Lambeth bord biopejs - hvid

Lille hvid bord biopejs der kan bruges både inde og ude, og nemt kan flyttes rundt, når den er slukket. Brændetid 1-2 timer.

Læs mere

Lambeth bord biopejs - sort

Lille bord biopejs, der kan bruges både inde og ude og nemt kan flyttes rundt når den er slukket. Brændetid 2,5 timer.

Læs mere

Maryland oval væghængt biopejs

Oval biopejs til at hænge på væggen i sort i et tyndt og elegant design. Denne biopejs har et brandkar med en kapacitet på 3,5L, hvilket giver op til 7,5 times brændetid.

Læs mere

Ocean væghængt biopejs - hvid

Billig væghængt biopejs i hvid pulverlakeret stål. Brandkar med en kapacitet 0,7 liter og en brændetid 2-2,5 timer medfølger. Størrelse H: 45 cm x B: 60 cm x D: 13,4 cm.

Læs mere

Ocean væghængt biopejs - grå

Billig væghængt biopejs i stål. Brandkar med en kapacitet 0,7 liter og en brændetid 2-2,5 timer medfølger. Størrelse H: 45 cm x B: 60 cm x D: 13,4 cm.

Læs mere

Fritstående biopejs - sort

Fritstående biopejs, der kan bruges både inde og ude og nemt kan flyttes rundt, når den er slukket. Brændetid op til 6 timer.

Læs mere

Rund bord biopejs - hvid

Simpel rund bordpejs med en hvid bund og bioethanol brænder. Vejer kun 3 kg. og kan derfor nemt flyttes. Størrelse H: 27 cm x Ø: 20 cm.

Læs mere

Stor biopejs til væggen hvid

Stor væghængt biopejs i hvid med 3 enestående brandkar, som tilsammen kan give omkring 4 kW varme.

Læs mere

Stor biopejs til væggen i sort

Stor væghængt biopejs i sort pulverlakeret stål. Denne biopejs har 3x 1 liter brandkar, som giver omkring 4 kW varme.

Læs mere

Southwark Sort - Rund bord biopejs

Biopejs i sort, rundt design med glas omkring flammen. Tanken rummer 3 liter og giver op til 18 timers brændetid.

Læs mere

Southwark Hvid - Rund bord biopejs

Bordpejs i hvid til ethanol med levende flammer. Brandkarret rummer 3 liter, hvilket giver dig ca. 18 timers brændetid.

Læs mere

Topeka Sort - Fritstående rumdeler biopejs

Sort fritstående tre-sidet biopejs, der kan fungere som rumdeler. Kan både anvendes som fritstående pejs eller indbygges i en endevæg.

Læs mere

Topeka Hvid - Fritstående rumdeler biopejs

Hvid fritstående biopejs med 2,5 liter brandkar. Brændetid pr. opfyldning 7,5 timer. Størrelse: H: 90 cm x B: 100 cm x D: 35 cm.

Læs mere

Høj Rumdeler Biopejs - Sort

Høj fritstående biopejs der er perfekt til brug, som rumdeler. 2,5 liter brandkar og lang brændetid på op til 7,5 timer.

Læs mere

Høj Rumdeler Biopejs - Hvid

Høj fritstående biopejs i hvid, der vil fungere perfekt som rumdeler. Pejsen har et brandkar på 2,5 liter og lang brændetid på op til 7,5 timer.

Læs mere

Lansing - Hvid To-sidet biopejs

Fritstående biopejs med flammesyn fra 2 modstående sider. Pejsen er udstyret med et 3,5 liters brandkar, som giver op til 7,5 times brændetid. Målene er: H: 70 cm x B: 100 cm x D: 30 cm.

Læs mere

Fritstående 2-sidet biopejs - Sort

Stor fritstående biopejs med flammesyn fra 2 modstående sider. Pejsen er udstyret med et 4 liters brandkar, som giver op til 6,5 times brændetid. Denne pejs er perfekt til store rum med dens størrelse på: H: 70 x B: 120 x D: 30 cm.

Læs mere

Lansing - Sort to-sidet biopejs

Fritstående gennemgående biopejs i sort, hvor flammerne kan ses fra begge sider. Kan også indbygges i væg.

Læs mere

Fritstående 2-sidet biopejs - Hvid

Stor fritstående biopejs med flammesyn fra 2 modstående sider. Pejsen er udstyret med et 4 liters brandkar, som giver op til 6,5 times brændetid. Denne pejs er perfekt til store rum med dens størrelse på: H: 70 x B: 120 x D: 30 cm.

Læs mere

Ét-sidet 60 cm biopejs til indbygning - Sort

Smal og elegant version af indbygningspejs. Kuriøst design i stål og glas samt en brændetid på op til 7,5 timer pr. opfyldning.

Læs mere

Åben 3-sidet biopejs - Sort

Høj fritstående biopejs med åbning på tre sider. Størrelse: H: 150 cm x B: 40 cm x D: 40 cm. Brænder i op til 6 timer pr. opfyldning.

Læs mere

Åben 3-sidet biopejs - Hvid

Høj fritstående biopejs med åbning på tre sider. Dimensioner: H: 150 cm x B: 40 cm x D: 40 cm.

Læs mere

Ét-sidet 100 cm biopejs til indbygning - Sort

Til brugeren, der ønsker en helt lineær væg. Med det manuelle brandkammer på 4 liter får du levende flammer i op til 6,5 timer.

Læs mere

Ét-sidet 140 cm biopejs til indbygning - Sort

Stor og unik biopejs, som sidder helt tæt op ad væggen. 6 timers ild pr. opfyldning. Dimensioner: H: 50,7 x B: 140,2 x D: 19,2 cm.

Læs mere

To-sidet 60 cm biopejs til indbygning - Sort

Slim biopejs til indbygning i en smal væg. Tanken på 2,5 liter giver 7,5 timers flammer. Dimensioner: H: 50,7 x B: 60,2 x D: 18,2 cm.

Læs mere

To-sidet 100 cm biopejs til indbygning - Sort

Helt tynd biopejs til at indbygge i en smal væg. Pejsen er gennemgående, hvilket vil sige, at flammerne kan ses fra begge sider.

Læs mere

140 cm biopejs til indbygning - Sort

Helt smal bioethanol pejs til at indbygge i en smal væg. Med en 6-liters kapacitet får du levende flammer i op til 6 timer.

Læs mere

Oregon - Væghængt biopejs

Traditionel brændeovnslignende pejs til bioethanol. Den monteres nemt og enkelt på væggen og kræver ingen skorsten.

Læs mere

Boston - Sort fritstående biopejs

Fritstående biopejs i klassisk brændeovns-look. Perfekt erstatning for en gammel brændeovn til hjemmet eller sommerhuset.

Læs mere

Gulv biopejs med glas - Sort

Fleksibel gulv biopejs, der med fordel kan bruges udendørs. Brændtid op til 2 timer. Størrelse H: 100 cm x B: 32 cm x D: 32 cm.

Læs mere

Fritstående 1-sidet biopejs - Hvid

Aflang stor biopejs lakeret i hvid. Brændetid 6,5 timer. Dimensioner: H: 70 x B: 120 x D: 30 cm

Læs mere

Ocean væghængt biopejs - sort

Billig væghængt biopejs i sort. Kapacitet 0,7L bioethanol. Brændetid 1-2 timer. Størrelse H: 45 cm x B: 60 cm x D: 13,4 cm.

Læs mere

Lasize Fritstående Biopejs

Lasize er en 2-sidet fritstående pejs fra Xaralyn. Pejsen er flytbar og kan derfor nemt placeres der hvor du ønsker det.

Læs mere

Nebraska Væghængt Biopejs - Hvid

Flot væghængt biopejs i hvid med glas på fronten. Brændetid op til 6 timer. Størrelse på pejsen er H: 54 cm x B: 78 cm x D: 16,5 cm.

Læs mere

Nebraska Væghængt biopejs - sort

Flot væghængt biopejs i sort. Pejsen har en brændetid på op til 6 timer pr. opfyldning. Størrelse H: 54 cm x B: 78 cm x D: 16,5 cm.

Læs mere

Dakota - Tre-sidet væghængt biopejs

Moderne og elegant 3-sidet væghængt biopejs i stål. Der medfølger et 3,5 liter brandkar og den leverer op til 7,5 timers brændetid pr. opfyldning.

Læs mere

Nevada - Biopejs til væg

Nevada er en simpel væghængt biopejs med et stort flammekig. 1,5 liters brandkar medfølger med op til 6 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

Delaware sort - rund væghængt biopejs

Rund biopejs til at hænge på væggen. Denne biopejs har et brandkar, som kan rumme 1,5L. Dette giver en brændetid på omkring 6 timer.

Læs mere

Delaware hvid - rund væghængt biopejs

Rund væghængt biopejs i stål. Denne biopejs har en brændetid på ca. 6 timer, samt en kapacitet på 1,5 liter.

Læs mere

Unik sort rund væghængt biopejs - 80 cm

Stor rund biopejs til at hænge på væggen i sort i et tyndt og elegant design. Denne biopejs har et brandkar med en kapacitet på 3,5L, hvilket giver op til 7,5 times brændetid.

Læs mere

Unik sort rund væghængt biopejs - 50 cm

Stor rund biopejs til at hænge på væggen i sort i et tyndt og elegant design. Denne biopejs har et brandkar med en kapacitet på 1,0L, hvilket giver op til 5 times brændetid.

Læs mere

Væghængt biopejs - rustfrit stål

Væghængt bioethanol pejs i med en buet front. Pejsen måler H: 55 cm og B: 60 cm, og har en brændetid på op til 2,5 timer på en opfyldning.

