkerhedssensorer og Planika's patenterede BEV teknologi. Op til 10 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

Forma 1000 Room Divider

3-sidet biopejs, der kan fungere som rumdeler fra Planika på 112 cm. Vælg mellem to forskellige automatiske brandkar.

Læs mere

Forma 1200 Left Corner

Venstrevendt hjørnebiopejs fra Planika på 132 cm. Vælg mellem to automatiske brandkar og få op til 31 timers brændetid.

Læs mere

Forma 1200 Right Corner

Automatisk biopejs designet til indbygning i højrevendt hjørne. Fjernbetjening, Wi-Fi samt Smart Home System-styring.

Læs mere

Forma 1200 Three-Sided

3-sidet biopejs fra Planika på 132 cm. Luksuriøst design og mange spændende funktioner som fx fjernstyring af brandkar.

Læs mere

Forma 1200 Tunnel

Tunnel biopejs fra Planika med FLA4 automatisk brandkar. Vælg mellem to forskellige brandkar, der styres intelligent.

Læs mere

Forma 1200 Room Divider

3-sidet rumdeler-biopejs fra Planika. Vælg mellem to forskellige automatiske brandkar med intelligent styring.

Læs mere

Forma 1500 Left Corner

Venstrevendt hjørnebiopejs på 163 cm fra Planika med et automatisk brandkar. Vælg mellem to brandkar, der kan fjernstyres.

Læs mere

Forma 1500 Right Corner

Højrevendt hjørne biopejs med automatisk FLA4 brandkar. Fjernstyring og mulighed for Wi-Fi- og Smart Home System-styring.

Læs mere

Forma 1500 Three-Sided

3-sidet biopejs fra Planika med automatisk brandkar. Fremstillet i pulverlakeret, galvaniseret stål. Masser af funktioner.

Læs mere

Forma 1500 Tunnel

Gennemgående Planika-biopejs med automatisk brandkar. Fremstillet i pulverlakeret, sort galvaniseret stål.

Læs mere

Forma 1500 Room Divider

163 cm lang biopejs med automatisk brandkar fra Planika. Vælg mellem to forskellige typer brandkar med fjernbetjening.

Læs mere

Forma 1800 Single-Sided

1-sidet biopejs fra Planika med et automatisk brandkar. Brandkarret fås i to forskellige størrelser med op til 35 timers brændetid.

Læs mere

Forma 1800 Left Corner

Venstrevendt hjørne biopejs fra Planika med et automatisk brandkar. Intelligent styring via fjernbetjening og Wi-Fi.

Læs mere

Forma 1800 Right Corner

Højrevendt automatisk hjørne biopejs. Vælg mellem to forskellige brandkar med henholdsvis op til 11 og 35 timers brændetid.

Læs mere

Forma 1800 Three-Sided

3-sidet indbygget biopejs fra Planika med et automatisk brandkar. Brænder i op til 35 timer på en opfyldning bioethanol.

Læs mere

Forma 1800 Tunnel

Gennemgående biopejs med et automatisk Planika FLA4 brandkar. Pejsen er designet til indbygning og har mange funktioner.

Læs mere

Forma 1800 Room Divider

3-sidet rumdelende biopejs fra Planika med en lang brændetid. Vælg mellem to forskellige automatiske, fjernstyrede brandkar.

Læs mere

Forma 2300 Single-Sided

1-sidet biopejs fra Planika med et automatisk brandkar. Intelligent styring af brandkar med fjernbetjening samt mulighed for Wi-Fi.

Læs mere

Forma 2300 Left Corner

Venstrevendt hjørnebiopejs fra Planika med et automatisk brandkar. Styr hele herligheden med fjernbetjening eller Wi-Fi.

Læs mere

Forma 2300 Right Corner

Højrevendt automatisk hjørne biopejs. Vælg mellem to forskellige brandkar, der begge giver mulighed for intelligent styring.

Læs mere

Forma 2300 Three-Sided

3-sidet biopejs til indbygning fra Planika. Vælg mellem to størrelser brandkar, der sikrer helt op til 36 timers brændetid.

Læs mere

Forma 2300 Tunnel

2-sidet gennemgående biopejs fra Planika. Udstyret med et FLA4 automatisk brandkar. Pejsen er designet til indbygning.

Læs mere

Forma 2300 Room Divider

3-sidet rumdeler-biopejs med et FLA4 automatisk brandkar. Få op til 36 timers brændetid pr. opfyldning med bioethanol.

Læs mere

Forma 2700 Single-Sided

1-sidet biopejs til indbygning fra Planika med automatisk brandkar. Vælg mellem to forskellige brandkar - op til 36 timers brændetid.

Læs mere

Forma 2700 Left Corner

Venstrevendt hjørnebiopejs fra Planika med et automatisk brandkar. Vælg mellem to forskellige størrelser af brandkar.

Læs mere

Forma 2700 Right Corner

Forma 2700 højrevendt hjørne-biopejs til indbygning. Vælg mellem to forskellige brandkar og få op til 36 timers brændetid.

Læs mere

Forma 2700 Three-Sided

Planika 3-sidet biopejs til indbygning med et automatisk brandkar. Brandkarret er fjernstyret via fx Wi-Fi og super elegant.

Læs mere

Forma 2700 Tunnel

Gennemgående biopejs med automatisk brandkar fra Planika. Op til 36 timers brændetid afhængigt af valg af brandkar.

Læs mere

Forma 2700 Room Divider

3-sidet rumdeler biopejs med et FLA4 automatisk brandkar. Få op til 36 timers brændetid pr. opfyldning med bioethanol.

Læs mere

Firkantet Gaspejs-barbord - Hvid

Flot bord i aluminium med en bordplade af teak samt en indbygget gasbrænder. Bordet har en total højde på 110 cm.

Læs mere

Pyramide udendørs gaspejs - Hvid

Moderne gas terrassevarmer til udemiljøet. Elegant pyramideformet design i farven hvid. Høj varmeeffekt op til 12 kW.

Læs mere

Icon Fires Long Burner Steel

Icon Fires Long brandkar i stål. Dimensioner: H: 13,6 x B: 92,4 x D: 25,4 cm. Brændetid op til 12 timer. Producerer ikke sod og røg.

Læs mere

Corten stål fire pit på træstubbe

Bålfad i corten stål på en træstub, som udover at være en hyggelig tilføjelse også bidrager dekorativt til haven.

Læs mere

Opbevaring til brænde i corten stål - 50 cm

Opbevar dit brænde til bålet i en flot opbevarings box i corten stål. Kan stå udenfor hele året pga. det hårdføre cortenmateriale.

Læs mere

Forma 1200 Single-Sided

1-sidet automatisk biopejs på 132 cm med automatisk brandkar. Vælg mellem to typer brandkar, der giver op til 31 timers flammer.

Læs mere

Forma 1500 Single-Sided

1-sidet automatisk biopejs på 163 cm fra Planika. Med bioethanol-brandkar, der giver op til 35 timers brændetid.

Læs mere

Cover Vanta

Sort cover til vanta havepejs fra den hollandske producent RedFire.

Læs mere

Icon Fires Mid Burner Steel

Icon Fires Mid brandkar i stål. Dimensioner: H: 13,6 x B: 62,4 x D: 25,4 cm. Brændetid op til 10 timer. Automatisk brandkar.

Læs mere

Premier Elpejs

Premier er en elektrisk pejs til installation på væggen eller til indbygning - fås i flere længder. Imponerende LED-teknik.

Læs mere

Fremont bålkurv

Blikfængende bålkurv i varmebestandigt sort, pulverlakeret stål fra producenten RedFire. Unikt og opsigtsvækkende design.

Læs mere

Kester bålkurv

Kester bålkurv i sort fra producenten RedFire, som vil være en flot dekorativ tilføjelse til enhver have med dens unikke design.

Læs mere

Wood Fire Collection Tilbehørspakke

Tilbehørspakke til DeliVita udeovn der forbereder dig og din DeliVita ovn til spændende og alsidig madlavning.

Læs mere

DeliVita Complete Collection Tilbehørspakke

Komplet tilbehørspakke til din DeliVita udeovn.

Læs mere

Pizzaiolo Collection Tilbehørspakke

Tilbehørspakke til DeliVita ovne, med alt du skal bruge for at blive en ægte Italiensk pizzakok.

Læs mere

Hauptmann Hybridpejs- Hvid

Hvid kamin med den patenterede 3D-vanddamp teknologi Opti-myst. Med elegant udgående sort indsats.

Læs mere

Mozart Hybridpejs - Hvid

3-sidet hybrid pejs i hvid med en patenteret 3D-vanddamp teknologi. Denne model er perfekt som rumdeler.

Læs mere

Beethoven Hybridpejs

3-sidet lille hybrid pejs i hvid med den patenterede 3D-vanddamp teknologi Opti-myst.

Læs mere

Lessing Hybridpejs - Hvid

Hvid kamin med den patenterede 3D-vanddamp-teknologi “Opti-myst.”Kan brænde i op til 8 timer pr. opfyldning.

Læs mere

Lessing Hybridpejs - Mursten

Hvid kamin med den patenterede 3D-vanddamp teknologi Opti-myst. Denne model med muret inderside.

Læs mere

Kästner Hybridpejs - Hvid

3-sidet bred hybrid pejs i hvid med den patenterede 3D-vanddamp teknologi Opti-myst.

Læs mere

Doncaster Elpejs

Vægmonteret eller indbygget elpejs med 6 flammefarver og fjernbetjening. Nem at installere - kræver kun en stikkontakt.

Læs mere

Falmouth Elpejs

Smart moderne elpejs, der kan hænges på væggen eller indbygges i en væg/møbel. Nem at bruge og afgiver ikke sod, røg eller lugt.

Læs mere

LED 60 Elpejs - uden varme

Elegant elpejs til indbygning med LED og tre farveskift. Kræver kun strøm og giver en autentisk oplevelse af åben ild.

Læs mere

Transportal brændetønde med grill

Brændetønde med grill og plads til opbevaring af brænde. Brændetønden er nem at flytte rundt, så den kan stilles hvor som helst.

Læs mere

Schiller Hybridpejs - Hvid

3-sidet lav hybrid pejs i hvid med en patenteret 3D-vanddamp teknologi. Denne model er perfekt som rumdeler.

Læs mere

Raasay Væghængt Elpejs - Sort

Sort billig væghængt elpejs til at hænge på væggen, med en installation à la et 23" fladskærms tv.

Læs mere

Bute Væghængt Elpejs med spejl

Sort billig væghængt elpejs til at hænge på væggen, med en installation à la et 23" fladskærms tv. Selve fronten er fremstillet som et spejl.

Læs mere

Astro 850

Sort vægmonteret eller indbygget elektrisk pejs med justerbar flammeeffekt. Denne flotte LED-pejs er fremstillet af Planika, en velrenommeret pejseproducent.

Læs mere

Astro 1200

Væghængt eller indbygget el-pejs med 3D effekt - 1200. Kan afgive varme på tre niveauer og leverer en flot flammeeffekt.

Læs mere

Astro 1500

Væghængt el-pejs eller til indbygning i væg med justerbar flammeeffekt og varme. Energibesparende og nem at installere.

Læs mere

Astro 1800

Sort el-pejs til ophæng på væg eller til indbygning. Mulighed for styring via fjernbetjening. Alsidige flammeeffekter.

Læs mere

Stor rund udendørs gasbrænder Ø75

Stor rund udedørs gas indsats, der passer til flere forskellige gaspejse. Perfekt til et udendør byg-selv projekt. Skal tilsluttes til flaskegas.

Læs mere

Uckfield Elpejs

Uckfield elektrisk pejs med 6 flammefarver og fjernbetjening. Kan både monteres på væggen eller indbygges.

Læs mere

Jordan fire basket

Enestående bålkurv, der indeholder en praktisk grill rist. Perfekt til hygge i have eller op terrassen.

Læs mere

Monima Uno - sort

Væghængt biopejs i stilrent, dansk design og med op til 5-7 timers brændetid. Simpel montering og lang brændetid på 5-7 timer.

Læs mere

Adlington Elpejs - uden varme

Elektrisk pejs til indbygning eller vægmonteret med naturtro flammer. Nem at installere og kræver kun en 230V stikkontakt.

Læs mere

Stadhampton Elpejs

Stadhampton elpejs med fem LED farveskift. Smart og moderne LED-pejs til indbygning. Kan styres via fjernbetjening.

Læs mere

Cora Duo - Hvid

Danskproduceret bioethanol pejs til montering på væggen i flot stilrent design og med finish i træ.

Læs mere

Muztag gasslange og regulator DK

Gasslange og dansk gasregulator til brug med Muztag gas terrassevarmere.

Læs mere

Firkantet Gaspejs-barbord - Antracit

Flot bord i aluminium med en bordplade af teak samt en indbygget gasbrænder. Bordet har en total højde på 110 cm.

Læs mere

Rektangulær Gaspejs-barbord - Antracit

Flot aflangt barbord i aluminium med en bordplade af teaktræ samt en indbygget gasbrænder. Bordet har en total højde på 110 cm.

Læs mere

Heatstrip Design 3200 watt med fjernbetjening

Heatstrip Design 3200W i sort med fjernbetjening. Kan opvarme 5-8 kvadratmeter.

Læs mere

Dekorationssten - lyse glassten

Dekorer din udendørs gaspejs med disse smukke dekorationssten i lys glas, og gør den til din helt egen.

Læs mere

Sikkerhedsglas til Tokyo/Kawasaki ildbord

Sikkerhedsglas til Tokyo - Kawasaki udendørs gas fire pit. Glasset beskytter fx dine børns fingre mod de varme flammer.

Læs mere

Dekorationssten - grå

Dekorer dit gas bålfad med disse smukke dekorationssten i farven grå, og giv den et personligt præg.

Læs mere

Dekorationssten - sort

Dekorer dit gas bålfad med disse smukke sorte dekorationssten, og giv den dit personlige præg.

Læs mere

Dekoration lavasten

Dekorer dit gas bålfad med disse smukke dekoration lavasten, og giv den et personligt præg

Læs mere

Dekorationsten - gylden glas

Dekorer dit gas bålfad med disse smukke gyldne dekorationssten, og giv den et personligt præg.