Læs mere

Aflang fritstående biopejs - Hvid

Stor aflang gulv biopejs, der kan benyttes både ude og inde. 5 liters brandkar. Dimensioner H: 35 cm x B: 130 cm x D: 35 cm.

Læs mere

Rund biopejs til indbygning - Hvid

Rund biopejs til indbygning. Brændtid op til 4 timer pr. opfyldning af 1,5L bioethanol. Størrelse: H: 60 cm x B: 60 cm x D: 20 cm.

Læs mere

Rund biopejs til indbygning - Sort

Rund biopejs til indbygning i sort. Brændtid 2-3 timer pr. opfyldning af 1,5L bioethanol. Størrelse: H: 60 cm x B: 60 cm x D: 20 cm.

Læs mere

Væghængt biopejs - hvid

Væghængt bioethanol pejs i med en buet front og hvid finish. Pejsen måler H: 55 cm og B: 60 cm, og har en brændetid på op til 2,5 timer på en opfyldning.

Læs mere

Væghængt biopejs - sort

Væghængt bioethanol pejs i med en buet front og sort finish. Pejsen måler H: 55 cm og B: 60 cm, og har en brændetid på op til 2,5 timer på en opfyldning.

Læs mere

Stor væghængt biopejs - hvid

Smuk og elegant bioethanol pejs med 2 brændere i et tidløst og klassisk design. Skal monteres på væg og har en brændetid på 5 timer.

Læs mere

Stor væghængt biopejs - sort

Smuk og elegant bioethanolpejs, som passer perfekt til minimalistiske omgivelser. Leveres med 2 brændere i et tidløst og klassisk design.

Læs mere

Stor væghængt biopejs - stål

Væghængt biopejs i stål med to brandkar og en bredde på 90 cm. Biopejsen har en forventet brændetid på op til 5 timer per opfyldning.

Læs mere

Berlin Biopejs til gulv

Berlin er en mellem-størrelses biopejs, der er installeres fritstående på gulvet. Nem installation.

Læs mere

Gulv biopejs - sort og rustfrit stål

Gulv biopejs der består af af en sort og rustfrit stål bund og med to sider af glas. Brænder i op til 6 timer pr. opfyldning.

Læs mere

Goya Væghængt Biopejs - Hvid

Flot væghængt biopejs fra Hollandske Xaralyn. Kræver et minimum af installation og den kan være klar til brug på blot få minutter.

Læs mere

Goya Væghængt Biopejs - Sort

Sort Goya biopejs fra Xaralyn til at montere på væggen. Bagpladen er varmeisoleret, så pejsen kan hænges nærmest overalt.

Læs mere

Goya væghængt biopejs - Beton-look

Rustisk og opsigtsvækkende væghængt biopejs i beton-look fra Xaralyn. Den fine bioethanol pejs er perfekt til dette lille hjem med begrænset gulvplads.

Læs mere

XL væghængt biopejs - rustfri stål

Stor væghængt biopejs med en ramme i stål. Pejsen har 3x 1,0 liter brandkar og kan give op til til 3,9 kW varme . Dimensioner: H: 54 cm x B: 136 cm x D: 23 cm.

Læs mere

Høj væghængt biopejs - sort

Høj væghængt biopejs i sort der med sit 1L brandkar kan brænde i op til 5 timer. Dimensioner H: 80 cm x B: 48 cm x D: 20 cm.

Læs mere

Høj væghængt biopejs - stål

Høj væghængt biopejs i rustfrit stål. Pejsens bredde på kun 48 cm, gør at den passer perfekt på smalle vægge.

Læs mere

Rund biopejs til indbygning - Stål

Rund indbygnings bioindsats i stål med glas. Brændetid op til 6 timer pr. opfyldning bioethanol. Tanken rummer 1,5 L.

Læs mere

Hydro biopejs

Gulv/bordbiopejs, der cirkulerer flammen rundt. Dimensioner H: 50 x B: 30 x D: 30 cm. 4 glassider beskytter flammerne.

Læs mere

Høj biopejs med glas i toppen - stål

Høj biopejs i stål med glas i toppen. Pejsen fungerer uden strøm og er eksklusivt designet. Dimensioner H: 136 x B: 45 x D: 12 cm.

Læs mere

Okto væghængt biopejs - Hvid

Denne biopejs er flot designet i hvid finish og er nem at montere på væggen. Det ottekantede design er elegant og nyskabende.

Læs mere

Ronda biopejs - sort

Smuk fritstående biopejs, som er meget stabil. Ronda biopejsen kan let benyttes både indendørs samt udendørs.

Læs mere

Nel biopejs - Sort

Lille bord biopejs med svævende brandkar og glas på siderne.

Læs mere

London biopejs - Hvid

London elegant bioethanol pejs til at placere frit i hjemmet. Kan placeres overalt. Op til 6 timers brændetid pr. opfyldning.

Læs mere

London biopejs - Sort

Sort London elegant bioethanol pejs til at placere frit i hjemmet. Kan placeres overalt. Op til 6 timers brændetid.

Læs mere

Skål til duftolie til biopejse

Ønsker du at tilføje en skøn duft til din biopejs, er det en god ide at benytte en lille beholder.

Læs mere

Dobbelt Nevada biopejs

Flot væghængt biopejs med stort glas på fronten. Dobbelt Nevada har 2 brandkar, som hver i sær giver en brændetid på ca. 6 timer.

Læs mere

Gaya Biopejs

Stilren Gaya væghængt biopejs fra Hollandske Safretti. Gaya har et meget fladt design med sine kun 15 cm. ud fra væggen.

Læs mere

Duft til biopejse - Ingefær 10 ml.

Ingefær duft til biopejse. 10 ml. duftolie til dekorationspejse. Placeres i en skål ved siden af brandkarret og afgiver en duft når den opvarmes.

Læs mere

Duft til biopejse - Vanilje 10 ml.

Vanilje duft til biopejse. 10 ml. duftolie til dekorationspejse. Placeres i en skål ved siden af brandkarret og afgiver en duft når den opvarmes.

Læs mere

Duft til biopejse - Appelsin 10 ml.

Appelsin duft til biopejse. 10 ml. duftolie til dekorationspejse. Placeres i en skål ved siden af brandkarret og afgiver en duft når den opvarmes.

Læs mere

Duft til biopejse - Fyr 10 ml.

Fyrretræ duft til biopejse. 10 ml. duftolie til dekorationspejse. Placeres i en skål ved siden af brandkarret og afgiver en duft når den opvarmes.

Læs mere

Duft til biopejse - Nåletræ 10 ml.

Nåletræ duft til biopejse. 10 ml. duftolie til dekorationspejse. Placeres i en skål ved siden af brandkarret og afgiver en duft når den opvarmes.

Læs mere

Duft til biopejse - Jasmin blomst 10 ml.

Jasmin blomster duft til biopejse. 10 ml. duftolie til dekorationspejse. Placeres i en skål ved siden af brandkarret og afgiver en duft når den opvarmes.

Læs mere

Duft til biopejse - Kanel 10 ml.

Kanel duft til biopejse. 10 ml. duftolie til dekorationspejse. Placeres i en skål ved siden af brandkarret og afgiver en duft når den opvarmes.

Læs mere

Duft til biopejse - Citron 10 ml.

Citron duft til biopejse. 10 ml. duftolie til dekorationspejse. Placeres i en skål ved siden af brandkarret og afgiver en duft når den opvarmes.

Læs mere

Rektangulær buet biopejs - sort

Væghængt biopejs i sort. Denne biopejs har 2 manuelle brandkar, som tilsammen udgør en varmeeffekt på 3,52kW.

Læs mere

Gør-det-selv biopejs pakke

Konverteringssæt fra brændeovn til bioethanol-pejs. Omdan nemt og hurtigt din brændeovn til en biopejs

Læs mere

Biopejs indsats pakke - 30,5 cm

Omdan din traditionelle brændeovn eller pejs til en miljøvenlig biopejs, med dette konverteringssæt.

Læs mere

Biopejs indsats pakke

Fritstående biopejs indsats til at indsætte i en almindelig pejs eller brændeovn. Skab hurtigt nyt liv i din brændeovn.

Læs mere

Bio Grate 30 cm - Fritstående biopejs indsats

Fritstående biopejs indsats på 30,5 cm i bredden, til at indsætte i en almindelig pejs eller brændeovn. Få op til 6 timers brændetid pr. opfyldning.

Læs mere

Biopejs indsats pakke - 50 cm

Med dette sæt kan du let omdanne din eksisterende pejs, til en biopejs.

Læs mere

Biopejs indsats pakke - 65 cm

Omdan din traditionelle brændeovn eller pejs til en miljøvenlig biopejs, med dette konverteringssæt.

Læs mere

Keramisk træ til biopejs 8 stk

Dekorationstræ til biopejse. 8 stk. Dette keramiske træ giver din biopejs et mere realistisk look med et autentisk udtryk.

Læs mere

Rund væghængt biopejs - hvid

Rund væghængt biopejs i hvid. Denne biopejs har en diameter på 60 cm. og er udstyret med et 1,5 liters brandkar som giver en brændetid på omkring 6 timer.

Læs mere

Merton - Fritstående biopejs

Aflang bordbiopejs med glassider. Simpel og effektiv konstruktion. Dimensioner: H: 40 cm x B: 47 cm x D: 19 cm.

Læs mere

Biopejs med bøjning - Hvid

Hvid lakeret gulv biopejs med bøjning. Brandkar på 1,5L og brændetid på 6 timer. Dimensioner H: 52 x B: 64 x D: 23 cm

Læs mere

Rund hvid biopejs i unikt design

Rund biopejs til at hænge på væggen. Brændetid 6 timer pr. opfyldning af 1,5L bioethanol. Størrelse: H: 60 x B: 60 x D: 20 cm.

Læs mere

Startpakke til biopejs

Lighter og tragt. En essentiel løsning, når du skal opfylde bioethanol på din biopejs. Undgå spild med dette sæt.

Læs mere

90 cm lang biopejs til væggen

Bred biopejs, som hænger helt tæt ind på væggen. Kan rumme 1,5 liter bioethanol og giver op til 6 timers brændetid pr. opfyldning.

Læs mere

Biopejs med glassider og stål brandkar

Bord biopejs i glas med stål brænder. Forventet brændetid 2-3 timer pr. opfyldning. Størrelse: H: 28 x B: 35 x D: 12 cm

Læs mere

Rund gulv biopejs - Sort

Moderne sort gulv biopejs formet som en bue. Den flotte pejs er rigtig flot med sine bløde linjer, og har en brændtid på op til 6 timer.

Læs mere

Lanterne bord biopejs - sort

Livlig bordbiopejs i sort lanterne-design. Kan anvendes både ude og inde. En billig og hyggelig løsning, der er nem at håndtere.

Læs mere

Toronto Sort - 2-sidet lofthængt biopejs

Lofthængt biopejs i sort med åbning på begge sider. Brændetid 6 timer. 1,5 liter brandkar. Modellen fås også i hvid udgave.

Læs mere

Toronto Hvid - 2-sidet lofthængt biopejs

Lofthængt biopejs i hvid med åbning på begge sider. Brændetid 6 timer. Størrelse H: 190 cm x B: 65 cm x D: 40 cm.

Læs mere

Biopejs med cirkulære glassider

Flot bord biopejs med cirkulært glas og stålbrander. Brændtid 5 timer. Størrelse: H: 28 cm x B: 35 cm x D: 12 cm.

Læs mere

Væghængt biopejs med glas - sort

Kvadratisk og elegant væghængt biopejs i sort med glasfront.

Læs mere

Firkantet biopejs - hvid

Lille og elegant firkantet bord biopejs i hvid, der nemt kan flyttes når den er slukket. Brændtid 1-2 timer. H:10 x B:15 x D:15

Læs mere

Kurvet bord biopejs - hvid

Hvid bord biopejs i kurveform. Pejsen har et brandkar på 1L og kan brænde i 5 timer pr. opfyldning.

Læs mere

Kurvet bord biopejs - rød

Rød bord biopejs i kurveform. Pejsen har et brandkar på 1L og kan brænde i 5 timer pr. opfyldning.

Læs mere

Morsø BEL biopejs

Biopejs med flotte, dansende flammer. Nem at placere på bordet, hvor du sidder med familien og vennerne, og flot designet.

Læs mere

Rund bord biopejs - sort

Lille og enkel rund bord biopejs med en sort bund. Vejer kun 3 kg. og kan derfor nemt flyttes. Størrelse H: 27 cm x Ø: 20 cm.

Læs mere

Firkantet biopejs - rustfrit stål

Lille og elegant firkantet bord biopejs i stål, der nemt kan flyttes når den er slukket. Brændetiden er 1-2 timer. H: 10 cm x B: 15 cm x D:15 cm.

Læs mere

Nemo Væghængt Biopejs - sort

Flot væghængt biopejs fra Safretti, der også kan bruges som indbygningsbiopejs. Fås også i en hvid udgave. Unikt design.

Læs mere

Duft til biopejse - Gran 10 ml.

Gran duft til biopejse. 10 ml. duftolie til dekorationspejse. Placeres i en skål ved siden af brandkarret og afgiver en duft når den opvarmes.

Læs mere

Cadiz Fossile Stone Biopejs - Hvid

Cadiz biopejs i white fossile stone med bioethanol brandkar. Kamin fra hollandske Xaralyn.

Læs mere

Kurvet bord biopejs - sort

Sort biopejs til bord med en kapacitet på 1 liter og brændetid på knap 5 timer. Sikkerhedsglas på begge sider sikrer en flot effekt.

Læs mere

Biopejs med glassider - sort stål

Flot og solid gulv biopejs i sort stål med glassider. Dimensioner: H: 35 x B: 47,5 x D: 30 cm. Kan stilles på både gulv og bord.

Læs mere

Horisontal Væghængt Biopejs

Horisontal væghængt biopejs med flere forskellige farvevalgmuligheder. Pejsen er nem og hurtig at montere og har dimensioner: H: 51 cm x B: 88 cm x D: 21,5 cm.

Læs mere

Vertikal Væghængt Biopejs

Vertikal væghængt biopejs. Pejsen er nem og hurtig at montere, og har dimensioner: H: 78 cm x B: 46 cm x D: 21,5 cm.

Læs mere

Biopejs med vertikal ramme

Elegant biopejs til at montere på væggen. Pejsen måler: H: 65 cm x B: 90,2 cm x D: 19,9 cm. Inkl. 0,5 L brandkar og monteringsbeslag

Læs mere

Biopejs med horisontal ramme

Sort væghængt biopejs med horisontale linjer, som giver et stilrent udtryk. Pejsen måler: H: 65,2 cm x B: 90 cm x D: 19,9 cm.

Læs mere

Væghængt biopejs i stål - sort

Biopejs i sort der kan hænges på vægge eller stilles på gulvet. Brændetid 6 timer. Størrelse: H: 68 cm x B: 84 cm x D: 26,5 cm.

Læs mere

Biopejs med to brændere - 115 cm

Stilren biopejs til indbygning i en væg. Denne pejs er lavet med en tynd kant, som giver et mere elegant og let udtryk. Målene er følgende: H: 39,8 x B: 115 x D: 29,5 cm

Læs mere

Sikkerhedsglas til biopejs - 20 cm

Sikkerhedsglas til brug i gør-det-selv biopejse. Vælg mellem 3 forskellige højder. Bredde 20 cm.

Læs mere

Sikkerhedsglas til biopejs - 30 cm

Sikkerhedsglas til brug i gør-det-selv biopejse. Vælg mellem 3 forskellige højder. Bredde 30 cm.

Læs mere

Sikkerhedsglas til biopejs - 40 cm

Sikkerhedsglas til brug i gør-det-selv biopejse. Vælg mellem 3 forskellige højder. Bredde 40 cm.

Læs mere

Sikkerhedsglas til biopejs - 45 cm

Sikkerhedsglas til brug i gør-det-selv biopejse. Vælg mellem 3 forskellige højder. Bredde 45 cm.

Læs mere

Sikkerhedsglas til biopejs - 50 cm

Sikkerhedsglas til brug i gør-det-selv biopejse. Vælg mellem 3 forskellige højder. Bredde 50 cm.

Læs mere

Sikkerhedsglas til biopejs - 60 cm

Sikkerhedsglas til brug i gør-det-selv biopejse. Vælg mellem 3 forskellige højder. Bredde 60 cm.

Læs mere

Sikkerhedsglas til biopejs - 66 cm

Sikkerhedsglas til brug i gør-det-selv biopejse. Vælg mellem 3 forskellige højder. Bredde 66 cm.

Læs mere

Sikkerhedsglas til biopejs - 80 cm

Sikkerhedsglas til brug i gør-det-selv biopejse. Vælg mellem 3 forskellige højder. Bredde 80 cm.

Læs mere

Sikkerhedsglas til biopejs - 90 cm

Sikkerhedsglas til bioethanolpejs på 20cm. Perfekt til byg-selv projekter. Produceret i hærdet glas for at kunne modstå den høje temperatur.

Læs mere

Sikkerhedsglas til biopejs - 100 cm

Sikkerhedsglas til brug i gør-det-selv biopejse. Vælg mellem 3 forskellige højder. Bredde 100 cm.

Læs mere

Sikkerhedsglas til biopejs - 120 cm

Sikkerhedsglas til brug i gør-det-selv biopejse. Vælg mellem 3 forskellige højder. Bredde 120 cm.

Læs mere

Sikkerhedsglas til biopejs - 150 cm

Sikkerhedsglas til brug i gør-det-selv biopejse. Vælg mellem 3 forskellige højder. Bredde 150 cm.

Læs mere

Sikkerhedsglas til biopejs - 180 cm

Sikkerhedsglas til brug i gør-det-selv biopejse. Vælg mellem 3 forskellige højder. Bredde 180 cm.

Læs mere

Sikkerhedsglas til biopejs - 210 cm

Sikkerhedsglas til brug i gør-det-selv biopejse. Vælg mellem 3 forskellige højder. Bredde 210 cm.

Læs mere

Vægmonteret glas til biopejs - 20 cm

Glas til fronten på en indbygget biopejs. Til montering i beslag på væggen.

Læs mere

Vægmonteret glas til biopejs - 30 cm

Glas til vægmonteret biopejs med forborede huller. Monteres nemt i beslag på væggen.

Læs mere

Vægmonteret glas til biopejs - 40 cm

Glas til en ethanolpejs, der enten er indbygget i væggen eller har huller, der passer til længden på glasset. Monteres i vægbeslag.

Læs mere

Vægmonteret glas til biopejs - 45 cm

Monteres i beslag på væggen. Sættet består af 1 stk. sikkerhedsglas og 2 stk. beslag med skruer. Passer fx til indbygget ethanolpejs.

Læs mere

Vægmonteret glas til biopejs - 50 cm

Monteres i beslag på væggen. Sættet indeholder både sikkerhedsglas og to stk. beslag med skruer. 40 cm. afstand mellem hullerne.

Læs mere

Vægmonteret glas til biopejs - 60 cm

Monteres i beslag på væggen. Afskærmer flammerne fra vind og træk. Sættet indeholder også 2 stk. beslag. Hærdet materiale.

Læs mere

Vægmonteret glas til biopejs - 66 cm

Monteres i beslag på væggen. Produceret i hærdet glas, der tåler meget høje temperaturer. 2 stk. beslag medfølger.