Læs mere

Rund udendørs gasbrænder Ø45

Rund udendørs gasbrænder, der passer til flere forskellige gaspejse. Perfekt til dit næste byg-selv projekt, tilsluttes til flaskegas.

Læs mere

Elektrisk kamin ovn med 3 sidet flammesyn - DEMO

DEMOMODEL - udstillingsmodel |Fristående elpejs hvor flammerne kan ses fra 3 sider. Pejsen har det helt rigtige og autentiske udseende af en brændeovn, men er dog langt nemmere at anvende.

Læs mere

Evonic Fires Halden brændeovn elpejs - DEMO

DEMOMODEL - udstillingsmodel |Fritstående elpejs, skal kun tilføres strøm til stikkontakt. Modellen udgår.

Læs mere

Murus 1200 - Matt White

Murus er en tynd væghængt biopejs på kun 16,5 cm i dybden. Her i en hvid farve med mat overflade og med et manuelt brandkar der giver op til 7 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

Murus 1600 - Matt White

Murus er en væghængt biopejs på kun 16,5 cm i dybden. Her i en udgave med en mat hvid ramme og to brandkar, der giver op til 7 timers brændetid.

Læs mere

Murus 800 - Brushed Steel

Murus er en tynd væghængt biopejs på kun 16,5 cm i dybden. Her med en frontramme i børsted stål og med et manuelt brandkar der giver op til 7 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

Murus 1200 - Brushed Steel

Murus er en tynd væghængt biopejs på kun 16,5 cm i dybden. Her med en ramme i børstet stål finish og med et manuelt brandkar der giver op til 7 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

Murus 1600 - Børstet stål

Murus er en væghængt biopejs på kun 16,5 cm i dybden. Her i en udgave med en ramme i børstet stål og to brandkar, der giver op til 7 timers brændetid.

Læs mere

Murus 800 - Matt White

Murus er en tynd væghængt biopejs på kun 16,5 cm i dybden. Her i en hvid farve med mat overflade og med et manuelt brandkar, der giver op til 7 timer per opfyldning.

Læs mere

Murus 1200 - Black

Murus er en tynd væghængt biopejs på kun 16,5 cm i dybden. Her i en flot sort udgave der er 120 cm bred og har en brændetid på op til 7 timers brændetid.

Læs mere

Murus 1200 - Glossy White

Murus er en tynd væghængt biopejs på kun 16,5 cm i dybden. Her i en hvid farve med blank overflade og med et manuelt brandkar der giver op til 7 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

Murus 1600 - Black

Murus er en tynd væghængt biopejs på kun 16,5 cm i dybden. Her med en sort ramme og to brandkar der giver op til 7 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

Murus 1600 - Glossy White

Murus er en væghængt biopejs på kun 16,5 cm i dybden. Her i en udgave med en glossy hvid ramme og to brandkar, der giver op til 7 timers brændetid.

Læs mere

Murus 800 - Glossy White

Murus er en tynd væghængt biopejs på kun 16,5 cm i dybden. Her i en hvid farve med blank overflade og med et manuelt brandkar der giver op til 7 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

Regncover til Muztag gaspejse

Regncover til Muztag udendørs terrassevarmer. Beskyt din terrassevarmer, når den ikke er i brug. Coveret passer til modellerne Marbella, Murcia og Malaga.

Læs mere

Juneau Hybridpejs indsats

Opti-myst indsats til at placere i en almindelig åben pejs. Ægte pejsestemning uden rigtige flammer.

Læs mere

Juneau XL Hybridpejs indsats

Juneau XL Opti-myst indsats til at indsætte i en almindelig åben pejs. Skab nemt ægte pejsestemning uden rigtige flammer.

Læs mere

Støbejernspande

Håndlavet kvalitets pande til eksempelvis bålfade, grill eller til brug i ovnen. Alsidig løsning, der kan bruges overalt med åben ild.

Læs mere

Grillplade med rist

Rund grillplade med rist til bålfad. Grill lige, hvad du har lyst til - på toppen af dit bålfad. Nemt og hurtigt at komme igang.

Læs mere

Commerce glas 300 mm

Denne glas cylinder passer til produkterne Totem, Jar, Rondo og Simple fra det kendte brand Planika Fires.

Læs mere

Slimline brandkar - 120 cm

Smalt brandkar til at indbygge i smalle vægge. Nem installation og mange muligheder for gør-det-selv projekter i hjemmet.

Læs mere

Albany - Optimyst Indsats

Pejseindsats til indbygning i væg eller eksisterende pejseramme. Flammerne skabes ved hjælp af Dimplex's Optimyst teknologi, der forstøver vand og oplyser det med LED-lys. Op til 1,5 kW varmeeffekt. FjernbetjennLED-oplyst dekorationstræ medfølger.

Læs mere

Højttaler til elpejs

Denne lille højttaler fra brandet Aflamo giver dig den autentiske lyd af knitrende ild, som du måske savner til din elpejs.

Læs mere

Låg til Osaka Gaspejs

Låg til at lægge oven på Osaka udendørs gaspejs. Beskytter mod fx blade, der ellers ville samle sig omkring brænderen.

Læs mere

Låg til Tokyo ildbord

Låg til at lægge oven på Tokyo udendørs gaspejs. Beskyt din gaspejs mod fx blade eller andet snavs, der kan samle sig i brænderen.

Læs mere

Låg til Hiroshima Gaspejs

Låg til at lægge oven på Hiroshima udendørs gaspejs. Beskytter din gaspejs, så blade og andet snavs ikke samler sig omkring brænderen.

Læs mere

Låg til Kawasaki Gaspejs

Låg til at lægge oven på Kawasaki udendørs gaspejs. Beskyt din pejs mod blade og andet snavs, der kan samle sig I brænderen.

Læs mere

Mix 850 helårs beskyttelsescover

Helårs beskyttelsescover til EcoSmart Mix 850. Ekstra tykt vandtæt materiale, der passer på din biopejs hvis den står ude hele året.

Læs mere

R20 beskyttelsesplade

EcoSmart R20 beskyttelsesplade til EcoSmart biopejse.

Læs mere

XL500 bioethanol brænder

XL500 er det mindste brandkar i EcoSmarts XL serie. Men på trods af det kompakte design giver brandkarret flotte og fyldige flammer i op til 10-13 timer på én opfyldning.

Læs mere

Faro - Jet Black - Udendørs Gaspejs

Faro er en flytbar udendørs gaspejs. De store glassider giver mulighed for flot udsyn til flammerne og de påmonterede hjul gør pejsen nemt at flytte. Her i farven "Jet Black"

Læs mere

Rio Udendørs Gaspejs

Rio er en sort udendørs gaspejs fra Planika med aflang flamme til flaskegas. Op til 10 kW varmeeffekt. Elektronisk tænding.

Læs mere

Opti-Myst Dekorationssæt 400

Dekorationssæt 400 til Dimplex Cassette 400/600 LED Opti-myst pejs. OBS: brandkarret er ikke en del af dette sæt.

Læs mere

Opti-Myst Dekorationssæt 600

Dekorationssæt 600 til Dimplex Cassette 400/600 LED Opti-myst pejs. Vær opmærksom på, at dette kun er selve dekorationstræet. Brandkarret er ikke inkluderet.

Læs mere

Cocoon Skål til Aeris og Pedestal - Sort

Cocoon Fires skal sælges her som reservedel, hvis din eksisterende er gået i stykker eller du arbejde med et byg-selv projekt

Læs mere

Cocoon Skål til Aeris og Pedestal - Stål

Cocoon Fires skal i poleret stål sælges her som reservedel, hvis din eksisterende er gået i stykker eller du arbejde med et byg-selv projekt

Læs mere

Titanite 127 cm - Væg- og indbygningselpejs

ScandiFlames Electric elpejs der kan monteres direkte på væggen eller bygges ind. Titanite elpejsen har en indbygget varmeblæser, der kan give op til 1500W varme og har mulighed for at skifte mellem 13 forskellige flammefarver.

Læs mere

Logset 500 L Brændesæt med lys til Cassette 500 (725mm)

Logset 500 L er et dekorationssæt til Dimplex Opti-myst Cassette 500. Dekorationssættet er i en større udgave end normalt og vil giver Cassette 500 en bredde på 725mm.

Læs mere

Trivero 240 Smart Elpejs

Trivero 240 er en kæmpe stor og bred elpejs fra Hollandske Xaralyn. Elpejsen har en bredde på 241,5 cm og kan bruges med eller uden varme.

Læs mere

Mallorca regncover

Med et beskyttende regncover til din Mallorca terrassevarmer fra Muztag er du sikret mod dårligt og omskifteligt vejr.

Læs mere

Bruges brændeopbevaring

Pift din brændestavl op med dette fine opbevaringsmodul i corten stål.

Læs mere

BloX opbevaring til brænde

BloX er et opbevaringsmodul til brænde, der samtidig kan bruges som en ekstra siddeplads.

Læs mere

BloXX opbevaring til brænde

BloXX er et opbevaringsmodul til brænde, der samtidig kan bruges som en ekstra siddeplads.

Læs mere

Wooden Seat Blox

Træplade til at ligge på brændeopbevaringsmodulerne.

Læs mere

Elegance 3200W m. fjernbetjening & app

Heatstrip Elegance 3200W terrassevarmer med fjernbetjening og app. Denne model kan bruges ude og inde, hvor den vil kunne opvarme henholdsvis 5-8 kvm.

Læs mere

Vinkælder til 700-1000 flasker

Stor elegant vinkælder til nedfældning gulv med plads til hele 1.000 flasker vin. Denne vinkælder måler 250 x 150 x 235 cm og passer perfekt til en større vinsamling.

Læs mere

Standard monteringsbeslag til Intense - sort

2 sorte standard monteringsbeslag, som bruges til at montere Heatstrips terrassevarmer, Intense, i loftet eller på en væg.

Læs mere

Sogno 500 Væghængt Hybridpejs

Væghængt hybridpejs fra Magic-Fire by Safretti. Vælg med eller uden "skorsten". Op til 8 timers flammeeffekt per opfyldning af vand.

Læs mere

Design 1500 indbygningskasse i mat sort

Mat sort indbygningskasse til Heatstrip Design 1500.

Læs mere

Indbygningskasse i mat sort til Design 2400

Indbygningskasse til Heatstrip Design 2400 i mat sort. Nem og hurtig at installere.

Læs mere

Indbygningskasse i mat sort til Design 3200

Indbygningskasse til Heatstrip Design 3200 i mat sort.

Læs mere

Standard monteringsbeslag til Design - grå

Standard monteringsbeslag til Heatstrip Design, som bruges til at montere varmeren i enten loftet eller på en væg.

Læs mere

Standard monteringsbeslag til Indoor - hvid

Monteringsbeslag til Heatstrip Indoor i hvid.

Læs mere

DeliVita Standard Collection Tilbehørspakke

Standard tilbehørspakke til din DeliVita udeovn.

Læs mere

Kos Fossile Stone Hybridpejs - Sort

Få innovativ hybridteknologi og et iøjefaldende design i én med denne Kos hybridpejs fra Xaralyn i sort fossile sten.

Læs mere

Torn 100 Hybridpejs

Torn 100 er en fritstående hybridpejs fra Dimplex. Pejsen give 8-10 timers flammeeffekt per opfyldning, og har mulighed for at give varme.

Læs mere

Cubic Hybridpejs

Cubic er en fritstående hybridpejs fra producenten Dimplex. op til 8-12 timers brændetide per opfyldning af vand og mulighed for ingen, 1kW eller 2kW varmeeffekt.

Læs mere

Mistero 2500 vanddamp pejs

2,5 meter indbygnings hybridpejs med 5 vandkar. Kræver kun strøm og vand. Brænder i op til 8 timer pr. påfyldning.

Læs mere

Mistero 3000 vanddamp pejs

3 meter hybridpejs til indbygning med 6 vandbeholdere. Kræver kun strøm og vand. Brænder i op til 8 timer pr. påfyldning.

Læs mere

Vinkælder til 212 flasker

Eksklusiv vinkælder til nedfældning gulv med plads til opbevaring af 212 vinflasker. Den vinkælder måler 150 x 100 x 82,5 cm.

Læs mere

Heatstrip Design 2400 watt med fjernbetjening

Sort Design 2400 terrassevarmer fra Heatstrip med fjernbetjening. Kan bruges indendørs- og udendørs, samt opvarme 4-6 kvm.

Læs mere

Vinkælder til 450 flasker

Stor vinkælder til nedfældning gulv med plads til hele 450 flasker vin. Denne vinkælder måler 200 x 140 x 120 cm.

Læs mere

Gasflaskeskjuler i Sort Teaktræ

Skjul din gasflaske med denne gasflaskeskjuler i sort teaktræ. Plads til gasflasker op til 11 kg størrelse. Låget kan nemt løftes af og giver adgang til montering og justering af gasregulatoren.

Læs mere

Basal Split - Grå Granitsten

Grå granitskærver fra Xaralyn, der kan bruges som dekoration til biopejse eller elektriske pejse som fx. Xaralyn Trivero.

Læs mere

Xaralyn - Ramme til indbygning S

Indbygningsprofil til Xaralyn 4114L brandkar. Brugbar hvis man ønsker at bruge brandkarret i et gør-det-selv projekt.

Læs mere

Xaralyn - Ramme til indbygning XL

Indbygningsprofil til Xaralyn 8014L brandkar. Brugbar hvis man ønsker at benyttebrandkarret i et gør-det-selv projekt.

Læs mere

Trimline Quartz Dekorationssten

Dekorationssten til Quartz gaspejsen fra Trimline Fires. Dekorationsstenen giver en flot brænderbund i under pejsens dekorationstræ.

Læs mere

Icon Rund RD380 Brænder

Rundt bioethanol brandkar med låg fra Icon Fires til dit pejseprojekt. Brænderen har en brændetid op til 12 timer og indeholder en justerbar plade til varme- og flammekontrol.

Læs mere

Trimline Quartz

Quartz er en fritstående gaspejs til indendørs brug fra producenten Trimline Fires. Quarts tilbyder mange funktioner og mulighed for naturgas eller flaskegas.

Læs mere

Trimline Tourmaline

Fritstående gaspejs fra Hollandske Trimline Fires. Pejsen har panoramisk flammekig og tilbyder mange funktioner og tilvalg.

Læs mere

Trimline Fires Wi-Fi modul

Wi-Fi modul til Trimline Fires gaspejse, der gør det muligt at styre pejsen via en mobil app på telefon og tablet.

Læs mere

Skammel til Trimline Tourmaline

Flot skammel til Trimline Tourmaline gaspejs, som passer ind i udhulingen under pejsen. Vælg mellem 2 forskellige farver: "Wood" og "Fire". Sættet består af 2 stk.

Læs mere

Trimline Zircon

Den mindste fritstående gaspejse i Trimline Fires Gemstone gaspejse serie. Lille og kompakt med funktioner i topkvalitet.

Læs mere

Vægventil - CC-DECO 100-150

Trimline Fires - Aftræk - Vægventil 100-150

Læs mere

Lige Rør 1000mm - CC-DECO 100-150

Lige rør på 1 meter til balanceret aftræk til indendørs gaspejse. System CC-DECO 100-150.

Læs mere

Lige Rør 250mm - CC-DECO 100-150

Lige rør på 25 cm til balanceret aftræk til indendørs gaspejse. System CC-DECO 100-150.

Læs mere

Lige Rør 500mm - CC-DECO 100-150

Lige rør på 50 cm til balanceret aftræk til indendørs gaspejse. System CC-DECO 100-150.

Læs mere

Justerbar Rør L50-400mm - CC-DECO 100-150

Justerbar Rør 50-400mm til balanceret aftræk til indendørs gaspejse. System CC-DECO 100-150.

Læs mere

Målepunkt - CC-DECO 100-150

Målepunkt til balanceret aftræk til indendørs gaspejse. System CC-DECO 100-15. Køb her hos Biopejs-shop.dk

Læs mere

Bøjning 45 grader - CC-DECO 100-150

Bøjning på 45 grader til balanceret aftræk til indendørs gaspejse. System CC-DECO 100-150.

Læs mere

Bøjning 90 grader - CC-DECO 100-150

Bøjning på 90 grader til balanceret aftræk til indendørs gaspejse. System CC-DECO 100-150.

Læs mere

Tagventil - CC-DECO 100-150

Tagventil til balanceret aftræk til indendørs gaspejse. System CC-DECO 100-150.

Læs mere

Rosette - CC-DECO 100-150

Rosette til balanceret aftræk til indendørs gaspejse. System CC-DECO 100-150.

Læs mere

Renovationssæt - CC-DECO 100-150

Renovationssæt til balanceret aftræk til indendørs gaspejse. System CC-DECO 100-150.

Læs mere

Metaloterm vægventil USDHC3 Ø100/150

Metaloterm vægventil USDHC3 Ø100/150 til balanceret aftræk. Passer til CC-DECO 100-150 serien.

Læs mere

Rundt skorstensgitter

Dette runde gitter monteres i toppen af din skorsten for at undgå fugle og andre dyr flyver ned i pejsen.

Læs mere

Firkantet skorstensgitter til Bijuga

Firkantet skorstensgitter til montering i toppen af din skorsten til Bijuga havepejsen. Forhindrer dyr i at flyve ned i pejsen.

Læs mere

Bøjet skorsten - rund

Skorsten med bøjning, så den kan føres ud igennem en væg. Skorstenen har en diameter på 15 cm.

Læs mere

Rund skorsten

Forlæng din skorsten til din havepejs med en skorstensforlænger.

Læs mere

Vægbeslag til rund skorsten

Fastgør skorstenen på din havepejs fra RB73 med dette vægbeslag. Kan være ideelt til lange skorstene.

Læs mere

Skorsten til Bijuga

Forlæng skorstenen på din Bijuga havepejs fra RB73, med en skorstensforlænger.

Læs mere

Optimyst Cassette 500 Retail - Multicolor

Dimplex Cassette 500 multicolor er et hybridbrandkar på 50 cm i bredden, der skaber flammeeffekter ved hjælp af vanddamp og LED-lys. Denne udgave har manuel vandopfyldning.

Læs mere

Optimyst Cassette 500 Projects

Dimplex Opti-myst Cassette 500 hybridpejs brandkar til gør-det-selv vanddamp pejseprojekter. Denne Cassette 500 Projects udgave kræver en fast tilslutning af vand.

Læs mere

Foco 1000 Sikkerhedsglas - 950 mm

Sikkerhedsglas til Foco 1000 indbygningsbiopejs. Længde 950 mm. Vælg mellem 2 forskellige højder.

Læs mere

Foco 1200 Sikkerhedsglas - 1150 mm

Sikkerhedsglas til Foco 1200 indbygningsbiopejs. Længde 1150 mm. Vælg mellem 2 forskellige højder.

Læs mere

Nova Hvid Væghængt Hybridpejs

Elegant og kompakt væghængt biopejs fra kvalitetsmærket Xaralyn. Varmeeffekt på 2 kW og en brændetid på ca. 3 timer pr. opfyldning. Kan også anvendes som hybridpejs med den rette pejs-indsats.

Læs mere

Nova Væghængt Hybridpejs

Væghængt hybridpejs fra producenten Xaralyn. Det medfølgende brandkar er Dimplex Opti-Myst Cassette 400. Styring via fjernbetjening eller kontrolpanel på Cassetten.

Læs mere

Milos Fossil Stone Surround elpejs

Milos er som skabt til det moderne hjem med fokus på grå, hvide og beige nuancer i indretningen. Den kvadratiske pejseramme kommer med en elektrisk pejseindsats.

Læs mere

Quero Væghængt Hybridpejs

Denne væghængte hybridpejs fra Xaralyn, er en elegant pejs at have hængende på væggen i hjemmet.

Læs mere

Torn 64 Hybridpejs

Torn 64 er en fritstående hybridpejs fra Dimplex, med "flammekig" hele vejen rundt. Pejsen give 8-10 timers flammeeffekt per opfyldning, og har mulighed for at give varme.

Læs mere

Vinkælder til 600 flasker

Stor elegant vinkælder til nedfældning gulv med plads til hele 600 flasker vin. Denne vinkælder måler 200 x 140 x 150 cm og passer perfekt til en større vin samling.

Læs mere

Nova 600 helårs beskyttelsescover

Helårs beskyttelsescover til EcoSmart Nova 600. Ekstra tykt vandtæt materiale, der passer på din biopejs hvis den står ude hele året.

Læs mere

Elevations vinkælder til 200 flasker

Eksklusiv vinkælder med elevation til nedfældning gulv med plads til opbevaring af 200 vinflasker. Vinkælderen er udstyret med en el-drevet motor, der gør betjeningen til en leg.

Læs mere

Beskyttelsescover til rektangulær gaspejs

Beskyttelsescover til det rektangulære gaspejs-bord fra Happy Cocooning. Pas godt på din udendørs aluminiumsgaspejs med dette cover.

Læs mere

S500 glasbeskyttelse

Sikkerhedsglas der passer til flere af EcoSmarts biopejse og ildborde.

Læs mere

Gin 90 Chat helårs beskyttelsescover

Helårs beskyttelsescover til EcoSmart Gin 90 Low. Ekstra tykt vandtæt materiale, der passer på din biopejs hvis den står ude hele året.

Læs mere

Panorama Tunnel

Panorama Tunnel er en 2-sidet indbygningsbiopejs fra Planika, som er helt lukket af med glas på begge sider af flammen. Justerbar i 6 flammeniveauer og styring via kontrolpanel, fjernbetjening eller mobil app.

Læs mere

Ark 40 helårs beskyttelsescover

Helårs beskyttelsescover til EcoSmart Ark 40. Ekstra tykt vandtæt materiale, der passer på din biopejs hvis den står ude hele året.

Læs mere

Pod 30 helårs beskyttelsescover

Helårs beskyttelsescover til EcoSmart Pod 30. Ekstra tykt vandtæt materiale, der passer på din biopejs hvis den står ude hele året.

Læs mere

Panorama Left Corner

Venstrevendt hjørne indbygningsbiopejs fra Planika Fires, med helt aflukkede glassider og indbygget ventilationssystem. Styring via fjernbetjening, kontrolpanel eller mobil app.

Læs mere

Nova 850 helårs beskyttelsescover

Helårs beskyttelsescover til EcoSmart Nova 850. Ekstra tykt vandtæt materiale, der passer på din biopejs hvis den står ude hele året.

Læs mere

Base 30 cover

Pas godt på din biopejs med dette beskyttelsescover til EcoSmart Base 30, der beskytter mod UV, vand og snavs.

Læs mere

R530 glasbeskyttelse

Rundt sikkerhedsglas til EcoSmart biopejse og ildborde.

Læs mere

Gin 90 Low helårs beskyttelsescover

Originalt EcoSmart helårs beskyttelsescover til Gin 90 Low biopejs ildbord.

Læs mere

Mix 600 helårs beskyttelsescover

Helårs beskyttelsescover til EcoSmart Mix 600. Ekstra tykt vandtæt materiale, der passer på din biopejs hvis den står ude hele året.

Læs mere

Pod 40 helårs beskyttelsescover

Helårs beskyttelsescover til EcoSmart Pod 40. Ekstra tykt vandtæt materiale, der passer på din biopejs hvis den står ude hele året.

Læs mere

Panorama Three-Sided

3-sidet indbygningsbiopejs fra Planika Fires med helt aflukkede glassider og indbygget ventilationssystem. Styring via fjernbetjening, kontrolpanel eller mobil app.

Læs mere

Gin 90 Low cover

Pas godt på din biopejs. Beskyttelsescover til Gin 90 Low, der beskytter mod UV, vand og snavs.

Læs mere

Cosmo, Manhatten, Martini 50 cover

Pas godt på din biopejs med dette beskyttelsescover til EcoSmart Mix 600, der beskytter mod UV, vand og snavs.

Læs mere

Manhatten 50 helårs beskyttelsescover

Helårs beskyttelsescover til EcoSmart Manhatten 50. Ekstra tykt vandtæt materiale, der passer på din biopejs hvis den står ude hele året.

Læs mere

AB3 bioethanol brænder

Det mindste af EcoSmarts runde brandkar. AB3 giver god brændstoføkonomi og lang brændetid per opfyldning. Perfekt til dine inde- og udendørs gør-det-selv pejseprojekter.

Læs mere

Stix 8 cover

Originalt beskyttelsescover til EcoSmart Stix 8 udendørs bioethanol pejse.

Læs mere

VB2 grate

Bioethanol brandkar der kan bruges til at ombygge gamle brænde-pejse til moderne bioethanolpejse. Varmeeffekt på 2.5 kW. Brændetid op til 6 timer.

Læs mere

AB8 bioethanol brænder

Det største af EcoSmarts runde brandkar. AB8 er bygget af type 304 rustfrit stål, der gør den perfekt i både inde- og udendørs gør-det-selv pejseprojekter.

Læs mere

Gin 90 Bar helårs beskyttelsescover

Helårs beskyttelsescover til EcoSmart Gin 90 Bar ildbord. Ekstra tykt vandtæt materiale, der passer på din biopejs hvis den står ude hele året.

Læs mere

L1080 glasbeskyttelse

Et sæt sikkerhedsglas, som passer til flere af EcoSmarts udendørs biopejse.

Læs mere

Gin 90 Chat cover

Pas godt på din EcoSmart biopejs. Beskyttelsescover til Gin 90 Chat, der beskytter mod UV, vand og snavs.

Læs mere

XL900 bioethanol brænder

EcoSmart brandkar med aflang flamme. Produceret i 304 rustfrit stål som gør det muligt at bruge brandkarret i pejseprojekter både inde- og udendørs. Vælg mellem stål eller sort farve.

Læs mere

Gin 90 Bar cover

Pas godt på din biopejs. Beskyttelsescover til Gin 90 Bar, der beskytter mod UV, vand og snavs.

Læs mere

Base 40 helårs beskyttelsescover

Helårs beskyttelsescover til EcoSmart Base 40. Ekstra tykt vandtæt materiale, der passer på din biopejs hvis den står ude hele året.

Læs mere

Stix cover

Pas godt på din biopejs. Beskyttelsescover til Stix, der beskytter mod UV, vand og snavs.

Læs mere

Panorama Room Divider

Tre-sidet rumdeler indbygningsbiopejs fra Planika Fires med helt aflukkede glassider og indbygget ventilationssystem. Pejsen styres via fjernbetjening, kontrolpanel eller mobil app.

Læs mere

XL1200 bioethanol brænder

XL1200 er det største brandkar i EcoSmarts XL-serie af brandkar. Produceret af type 304 rustfrit stål og kan derfor bruges inde- såvel som udendørs. Vælg mellem sort eller stål finish.

Læs mere

Wharf 65 cover

Pas godt på din biopejs med dette beskyttelsescover til EcoSmart Wharf 65, der beskytter mod UV, vand og snavs.

Læs mere

Panorama Single-Sided

Panorama Single-sided er en 1-sidet indbygningsbiopejs fra Planika, som er helt lukket af med glas. Fyldt med den nyeste teknologi, sikkerhedssensorer, 6 flammer niveauer, fjernbetjening og mulighed for Smart Home tilslutning.

Læs mere

Pod 40 cover

Pas godt på din biopejs med dette beskyttelsescover til EcoSmart Pod 40, der beskytter mod UV, vand og snavs.

Læs mere

Wharf 65 helårs beskyttelsescover

Helårs beskyttelsescover til EcoSmart Wharf 65. Ekstra tykt vandtæt materiale, der passer på din biopejs hvis den står ude hele året.

Læs mere

Base 30 helårs beskyttelsescover

Helårs beskyttelsescover til EcoSmart Base 30. Ekstra tykt vandtæt materiale, der passer på din biopejs hvis den står ude hele året.

Læs mere

Base 40 cover

Pas godt på din biopejs med dette beskyttelsescover til EcoSmart Base 40, der beskytter mod UV, vand og snavs.