Læs mere

Vægmonteret glas til biopejs - 80 cm

Monteres i beslag på væggen. Produceret i hærdet glas, der tåler meget høje temperaturer. 2 stk. beslag og skruer medfølger.

Læs mere

Vægmonteret glas til biopejs - 90 cm

Monteres i beslag på væggen. 80 cm. afstand mellem hullerne. Produceret i hærdet glas. 2 stk. beslag med skruer medfølger

Læs mere

Vægmonteret glas til biopejs - 100 cm

Monteres i beslag på væggen. 90 cm. afstandslængde mellem hullerne. Egner sig til en ethanolpejs, der er indbygget i væggen.

Læs mere

Vægmonteret glas til biopejs - 120 cm

Monteres i beslag på væggen. Produceret i hærdet glas, der holder til meget høje temperaturer. Inkl. 2 stk. monteringsbeslag.

Læs mere

Vægmonteret glas til biopejs - 150 cm

Monteres i beslag på væggen. 140 cm. afstand mellem hullerne. Kraftig konstruktion, der tåler meget høje temperaturer.

Læs mere

Vægmonteret glas til biopejs - 180 cm

Monteres i beslag på væggen. Hærdet glas, der tåler højere temperaturer end almindeligt glas. 2 stk. beslag medfølger.

Læs mere

Vægmonteret glas til biopejs - 210 cm

Monteres i beslag på væggen. Hærdet glas, der tåler højere temperaturer end almindeligt glas. Inkl. 2 stk. beslag og skruer.

Læs mere

Quadra Biopejs til væg - Ebios Fire

Quadra er en kompakt og minimalistisk biopejs fra Ebios Fire. Med sit 2,6 liters brandkar giver Qaudra op til 5 timers brændetid på én opfyldning. Dimensioner: H: 40 cm x B: 60 cm x D: 32,8 cm.

Læs mere

Oval biopejs til bord - Sort

Oval er en cirkel-formet biopejs, som er perfekt egnet til at blive stillet på et bord, gulvet eller på terrassen. Størrelse: H: 29 x B: 50 x D: 16,2 cm.

Læs mere

Biopejs til eksisterende skorsten - 53 cm

Indsats til bioethanol, som er designet til at passe i en eksisterende skorsten. Måler 53 cm i bredden.

Læs mere

Oval bord biopejs - sort

Bord biopejs i kurvet design og sikkerhedsglas på siderne. 3 timers brændetid pr. opfyldning bioethanol.

Læs mere

Bord biopejs med glas - Hvid

Biopejs til ethanol i hvid til bordet. Kan placeres frit efter ønske - kræver ingen tilslutning eller aftræk.

Læs mere

Lille biopejs i stålkonstruktion - Hvid

Lille bioethanol pejs til at placere frit i hjemmet. Kan placeres overalt. Brænder i op til 2 timer pr. opfyldning.

Læs mere

Berlin mini - lille biopejs til bord

Berlin mini er en lille biopejs, som er ideel til at stille på et bord, både inde og ude.

Læs mere

Arc Mini - Buet biopejs til bord

Arc Mini er en buet biopejs, som er ideel til at blive stillet på et bord. Størrelse: H: 12,4 x B: 47 x D: 26 cm.

Læs mere

Arc - Buet biopejs til bord eller gulv

Arc er en buet biopejs, som både kan bruges til at stille på et bord eller på gulvet. Størrelse: H: 17,1 x B: 71,7 x D: 40 cm.

Læs mere

Autentisk pyntetræ til biopejs - 4 stk

Dekorationstræ til biopejse i blandet pakke med 4 stk. Giver din biopejs den sidste finish, der får den til at fremstå autentisk.

Læs mere

Autentisk birketræ til biopejs - 4 stk

Birketræ til biopejse i pakke med 4 stk. Fremstillet af keramisk materiale, så træet ikke brænder, men giver en autentisk oplevelse.

Læs mere

Tre-sidet hvid væghængt biopejs - 120 cm

3-sidet væghængt biopejs i stål. 5 liters brandkar medfølger og op til 6 timers brændetid pr. opfyldning.

Læs mere

Oval bord biopejs - hvid

Oval bord-biopejs i hvid med synlig flamme fra alle vinkler. Tanken rummer 1,2 liter og giver dig en brændværdi på 3-4 timer.

Læs mere

Biopejs med rund udskæring - hvid

Denne hvide fritstående biopejs har et moderne og minimalistisk design med rund åbning, som gør at den passe ind alle steder.

Læs mere

Udendørs rund 2,5 liter biopejs brænder Ø22 cm

Rundt brandkar på 2,5 L i stål. Brandkarret egner sig godt til indbygning, fx i et bord. Helt op til 6 timers brændetid.

Læs mere

Udendørs rund 5 liter biopejs brænder Ø30 cm

Rundt brandkar på 5.0 L i stål. Lav masser af spændende udendørsprojekter med dette brandkammer. Brænder i op til 10 timer.

Læs mere

Udendørs rund 0,9 liter biopejs brænder Ø15 cm

Rundt brandkar på 0,9 L i stål

Læs mere

Rund Biopejs - sort

Rund væghængt biopejs i sort. Denne pejs er udstyret med et 1,5 liters brandkar, som omkring 6 timers brændetid. Pejsen måler: Ø: 60 cm x D: 17 cm.

Læs mere

Firkantet biopejs med rundede kanter - sort

Kvadratisk kompakt væghængt biopejs i sort. Højde og bredde er 50 cm og der medfølger et 1,5 liter manuelt bioethanol brandkar med op til 6 timers brændetid.

Læs mere

Firkantet biopejs med rundende kanter - hvid

Kvadratisk væghængt biopejs i hvid pulverlakeret stål. Højde og bredde er 50 cm og der medfølger et 1,5 liter manuelt bioethanol brandkar.

Læs mere

Blæser til brændeovn/biopejs

Smart lille ventilator/blæser til at stille oven på en brændeovn eller biopejs, som hurtigt og nemt fordeler varmen i rummet. Kræver ingen tilslutning eller batterier.

Læs mere

Chantico glassfire - bord biopejs

Sort rund bord biopejs med glass cylinder. Kan bruges både indendørs og udendørs.

Læs mere

Duft til biopejse - Grøn the 10 ml.

Tilsætnings duft til biopejse af grøn the på 10 ml. Få den helt rigtige aroma lige hjem i stuen, når du har pejsen tændt.

Læs mere

Duft til biopejse - Romantik 10 ml.

Romantik duft til biopejse. 10 ml. duftolie til dekorationspejse. Placeres i en skål ved siden af brandkarret og afgiver en duft når den opvarmes.

Læs mere

Duft til biopejse - Skov 10 ml.

Skov duft til biopejse. 10 ml. duftolie til dekorationspejse. Placeres i en skål ved siden af brandkarret og afgiver en duft når den opvarmes.

Læs mere

Duft til biopejse - Citron græs 10 ml.

Duftolie til biopejse med en duft af citron græs indeholdende 10 ml. Få din yndlingsaroma lige hjem i stuen på enkel vis.

Læs mere

Duft til biopejse - lavendel 10 ml.

Lavendel duft til biopejse. 10 ml. duftolie til dekorationspejse. Placeres i en skål ved siden af brandkarret og afgiver en duft når den opvarmes.

Læs mere

Duft til biopejse - orkide 10 ml.

Orkide duft til biopejse. 10 ml. duftolie til dekorationspejse. Placeres i en skål ved siden af brandkarret og afgiver en duft når den opvarmes.

Læs mere

Duft til biopejse - Gurkemeje 10 ml.

Gurkemeje duft til biopejse. 10 ml. duftolie til dekorationspejse. Placeres i en skål ved siden af brandkarret og afgiver en duft når den opvarmes.

Læs mere

Dakota - Tre-sidet væghængt biopejs 80 cm - sort

Moderne og stilren 3-sidet væghængt biopejs i stål med 3,5 liters brandkar og op til 7,5 timers brændetid pr. opfyldning.

Læs mere

Gin 90 Low biopejs ildbord

Multifunktionelt sofabord, der tilskynder samtale. Gin 90 Low er et aflangt bord med indbygget bioethanol brandkar. Vælg mellem flere forskellige farver.

Læs mere

Nova 850 udendørs biopejs

Stor trapezformet biopejs bålfad til ude- og indendørs brug. Produceret af EcoSmart i hårdfør betonkomposit. Vælg mellem flere forskellige farver.

Læs mere

Linear 65 Biopejs Indbygningskit

Gør-det-selv biopejs bygge kit specielt designet til at bygge et brandkar ned i et bord eller andet møbel. Til inde- og udendørs brug. Inkl. EcoSmart XL900 brandkar.

Læs mere

Linear 90 biopejs indbygningskit

EcoSmart indbygningsprofil med to af deres XL900 bioethanol brandkar. Perfekt til gør-det-selv pejseprojekter, hvor brandkarret nedsænkes i fx. en bordplade.

Læs mere

Nova 600 udendørs biopejs

Trapez formet udendørs biopejs bålfad fra EcoSmart. Vælg mellem flere forskellige farver. Op til 11 timers brændetid. Kan bruges både inde- og udenfor.

Læs mere

Base 30 biopejs ildbord

Base 30 er et firkantet fritstående bioethanol bålfad fra EcoSmart. Kan bruges både inde- og udenfor. Op til 11 timers brændetid. Vælg mellem flere farver.

Læs mere

Cosmo 50 biopejs ildbord

Cosmo 50 aflangt bord med indbygget biopejs fra producenten EcoSmart. Kan bruges både inde- og udenfor. Op til 13 timers brændetid. Vælg mellem flere farver.