Læs mere

XL700 bioethanol brænder

EcoSmart brandkar med aflang flamme. Perfekt til dine gør-det-selv pejseprojekter både inde- og udendørs. Op til 12 timers brændetid per opfyldning. Vælg mellem stål eller sort finish.

Læs mere

Cosmo 50 helårs beskyttelsescover

Helårs beskyttelsescover til EcoSmart Cosmo 50. Ekstra tykt vandtæt materiale, der passer på din biopejs hvis den står ude hele året.

Læs mere

BK5 bioethanol brænder

BK5 er et bioethanol brandkar fra producenten EcoSmart. BK5 er lavet af rustfrit stål og tilbyder flammeregulering og høj brændstofeffektivitet.

Læs mere

Nova 600 cover

Pas godt på din biopejs med dette beskyttelsescover til EcoSmart Nova 600, der beskytter mod UV, vand og snavs.

Læs mere

Nova 850 cover

Pas godt på din biopejs med dette beskyttelsescover til EcoSmart Nova 850, der beskytter mod UV, vand og snavs.

Læs mere

Panorama Right Corner

Højrevendt hjørne indbygningsbiopejs fra Planika Fires, med helt aflukkede glassider og indbygget ventilationssystem. Styring via fjernbetjening, kontrolpanel eller mobil app.

Læs mere

Panorama Island

4-sidet indbygningsbiopejs fra Planika Fires, med fuldt aflukkede glassider og indbygget ventilationssystem. Styring via fjernbetjening, kontrolpanel eller mobil app.

Læs mere

Ark 40 cover

Pas godt på din biopejs med dette beskyttelsescover til EcoSmart Ark 40, der beskytter mod UV, vand og snavs.

Læs mere

Mix 600 cover

Pas godt på din biopejs med dette beskyttelsescover til EcoSmart Mix 600, der beskytter mod UV, vand og snavs.

Læs mere

XS340 bioethanol brænder

En formindsket version af EcoSmarts XL bioethanol brandkar. Den ideelle løsning til gør-det-selv installationer hvor pladsen er trang.

Læs mere

Pod 30 cover

Pas godt på din biopejs med dette beskyttelsescover til EcoSmart Pod 30, der beskytter mod UV, vand og snavs.

Læs mere

Mix 850 cover

Pas godt på din biopejs med dette beskyttelsescover til EcoSmart Mix 850, der beskytter mod UV, vand og snavs.

Læs mere

Sikkerhedsglas til Lighthouse/Skagen

Sikkerhedsglas til din Planika Lighthouse og udendørs gaspejs. Perfekt hvis det oprindelige glas er gået i stykker. Sælges stykvis.

Læs mere

Glas til Faro/Nice udendørs gaspejs

Glas til Planika Faro og TermaTech Nice udendørs gaspejs. Perfekt hvis det oprindelige glas er gået i stykker. Sælges stykvis.

Læs mere

Vinorage Glaslåge til vinkælder 640x1000mm

Vinorage glaslåge i 640x1000mm til hjemmebygget vinkælder. Lågen er produceret i det velkendte højkvalitets materiale og design og kan anvendes i DIY projekter

Læs mere

Vinorage Glaslåge til vinkælder 800x1500mm

Vinorage glaslåge i 800x1500mm til hjemmebygget vinkælder. Lågen er produceret i det velkendte højkvalitets materiale og design og kan anvendes i DIY projekter

Læs mere

Dekorationstræ til Planika Panorama

Et sæt dekorationstræ designet til brug i Planika's Panorama indbygningsbiopejse.

Læs mere

Hvide Dekorationssten til Planika Panorama

Et sæt hvide dekorationssten designet til brug i Planika's Panorama indbygningsbiopejse.

Læs mere

Ottawa Sort - 50 cm

Rund lofthængt biopejs med en diamater på 50 cm. Loftstang er tilgængelig i forskellige længder. Brændetid op til 4,5 timer.

Læs mere

Muztag tilt sensor

Reservedel til Muztag udendørs gaspejse. Køb denne tilt sensor, hvis den din Muztag er leveret med er gået i stykker.

Læs mere

Udendørs Kvadratisk brandkar - 5 liter

Kvadratisk brandkar på 5 L til udendørs brug. Denne brænder er fremstillet i en højere kvalitet, som gør den egner sig bedre til udendørs brug.

Læs mere

Halifax Sort - 60 cm

Oval lofthængt biopejs med en bredde på 60 cm. Loftstangen er tilgængelig i forskellige længder. Brændetid op til 6 timer.

Læs mere

Ottawa Stål - 50 cm

Rund lofthængt biopejs med en diamater på 50 cm. Loftstang på 1 meter med mulighed for tilkøb ekstra længde. Brændetid op til 4,5 timer.

Læs mere

Ottawa Stål - 60 cm

Rund lofthængt biopejs med en diamater på 60 cm. Loftstang på 1 meter med mulighed for tilkøb ekstra længde. Brændetid op til 6 timer.

Læs mere

Ottawa Sort - 60 cm

Rund lofthængt biopejs med en diamater på 60 cm. Loftstang er tilgængelig i forskellige længder. Brændetid op til 6 timer.

Læs mere

Halifax Sort - 80 cm

Oval lofthængt biopejs med en bredde på 80 cm. Loftstangen er tilgængelig i forskellige længder. Brændetid op til 7 timer.

Læs mere

Halifax Stål - 60 cm

Oval lofthængt biopejs med en bredde på 60 cm. Loftstang på 1 meter med mulighed for tilkøb ekstra længde. Brændetid op til 6 timer.

Læs mere

Planika Galaxy 1150 Gas Brandkar

Planika Galaxy 1150 automatisk udendørs brandkar. Dette indbyggede gasbrandkar er perfekt til et udendørsprojekt. Brandkarret kan installeres inde i en flad overflade. Derudover kommer brandkarret også med et kontrolpanel og en fjernbetjening.

Læs mere

Planika Galaxy 2000 Gas Brandkar

Læs mere

Planika Galaxy Sort Gaspejs

Læs mere

Planika Galaxy Corten Gaspejs

Læs mere

Planika Galaxy Daze / Laurent

Læs mere

Foco 600 Sikkerhedsglas - 550 mm

Sikkerhedsglas til Foco 600 indbygningsbiopejs. Vælg mellem 3 forskellige højder.

Læs mere

Foco 1100 Sikkerhedsglas - 1050 mm

Sikkerhedsglas til Foco 1100 indbygningsbiopejs. Længde 1050 mm. Vælg mellem 3 forskellige højder.

Læs mere

Bioethanol pejseindsats - 57,4 cm

57,4 cm brænderboks til ethanol til at sætte frit i en åben pejs. Op til 7,5 timers brændetid på en opfyldning.

Læs mere

Halifax Stål - 80 cm

Oval lofthængt biopejs med en bredde på 80 cm. Loftstang på 1 meter med mulighed for tilkøb ekstra længde. Brændetid op til 7 timer.

Læs mere

Foco endeglas - 350 mm

Sikkerhedsglas til den korte side i Foco indbygningsbiopejse. Vælg mellem 3 forskellige højder.

Læs mere

Titanite 91 cm - Væg- og indbygningselpejs

ScandiFlames Electric elpejs der kan monteres direkte på væggen eller bygges ind. Titanite elpejsen har en indbygget varmeblæser, der kan give op til 1500W varme og har mulighed for at skifte mellem 13 forskellige flammefarver.

Læs mere

Lagos elektrisk indsats

Klassisk Lagos elpejs indsats med LED flammer og varmefunktion.

Læs mere

Resin dekorationstræ - 6 stk

Resin dekorationstræ til brug i elpejse. Pakken består af 6 stk. i varierende størrelser.

Læs mere

Keramisk dekorationstræ - 6 stk

Keramsik dekorationstræ til brug i bioethanol pejse. Pakken består af 6 stk. i varierende former og størrelser.

Læs mere

Forma 1000 Island

Indbygningsbiopejs beregnet til indbygning i en "ø" med en svævende væg over sig. Dette giver et fantastisk flammekig til pejsen fra alle side. Vælg mellem 2 brandkar.

Læs mere

Forma 1200 Island

Indbygningsbiopejs beregnet til indbygning i en "ø" med en svævende væg over sig. Dette giver et fantastisk flammekig til pejsen fra alle side. Vælg mellem 2 brandkar.

Læs mere

Forma 1800 Island

Indbygningsbiopejs beregnet til indbygning i en "ø" med en svævende væg over sig. Dette giver et fantastisk flammekig til pejsen fra alle sider. Vælg mellem 2 brandkar.

Læs mere

Forma 2300 Island

Stor indbygningsbiopejs beregnet til indbygning i en "ø" med en svævende væg over sig. Dette giver et fantastisk flammekig til pejsen fra alle sider. Vælg mellem 2 brandkar.

Læs mere

Forma 2700 Island

Stor indbygningsbiopejs beregnet til indbygning i en "ø" med en svævende væg over sig. Dette giver et fantastisk flammekig til pejsen fra alle side. Vælg mellem 2 brandkar.

Læs mere

Forma Corner Left - Prime Fire

Venstrevendt indbygningsbiopejs fra producenten Planika Fires. Pejsen er udstyret med Planika's automatiske PrimeFire brandkar, der styres via fjernbetjening og kan justeres i 2 flammeniveauer.

Læs mere

Forma Corner Right - Prime Fire

Højrevendt indbygningsbiopejs fra producenten Planika Fires. Pejsen er udstyret med Planika's automatiske PrimeFire brandkar, der styres via fjernbetjening og kan justeres i 2 flammeniveauer.

Læs mere

Forma Single-sided - PrimeFire

Ét-sidet indbygningsbiopejs fra producenten Planika Fires. Pejsen er udstyret med Planika's automatiske PrimeFire brandkar, der styres via fjernbetjening og kan justeres i 2 flammeniveauer.

Læs mere

Forma Tunnel - Prime Fire

To-sidet indbygningsbiopejs fra producenten Planika Fires. Pejsen er udstyret med Planika's automatiske PrimeFire brandkar, der styres via fjernbetjening og kan justeres i 2 flammeniveauer.

Læs mere

Forma Room Divider - Prime Fire

Room Divider indbygningsbiopejs fra producenten Planika Fires. Pejsen er udstyret med Planika's automatiske PrimeFire brandkar, der styres via fjernbetjening og kan justeres i 2 flammeniveauer.

Læs mere

Forma Island - Prime Fire

Fritstående Ø-indbygningsbiopejs fra producenten Planika Fires. Pejsen er udstyret med Planika's automatiske PrimeFire brandkar, der styres via fjernbetjening og kan justeres i 2 flammeniveauer.

Læs mere

Forma 800 Island

Indbygningsbiopejs beregnet til indbygning i en "ø" med en svævende væg over sig. Dette giver et fantastisk flammekig til pejsen fra alle sider. Vælg mellem 2 brandkar.

Læs mere

Elegance 2400W m. fjernbetjening & app

Heatstrip Elegance terrassevarmer med fjernbetjening og appstyring. Denne model kan bruges ude og inde, hvor den vil kunne opvarme 4-6 kvm.

Læs mere

Heatstrip Enhance 2400W sort m. fjernbetjening og app

Sort Enhance 2400 terrassevarmer fra Heatstrip med fjernbetjening og app. Kan bruges indendørs- og udendørs, samt opvarme 4-9 kvm.

Læs mere

Heatstrip Design 2400W sort m. fjernbetjening og app

Sort Design 2400 terrassevarmer fra Heatstrip med fjernbetjening og app. Kan bruges indendørs- og udendørs, samt opvarme 4-6 kvm.

Læs mere

Heatstrip Design 3200W sort m. fjernbetjening og app

Heatstrip Design 3200W i sort med fjernbetjening og app. Kan opvarme 5-8 kvadratmeter.

Læs mere

Heatstrip Enhance 3200W sort m. fjernbetjening og app

Sort Enhance 3200 terrassevarmer fra Heatstrip med fjernbetjening og app. Kan bruges indendørs- og udendørs, samt opvarme 6-14 kvm.

Læs mere

Indbygningskasse til elegance 2400 watt m. fjernbetjening

Indbygningskasse til Heatstrip Elegance 2400 med fjernbetjening og app. Kassen er i hvid og matcher farven på terrassevarmeren.

Læs mere

Indbygningskasse til Elegance 3200 watt m. fjernbetjening

Indbygningskasse til Heatstrip Elegance 3200 med fjernbetjening og app. Kassen er i hvid og matcher farven på terrassevarmeren.

Læs mere

Forma 1500 Island

Indbygningsbiopejs beregnet til indbygning i en "ø" med en svævende væg over sig. Dette giver et fantastisk flammekig til pejsen fra alle side. Vælg mellem 2 brandkar.

Læs mere

Hvidt dekorationssæt - 5 stk.

Skab en realistisk pejsestemningen med dette sæt af 5 hvide stykker keramisk dekorationstræ til biopejse.

Læs mere

Dekorationstræ Blandet - 5 stk.

Dekorationstræ til biopejse i blandet farver. Sættet består af 5 stk. i blandet farver og form.

Læs mere

Forma Three-sided - Prime Fire

Tre-sidet indbygningsbiopejs fra producenten Planika Fires. Pejsen er udstyret med Planika's automatiske PrimeFire brandkar, der styres via fjernbetjening og kan justeres i 2 flammeniveauer.

Læs mere

Prime Fire 590

Automatisk bioethanol brandkar med fjernbetjening, sikkerhedssensorer og Planika's patenterede BEV teknologi. Op til 6 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

Prime Fire 790

Automatisk bioethanol brandkar med fjernbetjening, sikkerhedssensorer og Planika's patenterede BEV teknologi. Op til 9 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

Prime Fire 1190

Automatisk bioethanol brandkar med fjernbetjening, sikkerhedssensorer og Planika's patenterede BEV teknologi. Op til 11 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

Planika Polaris

Fritstående fjernbetjent automatisk biopejs fra Planika. Justerbar flamme i 2 niveauer. Op til 33 timers brændetid per opfyldning af brændstof.

Læs mere

Toluca Deluxe - Væghængt Elpejs

Væghængt dekorativ elektrisk pejs fra Dimplex med indbygget Bluetooth højttaler. Skift mellem 4 forskellige flammefarver og op til 2 kW varmeeffekt. Fjernbetjening medfølger.

Læs mere

Indbygningsprofil 1490 - FLA4/FLA4+

Automatisk bioethanol brandkar med indbygningsprofil og sikkerhedsglas. Vælg mellem Planika FLA4 1490 eller FLA4+ 1490 brandkar.

Læs mere

Indbygningsprofil 590 - FLA4/FLA4+

Automatisk bioethanol brandkar med indbygningsprofil og sikkerhedsglas. Vælg mellem Planika FLA4 eller FLA4+ brandkar.

Læs mere

Indbygningsprofil 790 - FLA4/FLA4+

Automatisk bioethanol brandkar med indbygningsprofil og sikkerhedsglas. Vælg mellem Planika FLA4 790 eller FLA4+ 790 brandkar.

Læs mere

Indbygningsprofil 990 - FLA4/FLA4+

Automatisk bioethanol brandkar med indbygningsprofil og sikkerhedsglas. Vælg mellem Planika FLA4 990 eller FLA4+ 990 brandkar.

Læs mere

Indbygningsprofil 1190 - FLA4/FLA4+

Automatisk bioethanol brandkar med indbygningsprofil og sikkerhedsglas. Vælg mellem Planika FLA4 1190 eller FLA4+ 1190 brandkar.

Læs mere

Indbygningsprofil 1990 - FLA4/FLA4+

Automatisk bioethanol brandkar med indbygningsprofil og sikkerhedsglas. Vælg mellem Planika FLA4 1990 eller FLA4+ 1990 brandkar.

Læs mere

Standard monteringsbeslag til Design - sort

Sort standard monteringsbeslag til de sorte udgaver af Heatstrip Design. Bruges til at montere varmeren i enten loftet eller på en væg.

Læs mere

Standard monteringsbeslag til Max - grå

Standard monteringsbeslag til Heatstrip Max, som bruges til at montere varmeren i enten loftet eller på en væg.

Læs mere

Vægbeslag til Design - sølv-grå

Vægbeslag til Heatstrip Design i sølv-grå.

Læs mere

Vægbeslag til Design - sort

Vægbeslag til Heatstrip Design i sort.

Læs mere

Wire monteringsbeslag til Design - grå

Wire monteringsbeslag til Heatstrip Design, som bruges til at montere varmeren på en wire - så den let kan flyttes efter behov.

Læs mere

Wire monteringsbeslag til Elegance - hvid

Wire monteringsbeslag til Heatstrip Elegance, som bruges til at montere varmeren på en wire - så den let kan flyttes efter behov.

Læs mere

Wire monteringsbeslag til Design - sort

Wire monteringsbeslag til Heatstrip Design, som bruges til at montere varmeren på en wire - så den let kan flyttes efter behov.

Læs mere

Gasbrænder til indbygning - Rund Ø: 39 cm

Rund udendørs gasbrænder til indbygning i en bordplade. Perfekt til gør-det-selv gaspejseprojekter i haven. Diameter 39 cm og Højde 23 cm.

Læs mere

Stor Gasbrænder til indbygning - Rund Ø: 48 cm

Happy Cocooning rund idendørs gasbrænder til indbygning i en bordplade. Perfekt til gør-det-selv gaspejseprojekter i haven. Diameter: 48 cm. Højde: 24 cm.

Læs mere

Forma 800 Tunnel

90 cm gennemgående biopejs med automatisk brandkar. Pejsen er designet til indbygning, hvor flammerne kan ses fra to sider.

Læs mere

Forma 800 Three-sided

3-sidet Planika biopejs til indbygning på 109,8 cm. Vælg mellem to forskellige brandkar. Pejsen er utrolig sikker i brug.

Læs mere

Forma 800 Room Divider

3-sidet biopejs, der kan fungere som rumdeler fra Planika på 85,7 cm. Vælg mellem to forskellige automatiske brandkar.

Læs mere

Forma 800 Right Corner

Højrevendt hjørne biopejs med et FLA4 automatisk brandkar fra Planika. Vælg mellem to forskellige brandkar, der kan fjernstyres.

Læs mere

Forma 800 Left Corner

Venstrevendt hjørne biopejs fra Planika på 85,7cm. Vælg mellem to forskellige brandkar. Op til 6 eller 19 timers brændetid.

Læs mere

Indbygningsprofil 2490 - FLA4/FLA4+

Automatisk bioethanol brandkar med indbygningsprofil og sikkerhedsglas. Vælg mellem Planika FLA4 2490 eller FLA4+ 2490 brandkar.

Læs mere

Indbygningsprofil - Prime Fire 590

Planika Prime Fire 590 automatisk bioethanol brandkar med indbygningsprofil, der gør dit byg selv pejseprojekt nemt og hurtigt. 3,1 kW varmeeffekt og op til 6 timers brændetid.

Læs mere

Indbygningsprofil - Prime Fire 790

Planika Prime Fire 790 automatisk bioethanol brandkar med indbygningsprofil, der gør dit byg selv pejseprojekt nemt og hurtigt. 4,4 kW varmeeffekt og op til 9 timers brændetid.

Læs mere

Indbygningsprofil - Prime Fire 990

Planika Prime Fire 990 automatisk bioethanol brandkar med indbygningsprofil, der gør dit byg selv pejseprojekt nemt og hurtigt. 7,0 kW varmeeffekt og op til 10 timers brændetid.

Læs mere

Indbygningsprofil - Prime Fire 1190

Planika Prime Fire 990 automatisk bioethanol brandkar med indbygningsprofil, der gør dit byg selv pejseprojekt nemt og hurtigt. 9,4 kW varmeeffekt og op til 11 timers brændetid.

Læs mere

Senso Bioethanol Brændeovn

Lille biopejs der efterligner designet af en klassisk brændeovn. Biopejsens brandkar er Planika's lille Senso brandkar med fjernbetjening og justerbar flamme i 2 niveauer.

Læs mere

Hjørne-glasholder - 1 stk.

Glasholdere til sikkerhedsglas. Glasholdere skal monteres i hjørnet af glasset og ved at sætte 4 glas og 4 glasholdere sammen skaber man et firkantet sikkerhedsglas, der man stilles omkring flammerne.

Læs mere

Pivot Gaspejs Ildbord

Udendørs loungebord med indbygget gaspejs. Vælg mellem hvid eller sort Dekton marmor, samt flaskegas eller naturgas. Fjernbetjening medfølger og mulighed for tilkøb af Wi-Fi modul til kontrol via mobil app.

Læs mere

Galaxy Table Gas Ildbord

Stor firkantet udendørs loungebord med indbygget gaspejs. Vælg mellem hvid eller sort Dekton marmor, samt flaskegas eller naturgas. Fjernbetjening medfølger og mulighed for tilkøb af Wi-Fi modul til kontrol via mobil app.

Læs mere

Edmonton 2-sidet Fritstående

Her får du Edmonton biopejsen i en fritstående udgave med flammerne synlige fra to side. Det medfølgende brandkar har en kapacitet på 1 liter og giver en brændetid på op til 4,5 timer per opfyldning.

Læs mere

Regncover til Muztag Valencia gaspejs

Regncover til Muztag Valencia udendørs terrassevarmer. Beskyt din terrassevarmer, når den ikke er i brug.

Læs mere

Udendørs rundt brandkar - 5 liter

Stor udendørs rundt brandkar på 5 L. Ideel til gør-det-selv projekter, hvor der bygges en biopejs. Kan brænde i helt op til 5 timer.

Læs mere

3 Step Multi Optimyst

Smart indbygningsoptimyst pejs fra Dimplex, der kan bruges som både 1-, 2- eller 3-sidet indbygningspejs, ved at fjerne sidepanelerne. Skift mellem et væld af flammefarver, så flammerne altid passer til dit humør og indretning.

Læs mere

Engine - Optimyst indsats

Her får du en Optimyst hybridpejs til indbygning i væggen. Vælg mellem 2 forskellige størrelser. Op til 2 kW varmeeffekt via den effektive varmeblæser. Pejsen styres vi det indbyggede kontrolpanel eller den medfølgende fjernbetjening.

Læs mere

Optimyst Cassette 500 Projects - Multicolor

Multicolor udgave af Dimplex's populære Optimyst Cassette 500 brandkar, som skal tilsluttes fast vandtilførsel. Styring via fjernbetjening eller mobil app.

Læs mere

Sort Brandkar Håndtag

Sort brandkar håndtag der passer til Cocoon Fires brandkar og BIO405 - 1,2 Liter Premium Brandkar. Der gør det nemt at løfte brandkarret ud af pejsen, der gør genopfyldningen nemmere.

Læs mere

Grate XL - 80 cm indsats med dekorationstræ

Fritstående biopejs grate med brandkar og keramisk træ. Designet til at blive placeret og brugt i en gammeldags åben pejs. Denne model måler 80 cm i bredden.

Læs mere

Rio Table - udendørs ildbord

Planika Rio Table er er et lille cafebord med indbygget gasbrænder, der kan skabe et perfekt og hyggeligt samlingspunkt på terrassen. Skal blot tilsluttes en almindelige gasflaske.

Læs mere

Flammeslukker Design - Sort

Flammeslukke til manuelle bioethanol brandkar med flotte detaljer. Passer til mange af ScandiFlames manuelle bioethanol brandkar.

Læs mere

Mozart Hybridpejs - Sort

3-sidet hybrid pejs i sort med en patenteret 3D-vanddamp teknologi. Denne model er perfekt som rumdeler.

Læs mere

Rektangulær Ildbord - Sort Teak

Aflang gaspejs ildbord i sort teaktræ til brug på terrassen. Op til 19,5 kW varmeeffekt.

Læs mere

Kvadratisk Gaspejs Ildbord - Sort Teak

Firkantet gaspejs ildbord i sort teaktræ til brug på terrassen. Op til 19,5 kW varmeeffekt.

Læs mere

Grate M - 40 cm indsats med dekorationstræ

Fritstående biopejs grate med brandkar og keramisk træ. Designet til at blive placeret og brugt i en gammeldags åben pejs. Denne model måler 40 cm i bredden.

Læs mere

Falsk skorsten til bioethanol brændeovn - Large

Falsk skorsten med bøjning til biopejse med ventilationshuller på bagsiden. Skorstenen skaber et autentisk look til de traditionelle bioethanol brændeovne. Højde 100 cm.

Læs mere

Billig fritstående elektrisk kamin

Mindre fritstående elpejs med en justerbar varmeeffekt. Virker med eller uden varme.

Læs mere

Faro - Silk Grey - Udendørs Gaspejs

Faro er en flytbar udendørs gaspejs. De store glassider giver mulighed for flot udsyn til flammerne og de påmonterede hjul gør pejsen nemt at flytte. Her i farven "Silk Grey"

Læs mere

Faro - Pale Green - Udendørs Gaspejs

Faro er en flytbar udendørs gaspejs. De store glassider giver mulighed for flot udsyn til flammerne og de påmonterede hjul gør pejsen nemt at flytte. Her i farven "Pale Green"

Læs mere

Faro - Traffic White - Udendørs Gaspejs

Faro er en flytbar udendørs gaspejs. De store glassider giver mulighed for flot udsyn til flammerne og de påmonterede hjul gør pejsen nemt at flytte. Her i farven "Traffic White"

Læs mere

Rugby - Elektrisk pejseindsats

Rugby elektrisk pejseindsats uden varme til at stille direkte ind i en åben pejs. Skab liv i din pejs - helt uden besvær. Skal blot tilsluttes strøm.

Læs mere

Pyrope 77 cm - Elpejs indsats

Skab en indbydende atmosfære med Elpejs indsats Pyrope 77 cm. Denne elektriske pejs kombinerer elegance med praktisk funktionalitet og er ideel til at opvarme og forskønne ethvert rum.

Læs mere

Pyrope 90 cm - Elpejs indsats

Opgradér dit hjem med Elpejs indsats Pyrope 90 cm. Denne model forener sofistikerede linjer med førsteklasses funktioner, ideel til at forøge hjemmets komfort og stil.

Læs mere

Topplade til Planika Faro udendørs gaspejs

Reservedel til Planika Faro udendørs gaspejs. Dette er en original topplade til Planika Faro's udendørs gaspejse. Vælg mellem flere forskellige farver.

Læs mere

Topplade til Planika Lighthouse udendørs gaspejs

Reservedel til Planika Lighthouse udendørs gaspejs. Dette er en original topplade til Planika Lighthouse udendørs gaspejse.

Læs mere

Bioethanol - 600 liter

Den helt rigtige bioethanol til din pejs. God kvalitet - ingen grim lugt! Spar penge ved at købe stort ind.

Læs mere

Planika Rock Core

Planika Rock Core en automatisk fritstående BEV bioethanol pejs. Stone Rock modellen er en speciel model af Planika Rock, som giver dig mulighed for selv at tilføje din finish til pejsen i form af afslutningspaneler.

Læs mere

Planika Stone Core

Planika Stone Core er en automatisk fritstående BEV bioethanol pejs. Stone Core modellen er en speciel model af Planika Stone, som giver dig mulighed for selv at tilføje din finish til pejsen i form af afslutningspaneler.

Læs mere

Green-Tex Handy Pro Mikrofiber klud

Rengøringsklud til at tørre din biopejs af. Mikrofiberklud af høj kvalitet. Rengør din pejs nænsomt med en ergonomisk klud.

Læs mere

Icon Fires Slimline Firebox SFB1350 - Sort

Ét-sidet indbygningsbiopejs fra Icon Fires. Giver en brændetid på 9 timer pr. opfyldning. Slimline Firebox 1350 måler H: 60 cm x B: 135 cm x D: 31,5 cm.

Læs mere

Fuora R Spartherm gaspejs - sort

Fuora R gaspejs/terrassevarmer i sort i rund form fra tyske Spartherm til udendørs brug. Justerbar varmeeffekt op til 7 kW.

Læs mere

Rund flammeslukker

Flammeslukker til rundt brandkar. Fungerer ved at slukke for tilførslen af ilt, så ilden kvæles effektivt og sikkert.