Læs mere

Grate 18 biopejs indsats

Grate 18 er en fritstående biopejs indsats til traditionelle pejse og brænde. Bredde: 45,7 cm - Dybde: 40,6 cm. Op til 11 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

Linear 130 biopejs indbygningskit

Indbygningsprofil fra EcoSmart Fire, med tre af deres XL900 brandkar. Perfekt til gør-det-selv pejseprojekter, hvor brandkarret nedsænkes i fx. en bordplade.

Læs mere

Gin 90 Chat biopejs ildbord

Multifunktionelt sofabord i en højde på 59,5 cm. Gin 90 Chat er et aflangt bord med indbygget bioethanol brandkar til inde- og udendørs brug. Vælg mellem flere forskellige farver.

Læs mere

Manhatten 50 biopejs ildbord

Manhatten 50 aflangt bord med indbygget biopejs fra EcoSmart. Kan bruges både inde- og udenfor. Op til 11 timers brændetid. Vælg mellem flere farver.

Læs mere

Linear 50 biopejs indbygningskit

EcoSmart indbygningskit til deres XL900 bioethanol brandkar. Perfekt til gør-det-selv pejseprojekter, hvor brandkarret nedsænkes i fx. en bordplade.

Læs mere

Martini 50 biopejs ildbord

Martini 50 aflangt bord med indbygget biopejs i midten fra producenten EcoSmart. Kan bruges både inde- og udenfor. Op til 11 timers brændetid. Vælg mellem flere farver.

Læs mere

Gin 90 Bar biopejs ildbord

Højt bar-bord med indbygget bioethanol brandkar til inde- og udendørs brug. Vælg mellem flere forskellige farver.

Læs mere

Pod 30 udendørs biopejs

Pod 30 er en rund fritstående biopejs lavet af beton-komposit. Brandkarret har et kapacitet på 8 liter og kan brænde i op til 11 timers på en fuld opfyldning.

Læs mere

Pod 40 udendørs biopejs

Pod 40 er en rund fritstående biopejs lavet af beton-komposit. Brandkarret har et kapacitet på 8 liter og kan brænde i op til 11 timers på en fuld opfyldning.

Læs mere

Square 22 biopejs indbygningskit

Square 22 er et biopejs indbygningskit. Perfekt til gør-det-selv ildborde og andre pejseprojekter. Det medfølgende brandkar giver flammer i op til 11 timer per opfyldning.

Læs mere

Stix udendørs biopejs

En designer-biopejs med et moderne twist på det traditionelle lejerbål. Pejsen er designet af designer Hiroshi Tsunoda.

Læs mere

Grate 36 biopejs indsats

Grate 36 er en fritstående bioethanol indsats til eksisterende pejse. Inkl. EcoSmarts aflange XL700 brandkar. Kapacitet på 7,0 liter og op til 12 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

Grate 30 biopejs indsats

Grate 30 er en fritstående bioethanol indsats til eksisterende pejse. Inkl. EcoSmarts aflange XL500 brandkar. Kapacitet på 5,0 liter og op til 13 timers brændetid per opfyldning.

Læs mere

Wharf 65 biopejs ildbord

Wharf 65 er et aflangt bord med indbygget biopejs fra producenten EcoSmart. Kan bruges både inde- og udenfor. Op til 13 timers brændetid. Vælg mellem flere farver.

Læs mere

Base 40 biopejs ildbord

Base 40 er et firkantet fritstående bioethanol bålfad fra EcoSmart. Kan bruges både inde- og udenfor. Op til 11 timers brændetid. Vælg mellem flere farver.

Læs mere

Round 20 biopejs indbygningskit

Round 20 er en rund indbygningsprofil med bioethanol brandkar. Perfekt til gør-det-selv løsninger hvor man ønsker at bygge fx. et ildbord.

Læs mere

Stix 8 udendørs biopejs

Stor designer-biopejs med et moderne twist på det traditionelle lejerbål. Produceret af EcoSmart Fire og designet af Hiroshi Tsunoda.

Læs mere

Mix 600 udendørs biopejs

Rundt biopejs bålfad til ude og indendørs brug. Produceret af hårdfør betonkomposit. Vælg mellem flere farver.

Læs mere

Mix 850 udendørs biopejs

Stor rund biopejs bålfad til ude og indendørs brug. Produceret af EcoSmart Fire i hårdfør betonkomposit. Vælg mellem flere forskellige farver.

Læs mere

Ark 40 biopejs ildbord

Ark 40 er et fritstående bioethanol bålfad fra EcoSmart. Kan bruges både inde- og udenfor. Op til 11 timers brændetid. Vælg mellem flere farver.

Læs mere

THE ICONIC Biopejs

THE ICONIC fra Icon Fires er en enestående biopejs der hænger fra loftet. Med en diameter på hele 90 cm er pejsen det perfekte midtpunkt i enhver indretning og den roterbare skal giver mulighed for at nyde pejsens flammer fra alle vinkler.

Læs mere

Sikkerhedsglas til biopejs - 25 cm

Sikkerhedsglas til brug i gør-det-selv biopejse.

Læs mere

Traditionel Biopejs Kamin - Træ

Stor traditionel kamin med bioethanol brandkar på 1,5 liter og op til 5-6 timers brændetid. Pejserammen er lavet i træ og fremstår i en naturlig finish.

Læs mere

Traditionel Biopejs Kamin - Sort

Fritstående biopejs i et klassisk pejsedesign. Det medfølgende brandkar har en kapacitet på 1.5 liter og giver op til 6 timers brændetid. Pejserammen er lavet i MDF og fremstår med flot sort finish.

Læs mere

Sikkerhedsglas til biopejs - 130 cm

Sikkerhedsglas til brug i gør-det-selv biopejse.

Læs mere

Sikkerhedsglas til biopejs - 135 cm

Sikkerhedsglas til brug i gør-det-selv biopejse.

Læs mere

Sikkerhedsglas til biopejs - 145 cm

Sikkerhedsglas til brug i gør-det-selv biopejse.

Læs mere

Sikkerhedsglas til biopejs - 155 cm

Sikkerhedsglas til brug i gør-det-selv biopejse.

Læs mere

Sikkerhedsglas til biopejs - 165 cm

Sikkerhedsglas til brug i gør-det-selv biopejse.

Læs mere

Sikkerhedsglas til biopejs - 175 cm

Sikkerhedsglas til brug i gør-det-selv biopejse.

Læs mere

Sikkerhedsglas til biopejs - 185 cm

Sikkerhedsglas til brug i gør-det-selv biopejse.

Læs mere

Sikkerhedsglas til biopejs - 195 cm

Sikkerhedsglas til brug i gør-det-selv biopejse.

Læs mere

Sikkerhedsglas til biopejs - 15 cm

Sikkerhedsglas til brug i gør-det-selv biopejse.

Læs mere

Hollywood - 2-sidet fritstående biopejs

Sort fritstående biopejs med kig til flammerne fra 2 sider. Det medfølgende 1,5 liters brandkar har en forventet brændetid på 5-6 timer per opfyldning.

Læs mere

Flammeslukker til biopejs

Slukker til bioethanol brandkar. Kvæl ilden fra din biopejs på sikker vis ved at lukke spjældet og dermed ilttilførslen.

Læs mere

Lighter til biopejs

Lighter på 17,5 cm til at tænde en biopejs. Undgå at brænde fingrene og fyr op i din biopejs på den eneste rigtige måde.

Læs mere

Neo 750 Fireplace - Indbygningsbiopejs

Indbygningsbiopejs fra Planika Fires, der er udstyret med deres fjernbetjente Neo brandkar med justerbar flamme niveau. Indbygningsrammen kan bruges som 1, 2 eller 3-sidet.

Læs mere

Neo 500 Fireplace - Indbygningsbiopejs

Indbygningsbiopejs fra Planika Fires, der er udstyret med deres fjernbetjente Neo brandkar med justerbar flamme i 2 niveauer. Indbygningsrammen kan bruges som 1, 2 eller 3-sidet.

Læs mere

Neo 1000 Fireplace - Indbygningsbiopejs

Indbygningsbiopejs fra Planika Fires, der er udstyret med deres fjernbetjente Neo brandkar med justerbar flamme niveau. Indbygningsrammen kan bruges som 1, 2 eller 3-sidet.

Læs mere

Jazz biopejs

Kvadratisk væghængt biopejs i stål og flot design. Pejsen har en forventet brændetid på 5 timer.

Læs mere

Keramisk fiber vat til biopejs

Perfekt til brandkammeret i biopejsen. Booster flammerne i opstarten og beskytter mod utilsigtet spild af bioethanol.

Læs mere

Duft til biopejse - 10-pak

Pakke med 10 forskellige dufte til brug i biopejse. Find din egen yndlingsduft i dette sortiment og opdag hyggen sprede sig.

Læs mere

Nero 1150 væghængt biopejs - Sort

Væghængt biopejs fra Icon Fires med en bredde på 115 cm. Brændetid op til 8 timer. Smalt design, der stiller minimale pladskrav.

Læs mere

Rund 0,3 liter biopejs brandkammer Ø: 7,8 cm

Lille 0,3L liter rundt bioethanol brandkar. Dimensioner: H: 7,8 x Ø: 7,8 cm

Læs mere

Nero 1450 væghængt biopejs - Sort

Væghængt biopejs fra Icon Fires med en bredde på 145 cm. Brændetid op til 9 timer. Slimline brandkar og en dybde på blot 19,5 cm.

Læs mere

Nero 1750 biopejs til væg - Sort

Væghængt biopejs fra Icon Fires med en bredde på 175 cm. Brændetid op til 9 timer. Smalt design sikrer, at pejsen fylder minimalt.

Læs mere

Nero 1150 biopejs til væg - Stål

Væghængt biopejs fra Icon Fires med en bredde på 115 cm. Brændetid op til 8 timer. Smalt design, der gør, at pejsen ikke fylder meget.