Læs mere

Fuora G Nero Spartherm gaspejs - sort

Designfuld Fuora G Nero gaspejs/terrassevarmer i sort med lukket glas. Formen er rund og yderst stilfuld

Læs mere

Planika Stone Daze/Laurent

Planika Stone Daze og Laurent er en fritstående automatisk biopejs med BEV teknologi. Rammen er lavet af Dekton i enten sort eller hvid marmor-look.

Læs mere

Planika Stone Kovik

Planika Stone Koviker en fritstående automatisk biopejs med BEV teknologi. Rammen er lavet af Equitone Kovik fibercement, der giver en flot og randomiseret finish.

Læs mere

Planika Rock Daze/Laurent

Planika Rock Daze og Laurent er en fritstående automatisk biopejs med BEV teknologi. Rammen er lavet af Dekton plader i enten sort eller hvid marmor-look

Læs mere

Planika Porto Daze / Laurent

Porto er en fritstående biopejs med Dektonplader, der er egnet til udendørs brug. Fyldt med Planika's nyeste teknologi giver Porto mulighed for biopejshygge på terrassen.

Læs mere

Planika Rock Kovik

Planika Rock Fireplace er en fritstående automatisk biopejs med BEV teknologi. Rammen er lavet af Equitone Kovik fibercement, der giver en flot og randomiseret finish.

Læs mere

Planika Porto Kovik

Porto Kovik er en fritstående biopejs med Equitone Fibercement plader, der er egnet til udendørs brug. Fyldt med Planika's nyeste teknologi giver Porto mulighed for biopejshygge på terrassen.

Læs mere

Planika Automatisk Pumpe

Reservedels pumpe til Planika Fires automatiske biopejse. Vær opmærksom på, at denne kun passer til Planika Fires brandkar.

Læs mere

Dekoration & Gitter til Planika Neo 750

Dekorationssæt til Planika Neo automatisk brandkar. Monteres oven på brandkarret og tilføjer et ekstra niveau til pejsehyggen.

Læs mere

Birketræs mix dekoration - 5 stk.

Dekorationstræ til brug i Bioethanol pejse. Bør placeres omkring brandkarrets åbning og flammer. Giver et mere realistisk flammebillede til din biopejs.

Læs mere

Birketræ - 4 stk

Sæt med 4 stykker keramisk birketræ, til brug som dekoration i biopejse.

Læs mere

Keramisk Dekorationstræ - 3 stk.

Dekorationstræ til biopejse, der kan være med til at skabe et mere realistisk flammebillede. Dette sæt består af 3 stykker.

Læs mere

FLA3 opgradering til FOCO

Opgradering af brændkammer i FOCO Biopejs til Planikas FLA 3, som er en et markedets mest luksuriøse automatiske bioethanol brandkar. Det har mange smarte sikkerhedssensorer.

Læs mere

Prime Fire opgradering til FOCO

Opgradering af brændkammer i FOCO Biopejs til Planikas PrimeFire en et markedets mest innovative automatiske bioethanol brandkar. Det har mange smarte sikkerhedssensorer.

Læs mere

FLA3+ opgradering til FOCO

Opgradering af brændkammer i FOCO Biopejs til Planikas FLA 3+, som er et af markedets mest luksuriøse automatiske bioethanol brandkar.

Læs mere

FLA4+ 1990 - Automatisk Bioethanol Brandkar

High-end automatisk bioethanol brandkar fra Planika med mange sikkerhedssensorer, der sikre nem betjening af biopejsen. Justerbar flamme i 6 niveauer med fjernbetjening eller app. Ekstra stor brændstoftank der giver op til 31 timers brændetid per opfyldni

Læs mere

FLA4+ 590 - Automatisk Bioethanol Brandkar

High-end automatisk bioethanol brandkar fra Planika med mange sikkerhedssensorer, der sikre nem betjening af biopejsen. Justerbar flamme i 6 niveauer med fjernbetjening eller app. Ekstra stor brændstoftank der giver op til 16 timers brændetid per opfyldni

Læs mere

Bioethanol pumpe manuel

Pumpe til bioethanol til nem opfyldning af biopejse og brandkar. Pumpen er simpel at anvende og har den korrekte størrelse.

Læs mere

Icon Fires Slimline Firebox SFB1650 - Sort

Ét-sidet indbygningsbiopejs fra Icon Fires. Kontrollerbar flammeteknik. Slimline Firebox 1650 måler H: 60 x B: 165 x D: 31,5 cm.

Læs mere

Fuora R Spartherm gaspejs - hvid

Fuora R gaspejs/terrassevarmer i hvid i rund form fra tyske Spartherm til udendørs brug. Fleksibel, justerbar varmeeffekt.

Læs mere

FLA4+ 990 - Automatisk Bioethanol Brandkar

High-end automatisk bioethanol brandkar fra Planika med mange sikkerhedssensorer, der sikre nem betjening af biopejsen. Justerbar flamme i 6 niveauer med fjernbetjening eller app. Ekstra stor brændstoftank der giver op til 26 timers brændetid per opfyldni

Læs mere

FLA4 790 - Automatisk Bioethanol Brandkar

High-end automatisk bioethanol brandkar fra Planika med mange sikkerhedssensorer, der sikre nem betjening af biopejsen. Justerbar flamme i 6 niveauer med fjernbetjening eller app. Op til 8 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

FLA4+ 1190 - Automatisk Bioethanol Brandkar

High-end automatisk bioethanol brandkar fra Planika med mange sikkerhedssensorer, der sikre nem betjening af biopejsen. Justerbar flamme i 6 niveauer med fjernbetjening eller app. Ekstra stor brændstoftank der giver op til 30 timers brændetid per opfyldni

Læs mere

FLA4+ 2490 - Automatisk Bioethanol Brandkar

High-end automatisk bioethanol brandkar fra Planika med mange sikkerhedssensorer, der sikre nem betjening af biopejsen. Justerbar flamme i 6 niveauer med fjernbetjening eller app. Ekstra stor brændstoftank der giver op til 31 timers brændetid per opfyldni

Læs mere

FLA4 2490 - Automatisk Bioethanol Brandkar

High-end automatisk bioethanol brandkar fra Planika med mange sikkerhedssensorer, der sikre nem betjening af biopejsen. Justerbar flamme i 6 niveauer med fjernbetjening eller app. Op til 10 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

FLA4 590 - Automatisk Bioethanol Brandkar

High-end automatisk bioethanol brandkar fra Planika med mange sikkerhedssensorer, der sikre nem betjening af biopejsen. Justerbar flamme i 6 niveauer med fjernbetjening eller app. Op til 5 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

FLA4+ 1490 - Automatisk Bioethanol Brandkar

High-end automatisk bioethanol brandkar fra Planika med mange sikkerhedssensorer, der sikre nem betjening af biopejsen. Justerbar flamme i 6 niveauer med fjernbetjening eller app. Ekstra stor brændstoftank der giver op til 30 timers brændetid per opfyldni

Læs mere

FLA4 990 - Automatisk Bioethanol Brandkar

High-end automatisk bioethanol brandkar fra Planika med mange sikkerhedssensorer, der sikre nem betjening af biopejsen. Justerbar flamme i 6 niveauer med fjernbetjening eller app. Op til 8 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

FLA4+ 790 - Automatisk Bioethanol Brandkar

High-end automatisk bioethanol brandkar fra Planika med mange sikkerhedssensorer, der sikre nem betjening af biopejsen. Justerbar flamme i 6 niveauer med fjernbetjening eller app. Ekstra stor brændstoftank der giver op til 25 timers brændetid per opfyldni

Læs mere

FLA4 1190 - Automatisk Bioethanol Brandkar

High-end automatisk bioethanol brandkar fra Planika med mange sikkerhedssensorer, der sikre nem betjening af biopejsen. Justerbar flamme i 6 niveauer med fjernbetjening eller app. Op til 9 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

FLA4 1490 - Automatisk Bioethanol Brandkar

High-end automatisk bioethanol brandkar fra Planika med mange sikkerhedssensorer, der sikre nem betjening af biopejsen. Justerbar flamme i 6 niveauer med fjernbetjening eller app. Op til 9 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

FLA4 1990 - Automatisk Bioethanol Brandkar

High-end automatisk bioethanol brandkar fra Planika med mange sikkerhedssensorer, der sikre nem betjening af biopejsen. Justerbar flamme i 6 niveauer med fjernbetjening eller app. Op til 10 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

Tragt til opfyldning - plastik

Tragt i plastik til let og sikker påfyldning af din biopejs.

Læs mere

Icon Fires Slimline Firebox SFB1100 - Stål

Icon Fires indbygningsbiopejs. Dimensioner: H: 60 cm x B: 110 cm x D: 33,6 cm. Brændetid op til 8 timer. Slimline brandkar.

Læs mere

Tragt til opfyldning - rustfri stål

Tragt i rustfrit stål til let og sikker påfyldning af din biopejs. Tragten er designet således, at du komfortabelt kan påfylde din bioethanol pejs.

Læs mere

FLA3 - Automatisk Planika Brandkar

Højteknologisk bioethanol brandkar med sikkerhedssensorer og justerbar flamme i 6 niveauer. Styres via fjernbetjening eller app. Vælg mellem flere størrelser.

Læs mere

Icon Fires Slimline Firebox SFB1350 - Stål

Ét-sidet indbygningsbiopejs fra Icon Fires. Lang brændetid på 9 timer. Slimline Firebox 1350 måler H: 60 x B: 135 x D: 33,6 cm.

Læs mere

Bioethanol - 40 liter

4 x 10 liter dunke

Læs mere

S-formet brændeholder

Sort buet brændeholder i stål, der kan bruges til at skabe ekstra stemning omkring din biopejs eller til at holde brænde til en.

Læs mere

Cirkel brændeholder til pejs

Flot holder som pynt til pejsen. Bidrager til et autentisk udseende af din biopejs og spreder samtidig masser af hygge.

Læs mere

FLA3+ - Automatisk Planika Brandkar

Automatisk bioethanol brandkar fra Planika. Ekstra stor brændstoftank der giver lang brændetid. Styring via fjernbetjening, mobil app eller smart-home-system.

Læs mere

Icon Fires Slimline Firebox SFB1650 - Stål

Ét-sidet indbygningsbiopejs fra Icon Fires. Nem installation. Slimline Firebox 1650 måler H: 60 cm x B: 165 cm x D: 31,5 cm.

Læs mere

Fuora Q Spartherm gaspejs - sort

Fuora Q fra Spartherm til udendørs brug som gaspejs og terrassevarmer i sort. Pejsen kan frit flyttes rundt hvor end du har lyst

Læs mere

Planika Cabo - Automatisk Udendørs Brandkar

Cabo er et automatisk bioethanol brandkar, der er egnet til udendørs brug. Fyldt med Planika's nyeste teknologi giver Cabo mulighed for biopejshygge på terrassen.

Læs mere

Neo 750 - Automatisk Brandkar

Fjernbetjent bioethanol brandkar fra Planika. Justerbar i 2 flammeniveauer, op til 5 kW varmeeffekt og op til 4,5 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

Neo 500 - Automatisk Brandkar

Fjernbetjent bioethanol brandkar fra Planika. Justerbar i 2 flammeniveauer, op til 3,2 kW varmeeffekt og op til 5 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

Neo 1000 - Automatisk Brandkar

Fjernbetjent bioethanol brandkar fra Planika. Justerbar i 2 flammeniveauer, op til 5 kW varmeeffekt og op til 7 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

FLA4 - Efter mål

High-end automatisk fjernbetjent bioethanol brandkar fra producenten Planika. Fjernbetjening og app kontrol. Justerbar i 6 flammeniveuaer. Skræddersyet i størrelse efter dine ønkser.

Læs mere

L-Fire

L-Fire biopejs indsats fra Planika. Kan rumme 6 liter bioethanol og brænde i op til 15 timer på en opfyldning. Mål: H: 20,7 x B: 55,4 x D: 31,6 cm.

Læs mere

Fuora Q Spartherm gaspejs

Fuora Q fra Spartherm til udendørs brug som gaspejs og terrassevarmer. Pejsen kan frit flyttes rundt hvor end du har lyst til.

Læs mere

Senso Automatisk Brandkar

Lille og smart automatisk brandkar fra Planika Fires. Senso tilbyder 2 flammeniveauer, BEV-teknologi, Automatisk opfyldning, fjernbetjening og flere indbyggede sikkerhedssensorer.

Læs mere

Rondo Automatisk Brandkar

Rundt automatisk brandkar fra Planika med 6 flammeniveauer, der kan styres med fjernbetjening eller mobil App. Op til 3,1 kW varmeeffekt.

Læs mere

Rundt 0,9 liter brandkar - Ø: 15 cm

Rundt 0,9 liter brandkammer. Brændtid op til 4,5 timer. Dimensioner: H: 9,3 x Ø: 15

Læs mere

Hældetud til bioethanol 10-liters dunk

Hældetud til at sætte på en bioethanol dunk for at indgå at spilde. Dette produkt letter processen med at fylde dit brandkar.

Læs mere

Rundt 2,5 liter brandkar - Ø: 19 cm

2,5 liter rustfrit stål brandkammer. Masser af muligheder for at indbygge denne indsats, fx i et bord eller et andet møbel.

Læs mere

Udendørs Superior 2,5 liter brænder 45 cm

2,5 liter aflang udendørs bioethanol stålkar. Perfekt til en byg-selv ude-biopejs. Produceret i stærk rustfrit stål - inkl. flam

Læs mere

12 L Farmlight Firegel Gel Bioethanol

12 liter Farmlight Firegel bioethanol gel til biopejse der brænder på bioethanol gel. Bioethanol gel er tyk gele og kan kun bruges i bioethanol pejse, der er specielt lavet til dette.

Læs mere

Udendørs Superior 4 liter brænder 80 cm

4,0 liter bioethanol brandkammer. Perfekt til en byg-selv biopejs. Produceret i Rustfrit stål - inkl. flamme slukker.

Læs mere

Stor Rund Udendørs Bioethanol Brandkar

Stort rundt bioethanol brandkar med en kapacitet på 9 liter og en brændetid på op til ca. 10 timer per opfyldning.

Læs mere

5 liter udendørs superior brænder 100 cm

5,0 liter bioethanol brandkammer. Perfekt til en udendørs byg-selv biopejs. Brænderen kan fx nedsænkes i et bord.

Læs mere

Skruesæt til Cocoon Aeris

Skruesæt bestående af 4 solide skruer og 4 rawplugs til sikker og nem montering af Cocoon Aeris loftbeslag. God kvalitet.

Læs mere

Icon Slimline 500 Brandkar

Slimline 500 fra Icon Fires er et manuelt brandkar af højeste kvalitet, der med sin smalle formfaktor gør det muligt at installere den, selvom det er trængt med plads.

Læs mere

Cabo Ildbord - Daze / Laurent

Cabo Ildbord er et bord med indbygget automatisk bioethanol brandkar fra Planika. Bordet er bygget i Cosentino dekton plader, der har en finish i sort eller hvid marmor-look.

Læs mere

Automatisk brandkar - 50 cm

Kapacitet: 6,3 Liter - Længde: 50 cm. Brænder i op til 15 timer pr. opfyldning. Tænd og sluk med den inkluderede fjernbetjening.

Læs mere

Automatisk brandkar - 68 cm

Kapacitet: 8,5 Liter - Længde: 68 cm. Mange muligheder for gør-det-selv projekter med denne brænder. Nem styring.

Læs mere

Automatisk brandkar - 122 cm

Kapacitet: 16 Liter - Længde: 122 cm. Eksklusivt design og spændende funktioner, bl.a. styring vha. fjernbetjening.

Læs mere

Automatisk brandkar - 182 cm

Kapacitet: 25 Liter - Længde: 182 cm. Ideel til gør-det-selv projekter. Mange spændende features, fx fjernbetjening.

Læs mere

Automatisk brandkar - 210 cm

Kapacitet: 27 Liter - Længde: 210 cm. Egner sig godt til gør-det-selv projekter. Brænder i op til 13 timer på en opfyldning.

Læs mere

Automatisk brandkar - 102 cm

Kapacitet: 13 Liter - Længde: 102 cm. Styres med fjernbetjening og har mange spændende og innovative funktioner.

Læs mere

Automatisk brandkar - 152 cm

Smart brandkar med yderkant til nedsænkning. Ideel til gør-det-selv projekter. Dimensioner: H: 21,1 x B: 152 x D: 24 cm

Læs mere

Automatisk brandkar - 230 cm

Kapacitet: 30 Liter - Længde: 230 cm. Intelligente sikkerhedssensorer, fjernbetjening og op til 13 timers brændetid.

Læs mere

Automatisk brandkar - 40 cm

Kapacitet: 4,8 Liter - Længde: 40 cm. Brænder i op til 16 timer på en opfyldning. Udstyret med et væld af sikkerhedsfunktioner.

Læs mere

Kvadratisk Automatisk brandkar - 50 cm

Kapacitet: 9 Liter - Mål: 50x50 cm. Perfekt til gør-det-selv projekter med masser af nyttige og praktiske funktioner.

Læs mere

Automatisk brandkar 700

Automatisk brandkar til indbygning med en kapacitet på 9 liter, som giver brandkarret en lang brændetid. Der medfølger fjernbetjening.

Læs mere

Automatisk brandkar - 82 cm

Automatisk fjernbetjent bioethanol brandkar med en længde på 82 cm. Brændstofkapacitet på 11 liter og op til 13,5 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

Icon Slimline 800 Brandkar

Slimline 800 fra Icon Fires er et manuelt brandkar af højeste kvalitet, der med sin smalle formfaktor gør det muligt at installere den, selvom det er trængt med plads.

Læs mere

Automatisk brandkar 1000

Automatisk brandkar på 100 cm med fjernbetjening til indbygning. Brandkarret på hele 13,5 liter giver en lang brændetid.

Læs mere

Automatisk bioethanol brandkar - 72 cm

Kapacitet: 8,5 Liter - Længde: 72 cm. Mange muligheder for gør-det-selv projekter med denne brænder. Nem styring.

Læs mere

Icon Slimline 1100 Brandkar

Slimline 1100 fra Icon Fires er et manuelt brandkar af højeste kvalitet, der med sin smalle formfaktor gør det muligt at installere den, selvom det er trængt med plads.

Læs mere

Icon Slimline 1400 Brandkar

Slimline 1400 fra Icon Fires er et manuelt brandkar af højeste kvalitet, der med sin smalle formfaktor gør det muligt at installere den, selvom det er trængt med plads.

Læs mere

SkamoEnclosure Board - 80 x 122 x 5 cm

Brandmursplader til at opbygge en kasse eller ramme som varmesikrer omkring din byg-selv pejs.

Læs mere

SkamoEnclosure Lim

SkamoEnclosure Glue er lim til limning af SkamoEnclosure brandmursplader. Til brug i fugepistoler.

Læs mere

Curva BL - Hvid

Lille og stilren væghængt biopejs fra Safretti. Der medfølger et 2.0 liter bio brandkar, som kan brænde i helt op til 8 timer på.

Læs mere

Planika Rondo Commerce indsats

Planika Rondo til indbygning i møbel. Egner sig godt til både inde og ude. Kan rumme 3 liter bioethanol og brænde i op til 6,5 timer. Mål: H: 41,2 x Ø: 41,2 cm.

Læs mere

Curva BL - Sort

Lille og stilren væghængt biopejs fra Safretti. Der medfølger et 2.0 liter bio brandkar, som kan brænde i helt op til 8 timer på.

Læs mere

Simple Commerce - Rustfrit stål

Simple udendørs biopejs fra Planika. Kan rumme 1,5 liter bioethanol og brænder i op til 3,5 timer på en opfyldning. Mål: H: 41,8 x Ø: 30,8 cm.

Læs mere

Xaralyn Keramisk Brænder 4114B - 40,9 cm

Xaralyn Ceramic Burner 4114B. Bredde: 40,9 cm. Farve: Sort. Kapacitet: 1,0 liter. Brændetid: 4 timer. Inkl. 2 sikkerhedsglas.

Læs mere

Xaralyn Keramisk Brænder 4114LB - 42,8 cm

Xaralyn Ceramic Burner 4114LB. Bredde: 42,8 cm. Farve: Sort. Kapacitet: 1,0 liter. Brændetid: 4 timer. Inkl. lighter og tragt.

Læs mere

Xaralyn Keramisk Brænder 5820B - 57,6 cm

Xaralyn Ceramic Burner 5820B. Bredde: 57,6 cm. Farve: Sort. Kapacitet: 2,0 liter. Brændetid: 4 timer. Kvalitetsprodukt.

Læs mere

Xaralyn Keramisk Brænder 5820LB - 59,6 cm

Xaralyn Ceramic Burner 5820LB. Bredde: 59,6 cm. Farve: Sort. Kapacitet: 2,0 liter. Brændetid: 4 timer. Høj grad af sikkerhed.

Læs mere

Galio Indsats - Manuel

Udendørs gasbrænder til gør-det-selv pejseprojekter. Pejsen har manuel styring og du kan vælge mellem Naturgas eller Flaskegas.

Læs mere

Galio Fire Pit Insert Automatic

Udendørs rund gasbrænder til gør-det-selv projekter, hvor man fx. kan bygge pejsen ned i et bord. Automatisk flammestyring og mulighed for Wi-Fi og SHS styring.

Læs mere

Valentino 1000 LF - Venstre og front gaspejs

Planika Valentino 1000 LF gaspejs til indbygning i en væg. Styres via fjernbetjening, Wi-Fi via smartphone m.m.

Læs mere

Valentino 1300 F - Front gaspejs

Planika Valentino 1300 F gaspejs til indbygning i en væg. Nem styring via fjernbetjening, Smart Home System og Wi-Fi.

Læs mere

Valentino 1000 F gaspejs

Planika Valentino 1000 F gaspejs til indbygning i en væg. Intelligent styring med bl.a. fjernbetjening/Wi-Fi m.m.

Læs mere

Valentino 1300 LF - Venstre og front gaspejs

Planika Valentino 1300 LF gaspejs til indbygning i en væg. 15 flammeniveauer og mange intelligente funktioner, fx Wi-Fi.

Læs mere

Valentino 1000 FR - Højre og front gaspejs

Planika Valentino 1000 FR gaspejs til indbygning i en væg. Nem at styre via fjernbetjening. Mulighed for Wi-Fi via smartphone.

Læs mere

Valentino 1300 FR - Højre og front gaspejs

Planika Valentino 1300 FR gaspejs til indbygning i en væg. Kan anvendes med både flaskegas eller naturgas. Wi-Fi-styring.

Læs mere

Valentino 1300 LFR - Tre-sidet gaspejs

Planika Valentino 1300 LFR gaspejs til indbygning i en væg med syn fra tre sider. Kan operere med enten flaske- eller naturgas.

Læs mere

Valentino 1000 LFR - Tre-sidet gaspejs

Planika Valentino 1000 LFR gaspejs til indbygning i en væg med syn fra tre sider. Stilfuldt design og mange smarte funktioner.

Læs mere

Monroe 900 F gaspejs

Planika Monroe 900 F gaspejs til indbygning i en væg. Vælg frit mellem flaskegas- eller naturgastilslutning. Wi-Fi m.m.

Læs mere

Monroe 900 LF - Front og venstre gaspejs

Planika Monroe 900 LF gaspejs til indbygning i en væg. Fyldt med spændende funktioner, fx styring via fjernbetjening.

Læs mere

Monroe 900 FR - Front og højre gaspejs

Planika Monroe 900 FR gaspejs til indbygning i en væg. 15 flammeniveauer og intelligent styring via bl.a. fjernbetjening.

Læs mere

Monroe 900 LFR - tre-sidet gaspejs

Planika Monroe 900 LFR gaspejs til indbygning i en væg med syn fra tre sider. Virker med både flaske- eller naturgas.

Læs mere

Basket Fire Logs

Planika Basket Fire Logs er det ideelle produkt til at konvertere din traditionelle pejs til en miljøvenlig biopejs, der står op på få sekunder.

Læs mere

I-Wood Flexi Wall

Flexi Wall er en unik skillevæg, som både adskiller og opdeler et rum og samtidig absorberer lyd- og støjgener.

Læs mere

Indbygnings ramme

Ramme til indbygningspejs. En vital del til din indbygningspejs, der sætter prikken over i'et. Fås i to forskellige farver.

Læs mere

Xaralyn Keramisk Brænder 8014LB i sort

Xaralyn Ceramic Burner 8014LB i sort. Xaralyns brændere er i verdensklasse og blandt de sikreste manuelle på markedet.

Læs mere

I-Wood afslutningsliste

Afslutningsliste fra I-Wood. Lav en pæn afslutning på dine eksklusive i-Wood akustikpaneler.

Læs mere

Cover til Planika Square

Beskyttelsescover til Square udendørs gaspejs med bordplade omkring flammerne.

Læs mere

I-Wood prøve

Prøvestykke fra I-Wood. Prøv farven i hjemmet, inden du bestiller forgæves hjem. Fås i mange varianter.

Læs mere

I-Wood Medio+ Akustikpanel - Valnød

I-Wood Medio+ Akustikpanel i farven Valnød. Akustikpanel med klasse 2 brandbeklædning.

Læs mere

Galio Indsats 1000 - Automatisk

Udendørs gasbrænder til gør-det-selv pejseprojekter. Pejsen er udstyret med automatisk flammestyring og du kan vælge mellem en version til Naturgas eller Flaskegas.

Læs mere

Galio H Insert Automatic

H-formet gasbrænder med fjernbetjening til udendørs gør-det-selv pejseprojekter. Mulighed for Wi-Fi og SmartHome styring.

Læs mere

Galio Star Insert Automatic

Udendørs stjerneformet gasbrænder med fjernbetjening til udendørs gør-det-selv pejseprojekter. Mulighed for Wi-Fi og SmartHome styring.

Læs mere

Galio Star Corten Automatic

Fjernbetjent rund udendørs gaspejs i corten stål med stjerneformet gasbrænder. Mulighed for Wi-Fi og SmartHome styring.

Læs mere

Square - Udendørs Gaspejs

Firkantet udendørs gaspejs til udendørs brug. En 5 kg gasflaske kan skjules inde i pejsen. Op til 10 kW varme.

Læs mere

Bordplade til Square Gaspejs

Bordplade, der passer til Planika Square udendørs gaspejs. Få flere muligheder med denne fleksible udvidelse.

Læs mere

Square Table - Udendørs Gaspejs

Udendørs gaspejs med bordplade omkring flammerne. En 5 kg gasflaske kan skjules inde i pejsen. Op til 10 kW varme.

Læs mere

i-Wood Basic Akustikpanel - Natur

i-Wood Basic Akustikpanel i farven Natur. Designet og produceret i Danmark. Findes i flere konfigurationer og længder. Hver panel er 30 cm bred.

Læs mere

i-Wood Basic Akustikpanel - Brun

i-Wood Basic Akustikpanel i farven Brun. Designet og produceret i Danmark. Findes i flere konfigurationer og længder. Hver panel er 30 cm bred.

Læs mere

i-Wood Basic Akustikpanel - Sort

i-Wood Basic Akustikpanel i farven Sort. Designet og produceret i Danmark. Findes i flere konfigurationer og længder. Hver panel er 30 cm bred.

Læs mere

i-Wood Basic Akustikpanel - Mørkebrun

i-Wood Basic Akustikpanel i farven Mørkebrun. Designet og produceret i Danmark. Findes i flere konfigurationer og længder. Hver panel er 30 cm bred.

Læs mere

i-Wood Basic Akustikpanel - Klar

i-Wood Basic Akustikpanel i farven Klar. Designet og produceret i Danmark. Findes i flere konfigurationer og længder. Hver panel er 30 cm bred.

Læs mere

i-Wood Basic Akustikpanel - Hvid

i-Wood Basic Akustikpanel i farven Hvid. Designet og produceret i Danmark. Findes i flere konfigurationer og længder. Hver panel er 30 cm bred.