Læs mere

Rund 5 liter biopejs brandkammer - Ø: 30 cm

5 liter rustfrit stål brandkammer. Kan brænde i op til 10 timer på en opfyldning og egner sig godt til indbygning, fx i et bord.

Læs mere

Nero 1450 biopejs til væg - Stål

Væghængt biopejs fra Icon Fires med en bredde på 145 cm. Brændetid op til 9 timer. Slimline brandkar sikrer minimal dybde.

Læs mere

Piano biopejs - Sort

Læs mere

Nero 1750 biopejs til væg - Stål

Væghængt biopejs fra Icon Fires med en bredde på 145 cm. Brændetid op til 9 timer. Slimline brandkammer med justerbar flamme.

Læs mere

Salem - Biopejs i brændeovns look

Bioethanol pejs i brændeovns look med en diameter på 44 cm og højde på 80 cm. Brændetid op til 4,5 time. Kan bruges både ude og inde.

Læs mere

Biopejs til væg med rundende kant - stål

Bred væghængt biopejs i stål med en rundende kant. Pejsen har to brandkar af 1 liter. Dimensioner H: 50 cm x B: 80 cm x D: 20 cm.

Læs mere

Totem Commerce Biopejs

Totem biopejs til udendørs brug fra Planika. Kan rumme 3 liter bioethanol og brænde i op til 7 timer. Mål: H: 106,6 x Ø: 39,5 cm.

Læs mere

Jar Commerce Ude Biopejs

Jar udendørs biopejs fra Planika. Kan rumme 3 liter bioethanol og brænde i op til 6,5 timer. Mål: H: 77,2 x Ø: 41 cm.

Læs mere

Cadiz Biopejs - MDF

Surround biopejs i et meget klassisk design fra Xaralyn. Dimensioner: H: 94,8 x B: 98 x D: 37,5 cm.

Læs mere

Fritstående biopejs i hvid - 1L

Fritstående ude biopejs, som kan placeres frit på din terrasse eller andet steds udendørs.

Læs mere

Petit Commerce Biopejs - DEMO

Planika Petit udendørs biopejs. Flot biopejs til bordet på terrassen. Glasset mangler, samt har et lille hak i brænderen

Læs mere

Dancing Flames bord biopejs

Dancing Flames bordbiopejs fra den anerkendte biopejs-producent Planika Fires. Bunden er designet i kork, og pejsen er enkel.

Læs mere

Fritstående biopejs i sort - 1L

Fritstående ude biopejs, som kan placeres frit på din terrasse eller andet steds udendørs. Flammen er beskyttet af et rundt glas.

Læs mere

Adra Biopejs - Hvid

Adra biopejs fra den hollandske Xaralyn. Denne biopejs har en brændetid på 3-4 timer.

Læs mere

Nova Væghængt Biopejs - Demo

Lille kompakt væghængt pejs fra Hollandske Xaralyn. Vælg mellem Opti-myst eller bioethanol brandkar - super fleksibelt

Læs mere

Elda Fritstående Biopejs

Elda biopejs fra den hollandske Xaralyn. Denne biopejs har en brændetid på 3,5-4 timer.

Læs mere

Petit Commerce Biopejs - DEMO

Planika Petit udendørs biopejs. Flot biopejs til bordet på terrassen. Glasset mangler

Læs mere

Fritstående biopejs i hvid - 0,3L

Fritstående ude biopejs, som kan placeres frit på din terrasse eller andet steds udendørs.

Læs mere

Sort UFO-50 Lofthængt Biopejs

UFO-50 sort Hein & Haugaard lofthængt biopejs. Op til 6 timers brændetid. Pejsen er designet og håndbygget i Nordjylland.

Læs mere

Stål UFO-50 Lofthængt Biopejs

UFO-50 Stål Hein & Haugaard lofthængt biopejs. Brændetid i op til 6 timer. Pejsen er både designet og håndbygget i Nordjylland.

Læs mere

New York UFO-50 Lofthængt Biopejs

UFO-50 New York Hein & Haugaard lofthængt biopejs. Med justerbart brandkar, der har op til 6 timers brændetid pr. opfyldning.

Læs mere

Oxid UFO-50 Lofthængt Biopejs

UFO-50 Oxid Hein & Haugaard Lofthængt biopejs. Kan brænde i op til 6 timer pr. opfyldning. Dimensioner: H: 25 cm x Ø: 50 cm.

Læs mere

Stål UFO-60 Lofthængt Biopejs

UFO-60 Hein & Haugaard Lofthængt biopejs. Brænder i op til 6 timer pr. opfyldning. Håndlavet og designet i Nordjylland.

Læs mere

New York UFO-60 Lofthængt Biopejs

UFO-60 New York Hein & Haugaard lofthængt biopejs. Med justerbart brandkar. Pejsen er både designet og håndbygget i Nordjylland.

Læs mere

Oxid UFO-60 Lofthængt Biopejs

UFO-60 Oxid Hein & Haugaard lofthængt biopejs. Op til 6 timers brændetid pr. opfyldning. Pejsen er nemt at montere i loftet.

Læs mere

Sort UFO-60 Lofthængt Biopejs

UFO-60 Hein & Haugaard Lofthængt biopejs. Pejsen er håndbygget i Nordjylland, og den brænder i op til 6 timer pr. opfyldning.

Læs mere

UFO-60 New York Biopejs - Stål

UFO-60 Hein & Haugaard gulv biopejs i farven "New York." Brænder i op til 6 timer på en opfyldning. Fås også i en mindre model.

Læs mere

UFO-50 Biopejs - Sort

UFO-50 Hein & Haugaard lofthængt biopejs. Brænder i helt op til 6 timer på en opfyldning. Dimensioner: H: 85 cm x Ø: 50 cm.

Læs mere

Ball Væghængt Biopejs

Væghængt biopejs med et opsigtsvækkende hvidt design. Pejsen måler: H: 85 cm x B: 84,85 cm x D: 18,15 cm.

Læs mere

UFO-50 New York Biopejs - Stål

UFO-50 Stål Hein & Haugaard biopejs på fod i farven "new yorker." 1,5 liter brænder. Op til 6 timers brændetid pr. opfyldning.

Læs mere

UFO-50 Oxid Biopejs - Karamel

UFO-50 Stål Hein & Haugaard biopejs på fod i oxid. Brænder i op til 6 timer på en opfyldning. Fås desuden i en større udgave.

Læs mere

UFO-60 Biopejs - Sort

UFO-60 Hein & Haugaard gulv biopejs i sort. Brænder i op til 6 timer på 1,5 liter bioetnanol. Modellen fås også i en mindre version.

Læs mere

UFO-50 Biopejs - Stål

UFO-50 Stål Hein & Haugaard biopejs på fod i stål. Håndbygget og designet i Nordjylland med en brændetid på op til 6 timer.

Læs mere

UFO-60 Biopejs - Stål

UFO-60 Hein & Haugaard gulvbiopejs i stål. Brænder i op til 6 timer på en opfyldning. Pejsen fås også i en mindre størrelse.

Læs mere

UFO-60 Oxid Biopejs

UFO-60 Hein & Haugaard gulv biopejs i oxid. Brænder i op til 6 timer på en opfyldning bioethanol og fås også i en mindre udgave.

Læs mere

Planika biopejs fjernbetjening

Fjernbetjening til Planika's automatiske bioethanol brandkar. Nem styring af brandkarret. Husk at bestille fjernbetjeningen sammen med pejsen.

Læs mere

UFO Væghængt biopejs - Slim

Hein & Haugaard vægbiopejs - fås i to størrelser og flere farver. Brænder i op til 6 timer på en opfyldning bioethanol.

Læs mere

Mars lofthængt biopejs

Lofthængt biopejs fra Hein & Haugaard i poleret kobber med en brændetid på op til 4 timer.

Læs mere

Hein & Haugaard UFO biopejs til væg

Væghængt biopejs fra Hein & Haugaard. Vægbeslaget til denne model giver et industrielt og unikt udtryk. Brænder i 6 timer.

Læs mere

Gigas-100 lofthængt biopejs

Lofthængt biopejs fra Hein & Haugaard med en diameter på 1 meter. Pejsen er håndbygget og kan pyntes med keramisk dekoration.

Læs mere

Merkur lofthængt biopejs

Lofthængt biopejs fra Hein & Haugaard i 100% ren kobber.

Læs mere

Venus lofthængt biopejs

Lofthængt biopejs fra Hein & Haugaard i 100% ren kobber.

Læs mere

UFO-80 Mega Stål - Lofthængt Biopejs

UFO-80 Mega fra Hein & Haugaard er en hængende biopejs til montering i loftet. Brændetid op til 6 timer per opfyldning. Håndlavet og designet i Nordjylland.

Læs mere

Loftstang til Hein & Haugaard biopejse

Få lavet en ny eller en ekstra loftstang til din Hein & Haugaard biopejs. Kan bl.a. bruges til at omdanne din fritstående H&H biopejs til en lofthængt model.

Læs mere

Stander til Hein & Haugaard biopejse

Standersystem til Hein & Haugaard UFO biopejse. Foden fås i forskellige farver og passer til både UFO-50 og UFO-60.

Læs mere

UFO-80 Mega Oxid - Lofthængt Biopejs

UFO-80 Mega Oxid fra Hein & Haugaard er en hængende biopejs til montering i loftet. Brændetid op til 6 timer per opfyldning. Håndlavet og designet i Nordjylland.

Læs mere

UFO-80 Mega Sort - Lofthængt Biopejs

UFO-80 Mega Sort fra Hein & Haugaard er en hængende biopejs til montering i loftet. Brændetid op til 6 timer per opfyldning. Håndlavet og designet i Nordjylland.

Læs mere

UFO-80 Mega New York - Lofthængt Biopejs

UFO-80 Mega fra Hein & Haugaard er en hængende biopejs til montering i loftet. Brændetid op til 6 timer per opfyldning. Håndlavet og designet i Nordjylland. Her i den rustikke New York finish.

Læs mere

Loftbeslag til Hein & Haugaard biopejse

Loftbeslag til Hein & Haugaard biopejse.

Læs mere

Helios lofthængt biopejs

Lofthængt biopejs fra Hein & Haugaard i poleret messing med en brændetid på op til 4 timer.

Læs mere

Planika Senso Fireplace - Biopejs

Automatisk indbygningsbiopejs fra Planika, som kan ændres til at være 1, 2 eller 3-sidet. Planika Senso brandkar med fjernbetjening medfølger.

Læs mere

Biopejs Model 905

Model 905 er vores bedst solgte væghængte biopejs.Den skaber en god varme og fantastisk hygge med en flammebredde på 40 cm. Biopejsen er nem at montere med blot enkelte skuer og lige til at hænge på væggen.Vi har sørget for at der medfølger 2 rawlplugs og

Læs mere

Biopejs Model 301

Biopejs 301 er en bordmodel, som kan bruges både inden- og udenfor. Biopejsen flyttes nemt fra skænken, bordet eller vindueskarmen i stuen til bordet i haven uanset hvor den står og bruges, skaber den hygge og lune. Ved brug udenfor, anbefaler vi at den

Læs mere

Biopejs Model 901

Biopejs model 901 kan bruges til både indbygning og til at hænge direkte på væggen.Uanset hvor den monteres, vil den sprede hygge og glæde! Modellen 902903904-913 bygger alle på denne model dog med stål på forsiden som giver den et lækkert design twist!Bi

Læs mere

Biopejs model 1001

Model 1001 kan bruges både inde og ude. Brug denne fantatiske model inde alle de kolde måneder, stil den i stuen, køkkenalrummet, entréen og se dine gæster blive overrasket når de ankommer. Bruges den udenfor, anbefaler at dette ikke sker ved nedbør. Når

Læs mere

Biopejs Model 302

Biopejs model 302 kan bruges både inde og ude hele året.Biopejsen er nem at flytte fra skænken i stuen til bordet i haven uanset hvor den står og bruges, skaber den hygge og romatiske stunder.Biopejsen her findes også i mindre udgave som kan findes ved a

Læs mere

Biopejs Model 304-M

Biopejs model 304-M kan bruges både inde og ude.Denne biopejs er en mindre udgave af model 304 modellen her gør sig bedre på spisebordet, reolen, hjørnebordet eller lign. Hvor modellen større gør sig bedre som gulvmodel eller på større reoler, skænke ell

Læs mere

Biopejs Model 911

Model 911 er en super smuk biopejs med elegante detaljer. Denne model findes i tre størrelser, denne er den mindste med sin bredde på 110 cmModellen er den samme som modellerne 910+912 Det er blot størrelserne som varierer. Tryk på modelnumrene, for at gå

Læs mere

Frontglas Til Biopejs Model 901-904+913

Gør din biopejs med ekslusiv at se på med dette frontglas.Udtrykket bliver med det samme noget andet, så snart glasset er monteret.Glasset monteres nemt, og vi antager at det tager ca. 2 min af monterer dette. Frontglas til biopejs model 901-904+913 Monte

Læs mere

Biopejs Model 902

Biopejs model 902 kan bruges til både indbygning og til at hænge direkte på væggen. Uanset hvor den monteres, vil den sprede hygge og glæde! Modellen 901903904-913 bygger alle på denne model dog med stål på forsiden som giver den et lækkert design twist!B

Læs mere

Biopejs Model 908

Model 908 er en fantastisk biopejs. Denne væghængte biopejs kan noget helt specielt med sine 3 brændere. Den skaber en god og super fed hygge De tre brændere a 25 cm giver en samlet flammebredde på 75 cm.Der kan være 200 ml. i hver brænder Denne model kan

Læs mere

Biopejs Model 903

Model 903 kan bruges til både indbygning og til at hænge direkte på væggen. Uanset hvordan den monteres, vil den sprede hygge og varme! Modellen 901-902904-913 bygger alle på denne model dog med stål på forsiden som giver den et lækkert design twist!Biope

Læs mere

Biopejs Model 904

Biopejs model 904 kan bruges til både indbygning og til at hænge direkte på væggen. Uanset hvor den monteres, vil den sprede hygge og glæde! Modellen 901-902903-913 bygger alle på denne model dog med stål på forsiden som giver den et lækkert design twist!

Læs mere

Biopejs Model 910

Model 910 er en super smuk biopejs med elegante detaljer. Denne model findes i tre størrelser, denne er den mindste med sin bredde på 110 cmModellen er den samme som modellerne 911+912 Det er blot størrelserne som varierer. Tryk på modelnumrene, for at gå

Læs mere

Biopejs Model 201

DENNE MODEL ER DESVÆRRE IKKE PÅ LAGER - CA. 2 UGERS LEVERINGSTID Model 201 er en indbygningspejs. Biopejsen er åben fra 3 sider og flammerne kan derfor ses flere steder fra. Model 201 leveres med en elegant glasramme langs fronten på nederste del af pejs

Læs mere

Frontglas Til Biopejs Model 905

Front glas til biopejs model 905 Nem at monterer på biopejsen med de medfølgende skruer.Monteres på 5-10 min. OBS: HER ER DET GLASSET TIL BIOPEJSEN DER KØBES detaljer Mål: • Bredde: 64,40 cm • Højde: 10,00 cm • Dybde: 0,80 cm • Vægt:

Læs mere

Biopejs Model 304

Biopejs model 304 kan bruges både inde og ude. Denne biopejs er den største fritstående model vi har og den pryder virkelig et hvert rum! Denne biopejs findes også i en mindre udgave model 304-MBiopejsen flyttes nemt fra stuen til køkkenalrummet til have

Læs mere

Biopejs Model 302-M

Model 302-M er en mindre udgave af 302. Modellen her kan også bruges både inde og ude. Den er nem at flytte fra skænken i stuen til bordet i haven uanset hvor den står og bruges, så skaber den hygge og varme. Bruges pejsen udenfor, anbefaler vi at den ik

Læs mere

Biopejs Model 906

Model 906 bryder de mange firkantede former mange af os har i vores hjem. Den elegante buede front i rustfrit stål passer smukt på en hvid såvel som en farvet væg.Vi er her ude i en smuk og meget dekorativ biopejs - læg mærke til bredden på modellen. Så h

Læs mere

Biopejs Model 912

Model 912 er en super smuk biopejs med elegante detaljer. Denne model findes i tre størrelser, denne er den mindste med sin bredde på 110 cmModellen er den samme som modellerne 910+911 Det er blot størrelserne som varierer. Tryk på modelnumrene, for at gå

Læs mere

Biopejs Model 913

Biopejs model 913 kan bruges til både indbygning og til at hænge direkte på væggen.Uanset hvor den monteres, vil den sprede hygge og glæde! Modellen 901-902903904 bygger alle på denne model dog med stål på forsiden som giver den et lækkert design twist!Bi

Læs mere

Biopejs Model 914

Model 914 er en væghængt biopejs, som både kan bruges til direkte montering, men også til indbygning.Den skaber en god varme og fantastisk hygge med en flammebredde på 35 cm. Biopejsen er nem at montere med blot enkelte skuer og lige til at hænge på vægge

Læs mere

Biopejs Model 915

Model 915 er en lidt utraditionel væghængt biopejs, som både kan bruges til direkte montering, men også til indbygning. Grunden til at den er lidt utraditionel er at denne biopejs ikke hænger vandret, men lodret! Hvilket gør at denne biopejs passe på nogl

Læs mere

Biopejs Model 202-V

Model 202-V er en indbygningspejs. Biopejsen er åben fra 2 sider og flammerne kan derfor ses flere steder fra.Denne biopejse er åben i venstre side. Tænd pejsen efter en lang da på arbejdet, skænk dig et godt glas, op med benene og nyd aftenen som man bur

Læs mere

Biopejs Model 202-H

Model 202-H er en indbygningspejs. Biopejsen er åben fra 2 sider og flammerne kan derfor ses flere steder fra.Denne biopejse er åben i højre side. Biopejsen skaber med det samme hygge og lune i hjemmet. Tænd pejsen efter en lang dag på arbejdet, skænk dig

Læs mere

Biopejs Model 203-H

Model 203-H er en indbygningspejs. Biopejsen er åben fra 2 sider og flammerne kan derfor ses flere steder fra.Denne biopejse er åben i højre side. Biopejsen skaber med det samme hygge og lune i hjemmet. Tænd pejsen efter en lang dag på arbejdet, skænk dig

Læs mere

Biopejs Model 203-V

Model 203-H er en indbygningspejs. Biopejsen er åben fra 2 sider og flammerne kan derfor ses flere steder fra.Denne biopejse er åben i højre side. Biopejsen skaber med det samme hygge og lune i hjemmet. Tænd pejsen efter en lang da på arbejdet, skænk dig

Læs mere

Biopejs Model 204-V

Model 204-V er en indbygningspejs. Biopejsen er åben fra 2 sider og flammerne kan derfor ses flere steder fra.Denne biopejse er åben i venstre side. Biopejsen skaber med det samme hygge og lune i hjemmet. Tænd pejsen efter en lang dag på arbejdet, skænk d

Læs mere

Biopejs Model 204-H

Model 204-H er en indbygningspejs. Biopejsen er åben fra 2 sider og flammerne kan derfor ses flere steder fra.Denne biopejse er åben i højre side. Biopejsen skaber med det samme hygge og lune i hjemmet. Tænd pejsen efter en lang dag på arbejdet, skænk dig