Læs mere

i-Wood Basic Akustikpanel - Valnød

i-Wood Basic Akustikpanel i farven Valnød. Designet og produceret i Danmark. Findes i flere konfigurationer og længder. Hver panel er 30 cm bred.

Læs mere

i-Wood Basic Akustikpanel - Hvidmalet

i-Wood Basic Akustikpanel i farven Hvidmalet. Designet og produceret i Danmark. Findes i flere konfigurationer og længder. Hver panel er 30 cm bred.

Læs mere

I-Wood Pro+ Akustikpanel - Brun

i-Wood Pro+ Akustikpanel i farven Brun. Designet og produceret i Danmark. Findes i flere konfigurationer. Hver panel er 30 cm bred.

Læs mere

I-Wood Pro+ Akustikpanel - Mørkebrun

i-Wood Pro+ Akustikpanel i farven Mørkebrun. Designet og produceret i Danmark. Findes i flere konfigurationer. Hver panel er 30 cm bred.

Læs mere

I-Wood Pro+ Akustikpanel - Hvidmalet

i-Wood Pro+ Akustikpanel i farven Hvidmalet. Designet og produceret i Danmark. Findes i flere konfigurationer. Hver panel er 30 cm bred.

Læs mere

I-Wood Pro+ Akustikpanel - Klar

i-Wood Pro+ Akustikpanel i farven Klar. Designet og produceret i Danmark. Findes i flere konfigurationer. Hver panel er 30 cm bred.

Læs mere

I-Wood Pro+ Akustikpanel - Natur

i-Wood Pro+ Akustikpanel i farven Natur. Designet og produceret i Danmark. Findes i flere konfigurationer. Hver panel er 30 cm bred.

Læs mere

I-Wood Pro+ Akustikpanel - Sort

i-Wood Pro+ Akustikpanel i farven Sort. Designet og produceret i Danmark. Findes i flere konfigurationer. Hver panel er 30 cm bred.

Læs mere

I-Wood Pro+ Akustikpanel - Hvid

i-Wood Pro+ Akustikpanel i farven Hvid. Designet og produceret i Danmark. Findes i flere konfigurationer. Hver panel er 30 cm bred.

Læs mere

I-Wood Pro+ Akustikpanel - Valnød

i-Wood Pro+ Akustikpanel i farven Valnød. Designet og produceret i Danmark. Findes i flere konfigurationer. Hver panel er 30 cm bred.

Læs mere

I-Wood Medio+ Akustikpanel - Hvid

I-Wood Medio+ Akustikpanel i farven hvid. Akustikpanel med klasse 2 brandbeklædning.

Læs mere

I-Wood Medio+ Akustikpanel - Sort

I-Wood Medio+ Akustikpanel i farven Sort. Akustikpanel med klasse 2 brandbeklædning. Hvert panel er 30 cm bredt.

Læs mere

I-Wood Medio+ Akustikpanel - Natur

I-Wood Medio+ Akustikpanel i farven Natur. Akustikpanel med klasse 2 brandbeklædning. Hvert panel er 30 cm bredt.

Læs mere

I-Wood Medio+ Akustikpanel - Klar

I-Wood Medio+ Akustikpanel med en klar oliering. Akustikpanel med klasse 2 brandbeklædning. Hvert panel er 30 cm bredt.

Læs mere

I-Wood Medio+ Akustikpanel - Hvidmalet

I-Wood Medio+ Akustikpanel i farven hvidmalet. Akustikpanel med klasse 2 brandbeklædning. Hvert panel er 30 cm i bredden.

Læs mere

I-Wood Medio+ Akustikpanel - Mørkebrun

i-Wood Medio+ Akustikpanel i farven Mørkebrun. Designet og produceret i Danmark. Findes i flere konfigurationer og længder. Hver panel er 30 cm bred.

Læs mere

I-Wood Medio+ Akustikpanel - Brun

I-Wood Medio+ Akustikpanel i med brun oliering. Akustikpanel med klasse 2 brandbeklædning. Hvert panel er 30 cm i bredden.

Læs mere

Xaralyn Keramisk Brænder 4114LS - 42,8 cm

Xaralyn Ceramic Burner 4114LS. Denne brænder har en total bredde på 42,8 cm og giver en brændetid på omkring 3 timer.

Læs mere

Dekorativ gitter til Basket Fire Logs

Dekorativt gitter til montering på Planika Basket Fire Logs biopejsen.

Læs mere

Cover til Planika Square Table

Beskyttelsescover til Square Table udendørs gaspejs med bordplade omkring flammerne.

Læs mere

Ramme og gitter til L-Fire Casing

L-Fire Casing med ramme og gitter, der sikrer beskyttelse mod flammerne. Beskyt dine børn og kæledyr mod flammerne på elegant facon.

Læs mere

L-Fire Casing Ramme

Ramme til L-Fire Casing. Rammen fulender looket på din L-Fire biopejs fra Planika Fires og efterlader et stilet udtryk.

Læs mere

L-Fire Casing

L-Fire Casing fra Planika. Kan rumme 6 liter bioethanol og brænde i op til 15 timer. Mål: H: 70,3 cm x B: 70 cm x D: 34,5 cm.

Læs mere

5 Liter Fanola bioethanol

5 Liter Fanola bioethanol

Læs mere

12 Liter Fanola bioethanol

12 Liter Fanola bioethanol. Denne bioethanol anbefaler Planika Fires til deres pejse. Køb stort ind og spar på fragten.

Læs mere

Totem Commerce beskyttelsescover

Totem beskyttelsescover. Beskyt din udendørs biopejs mod vind og vejr med dette robuste og nemt monterbare cover.

Læs mere

Richmond - Bio brændeovn med flad bagvæg

Traditionel brændeovn af udseende, men denne pejs brænder i stedet på bioethanol, som gør den miljøvenlig og nem at installere.

Læs mere

FLA 3 brugerdefineret farveoverflade

Vælg selv RAL-farve på overfladen af Fire Line Automatic 3 fra Planika Fires. Få din FLA 3-biopejs til at matche omgivelserne.

Læs mere

Planika Smart Home System Modul

SHS modul til Planikas automatiske biopejs , så pejsen kan styres via dit Smart Home System.

Læs mere

Dekorationssten til Planika Scandi

To stykker Dekorationssten , specielt designet til brug sammen med den fritstående Planika Scandi biopejs.

Læs mere

Ottawa/Halifax Loftstang 150 cm - sort

Sort loftstang på 150 cm til Ottawa og Halifax lofthængte biopejse.

Læs mere

Planika Senso Pejsegitter + Dekoration

Pejsegitter og dekorationstræ som kan bruges sammen med Planikas Senso og Bubble biopejse. Placeres oven på brandkarret og hjælper til at få rigtig pejsestemning.

Læs mere

Senso Basket

Automatisk fritstående pejseindsats fra Planika. Perfekt når du ønsker at omdanne en gammel pejs eller brænde til en moderne biopejs. Størrelse: L: 38,5 x B: 26,5 x H: 16 cm.

Læs mere

2 Stk Planika Dekorationstræ

To stykker dekorationstræ specielt designet til brug i de fritstående Planika pejse; Scandi, Arcticon og Polaris.

Læs mere

Ottawa/Halifax Loftstang 125 cm - sort

Sort loftstang på 125 cm til Ottawa og Halifax lofthængte biopejse.

Læs mere

Cabo Daze / Laurent

Cabo Daze og Laurent er en fritstående biopejs med Dekton finish, der er egnet til udendørs brug. Fyldt med Planika's nyeste teknologi giver Cabo mulighed for biopejshygge på terrassen.

Læs mere

Cabo Gris

Cabo Gris er en fritstående biopejs med fibercement finish, der er egnet til udendørs brug. Fyldt med Planika's nyeste teknologi giver Cabo mulighed for biopejshygge på terrassen.

Læs mere

Ottawa/Halifax Loftbeslag - Stål

Loftbeslag til fladt loft, der passer til Ottawa og Halifax lofthængte biopejse. Dette loftbeslag er i børstet stål.

Læs mere

Ottawa/Halifax Skråbeslag - Sort

Skråbeslag til Ottawa og Halifax lofthængte biopejse. Skråbeslaget skrues fast på loftbeslaget og gør at pejsen kan monteres på et skråt loft.

Læs mere

Ottawa/Halifax Skråbeslag - Stål

Skråbeslag til Ottawa og Halifax lofthængte biopejse i børstet stål. Skråbeslaget skrues fast på loftbeslaget og gør at pejsen kan monteres på et skråt loft.

Læs mere

Ottawa/Halifax Loftbeslag - Sort

Loftbeslag til fladt loft, der passer til Ottawa og Halifax lofthængte biopejse. Dette loftbeslag er i børstet sort.

Læs mere

Ottawa/Halifax Loftstang 25 cm - sort

Sort loftstang på 25 cm til Ottawa og Halifax lofthængte biopejse. Loftstængerne kan kombineres for at opnå den ønskede længde.

Læs mere

Ottawa/Halifax Loftstang 25 cm - stål

Stål loftstang på 25 cm til Ottawa og Halifax lofthængte biopejse. Loftstængerne kan kombineres for at opnå den ønskede længde.

Læs mere

Ottawa/Halifax Loftstang 50 cm - sort

Sort loftstang på 50 cm til Ottawa og Halifax lofthængte biopejse. Loftstængerne kan kombineres for at opnå den ønskede længde.

Læs mere

Ottawa/Halifax Loftstang 50 cm - stål

Stål loftstang på 50 cm til Ottawa og Halifax lofthængte biopejse. Loftstængerne kan kombineres for at opnå den ønskede længde.

Læs mere

Ottawa/Halifax Loftstang 100 cm - sort

Sort loftstang på 100 cm til Ottawa og Halifax lofthængte biopejse. Loftstængerne kan kombineres for at opnå den ønskede længde.

Læs mere

Ottawa/Halifax Loftstang 100 cm - stål

Stål loftstang på 100 cm til Ottawa og Halifax lofthængte biopejse. Loftstængerne kan kombineres for at opnå den ønskede længde.

Læs mere

Ottawa/Halifax Loftstang 175 cm - sort

Sort loftstang på 175 cm til Ottawa og Halifax lofthængte biopejse.

Læs mere

Ottawa/Halifax Loftstang 200 cm - sort

Sort loftstang på 200 cm til Ottawa og Halifax lofthængte biopejse.

Læs mere

Dekorative Krystaller - 1 kg. Sort

Dekorative krystaller til biopejse.Skab et helt andet og nyt udtryk med forskelligt tilbehør til din biopejs.Bland sten, glaskrystallerne eller vores keramiske træ og skab din egen stil.Krystallerne ligges rundt ved flammerne, for at dekorer biopejsen.Kry

Læs mere

Dekorative Krystaller - 1 kg. Klar

Dekorative krystaller til biopejse.Skab et helt andet og nyt udtryk med forskelligt tilbehør til din biopejs.Bland sten, glaskrystallerne eller vores keramiske træ og skab din egen stil.Krystallerne ligges rundt ved flammerne, for at dekorer biopejsen.Kry

Læs mere

Dekorative Sten

Dekorative sten til biopejse. Skab et helt andet og nyt udtryk med forskelligt tilbehør til din biopejs. Bland sten, glaskrystallerne eller vores keramiske træ og skab din egen stil. Stenene ligges rundt ved flammerne, for at dekorer biopejsen. Stenene ka

Læs mere

Tragt Med Fleksibel Hældetud

Vi anbefaler alle at tilkøbe en tragt til påfyldning biopejsen.Det er en god ide at have en tragt udelukkende til at påfylde bioethanol, så man ikke bruger den samme som i køkkenet. Slanges skrues nemt af og på tragten. Tragten gør det nemmere at hælde bi

Læs mere

24 x 1 Liter Bioethanol m/smart hældetud

Vores 1 liters dunke gør det meget nemt at påfylde bioethanol i din biopejs. Ethanolen brænder rent og derfor er den også uden lugt- og røg gener når den brændes. Bioethanolen kan bruges både inde og ude. 24 x 1 liters dunke med bioethanol. Datablad kan f

Læs mere

Dekorativ Kløvet Træ

Dekorative keramiske træstykker, som giver en fantastisk hygge ved biopejsen.Træstykkerne placeres rundt om flammerne og giver et mere original udtryk Sæt dit personlige prøv på din biopejs udtryk med forskelligt tilbehør.Skift mellem eller bland sten, gl

Læs mere

Dekorativ Træ - Birketræ

Dekorative keramiske træstykker, som giver en fantastisk hygge ved biopejsen.Træstykkerne placeres rundt om flammerne og giver et mere original udtryk Sæt dit personlige prøv på din biopejs udtryk med forskelligt tilbehør.Skift mellem eller bland sten, gl

Læs mere

Flame-it Glødetråde

Flame-it glødetrådene giver en helt unik oplevelse med flammerne. Skab et helt andet og nyt udtryk med forskelligt tilbehør til din biopejs.Bland gerne vores glødetråde med sten, glaskrystallerne eller vores keramiske træ og skab din egen stil. Glødetråde

Læs mere

Funktion Genopladelig Pejse Lighter

Har du ikke en pejselighter til at tænde din biopejs med, så anbefaler vi sådan en. Vi anbefaler ikke at du tænder biopejsen med en tændstik eller en alm lighter. Findes der ikke en sådan lighter i husstanden, anbefaler vi at anskaffe en sådan en. Vi har

Læs mere

Bark lavet i keramik

Dekorative bark lavet i keramik til biopejse.Vil du gerne give din biopejs et personligt udtryk, samt give biopejsen et andet udtryk. Bland evt. sten, glaskrystallerne eller vores keramiske træ og skab din egen stil.Det keramiske bark ligges rundt ved fla

Læs mere

Gavekort til Interflora

Læs mere

12 x 1 Liter Bioethanol m/smart hældetud

Vores 1 liters dunke gør det meget nemt at påfylde bioethanol i din biopejs. Ethanolen brænder rent og derfor er den også uden lugt- og røg gener når den brændes. Bioethanolen kan bruges både inde og ude. 8 x 1 liters dunke med bioethanol. Datablad kan fr

Læs mere