Læs mere

Biopejs Model 205-V

Model 205-V er en indbygningspejs. Biopejsen er åben fra 2 sider og flammerne kan derfor ses flere steder fra.Denne biopejse er åben i venstre side. Biopejsen skaber med det samme hygge og lune i hjemmet. Tænd pejsen efter en lang dag på arbejdet, skænk d

Læs mere

Biopejs Model 916

Biopejs model 916 kan bruges til både indbygning og til at hænge direkte på væggen.Uanset hvor den monteres, vil den sprede hygge og glæde! Denne biopejs er udviklet ud fra det klassiske udtryk, men med en lille twist med sin dobbelt kantprofil, hvis give

Læs mere

Frontglas Til Biopejs Model 916

Gør din biopejs med ekslusiv at se på med dette frontglas.Udstykket bliver med det samme noget andet, så snart glasset er monteret.Glasset monteres nemt, og vi antager at det tager 2 min Monteres nemt ved at løfte bioethanolbeholderen op, læg basen til gl

Læs mere

Biopejs Model 205-H

Model 205-H er en indbygningsbiopejs. Biopejsen er åben fra 2 sider og flammerne kan derfor ses flere steder fra.Denne biopejse er åben i højre side. Biopejsen skaber med det samme hygge og lune i hjemmet. Tænd pejsen efter en lang dag på arbejdet, skænk

Læs mere

Frontglas Til Biopejs Model 908

Giv din biopejs et mere ekslusivt look med dette frontglas.Udstykket bliver med det samme noget andet, så snart glasset er monteret.Glasset monteres nemt, og vi antager at det tager 2-5 min af monterer dette. Frontglas til biopejs model 908 Monteres nemt

Læs mere

Frontglas Til Biopejs Model 915

Gør din biopejs med ekslusiv at se på med dette frontglas. Udstykket bliver med det samme noget andet, så snart glasset er monteret.Glasset monteres nemt, og vi antager at det tager 2 min Monteres nemt ved at løfte bioethanolbeholderen op, læg basen til g

Læs mere

Frontglas Til Biopejs Model 914

Gør din biopejs med ekslusiv at se på med dette frontglas. Udstykket bliver med det samme noget andet, så snart glasset er monteret.Glasset monteres nemt, og vi antager at det tager 2 min Monteres nemt ved at løfte bioethanolbeholderen op, læg basen til g

Læs mere

Biopejs model 1002

Model 1002 kan bruges både inde og ude. Brug denne fantatiske model inde alle de kolde måneder, stil den i stuen, køkkenalrummet, entréen og se dine gæster blive overrasket når de ankommer. Bruges den udenfor, anbefaler at dette ikke sker ved nedbør. Når

Læs mere

Biopejs Model 907

Model 907 er enormt dekorativ på væggen og giver med det samme en smukt og elegant udtryk. Uanset hvor den monteres, vil den sprede hygge og varme! Vi sender altid skruer og rawlplugs med til vores væghængte modeller, og denne model er nem at monterer. Vi

Læs mere

Frontglas Til Biopejs Model 205-V

Gør din biopejs med ekslusiv at se på med dette frontglas. Udstykket bliver med det samme noget andet, så snart glasset er monteret.Glasset monteres nemt, og vi antager at det tager 2 min Monteres nemt ved at løfte bioethanolbeholderen op, læg basen til g

Læs mere

Frontglas Til Biopejs Model 205-H

Gør din biopejs med ekslusiv at se på med dette frontglas. Udstykket bliver med det samme noget andet, så snart glasset er monteret.Glasset monteres nemt, og vi antager at det tager 2 min Monteres nemt ved at løfte bioethanolbeholderen op, læg basen til g

Læs mere

Startpakke Til Biopejse

Her finder du vores startpakke til din biopejs. Uanset om du har valgt en fritstående biopejs, til væggen indbygning eller haven, så kan denne startpakke bruges. Startpakken består af følgende: 6 liter (1 liters dunke) Lugtfri bioethanol1 stk. Funktion ge

Læs mere

Åben 2-Sidet Tunnel Indbygnings Biopejs 90 cm

En indbygget biopejs som denne gør det muligt, at se flammerne fra begge sider. Denne model er ikke på lager, men har ca. 10 dages leveringstid. Vi samler og tjekker dem først ved bestilling. Det giver mulighed for at indbygge pejsen i væggen eks. mellem

Læs mere

Åben 2-Sidet Tunnel Indbygnings Biopejs 120 cm

En indbygget biopejs som denne gør det muligt, at se flammerne fra begge sider. Det giver mulighed for at indbygge pejsen i væggen eks. mellem køkkenalrummet og stuen. Så uanset om man befinder sig i det ene eller andet rum, kan man nyde biopejsens smukke

Læs mere

Fritstående Biopejs Cube

DENNE MODEL ER DESVÆRRE IKKE PÅ LAGER - CA. 3 UGERS LEVERINGSTID Denne elegante fritstående biopejs findes i farverne sort og hvid. Brug denne fantatiske model inde alle de kolde måneder, stil den i stuen, køkkenalrummet, entréen og se dine gæster blive

Læs mere

Fritstående Biopejs Cube

DENNE MODEL ER DESVÆRRE IKKE PÅ LAGER - CA. 3 UGERS LEVERINGSTID Denne elegante fritstående biopejs findes i farverne sort og hvid. Brug denne fantatiske model inde alle de kolde måneder, stil den i stuen, køkkenalrummet, entréen og se dine gæster blive

Læs mere

Duftolie Til Biopejse - Lavendel

Kan du lide duften af lavendel? Så kan du med vores duft parfume tilfører en dejlig duft af lavendel til din biopejs. Duftolien tilsættes ethanolen inden biopejsen antændes, og når biopejsen brænder vil den sende en dejlig behagelig duft af lavendel ud i

Læs mere

Duftolie Til Biopejse - Appelsin

Kan du lide duften af appelsin? Så kan du med vores duft parfume tilfører en dejlig duft af lavendel til din biopejs. Duftolien tilsættes ethanolen inden biopejsen antændes, og når biopejsen brænder vil den sende en dejlig behagelig duft af appelsin ud i

Læs mere

Duftolie Til Biopejse - Romantik

Kan du lide duften af lavendel? Så kan du med vores duft parfume tilfører en dejlig duft af lavendel til din biopejs. Duftolien tilsættes ethanolen inden biopejsen antændes, og når biopejsen brænder vil den sende en dejlig behagelig duft ud i rummet. Vi a

Læs mere

Duftolie Til Biopejse - Citron

Kan du lide duften af citron? Så kan du med vores duft parfume tilfører en dejlig duft af lavendel til din biopejs. Duftolien tilsættes ethanolen inden biopejsen antændes, og når biopejsen brænder vil den sende en dejlig behagelig duft af citron ud i rumm

Læs mere

Duftolie Til Biopejse - Orkide

Kan du lide duften af orkide? Så kan du med vores duft parfume tilfører en dejlig duft af lavendel til din biopejs. Duftolien tilsættes ethanolen inden biopejsen antændes, og når biopejsen brænder vil den sende en dejlig behagelig duft af friske orkideer

Læs mere

Duftolie Til Biopejse - Marguerite

Kan du lide duften af friske margueritter? Så kan du med vores duft parfume tilfører en dejlig duft af lavendel til din biopejs. Duftolien tilsættes ethanolen inden biopejsen antændes, og når biopejsen brænder vil den sende en dejlig behagelig duft af fri

Læs mere

Biopejs Model 309

Biopejs model 309 kan bruges både inde og ude.Denne biopejs er helt perfekt til at bruge på mindre pladser, et rigtig godt alternativ til stearinlys på spisebordet, hjørnebordet ved sofaen eller vindueskarmen. Biopejsen flyttes nemt at flytte fra skænken

Læs mere

Biopejs Model 305 I Sort eller Hvid

Biopejs model 305 er en bordmodel, som kan bruges både inden- og udenfor. Biopejsen findes i farven sort eller hvid.Denne model er en del af en serie, hvor biopejsen kommer i flere forskellige størrelser. Gå direkte til de andre størrelser, ved at at tryk

Læs mere

Biopejs Model 305 I Sort eller Hvid

Biopejs model 305 er en bordmodel, som kan bruges både inden- og udenfor. Biopejsen findes i farven sort eller hvid.Denne model er en del af en serie, hvor biopejsen kommer i flere forskellige størrelser. Gå direkte til de andre størrelser, ved at at tryk

Læs mere

Biopejs Model 306 I Sort Eller Hvid

Biopejs model 306 er en bordmodel, som kan bruges både inden- og udenfor. Biopejsen findes i farvene sort eller hvid.Denne model er en del af en serie, hvor biopejsen kommer i flere forskellige størrelser. Gå direkte til de andre størrelser, ved at at try

Læs mere

Biopejs Model 306 I Sort Eller Hvid

Biopejs model 306 er en bordmodel, som kan bruges både inden- og udenfor. Biopejsen findes i farvene sort eller hvid.Denne model er en del af en serie, hvor biopejsen kommer i flere forskellige størrelser. Gå direkte til de andre størrelser, ved at at try

Læs mere

Biopejs Model 307 I Sort Eller Hvid

Biopejs model 307 er en bordmodel, som kan bruges både inden- og udenfor. Biopejsen findes i farven sort eller hvid.Denne model er en del af en serie, hvor biopejsen kommer i flere forskellige størrelser. Gå direkte til de andre størrelser, ved at at tryk

Læs mere

Biopejs Model 307 I Sort Eller Hvid

Biopejs model 307 er en bordmodel, som kan bruges både inden- og udenfor. Biopejsen findes i farven sort eller hvid.Denne model er en del af en serie, hvor biopejsen kommer i flere forskellige størrelser. Gå direkte til de andre størrelser, ved at at tryk

Læs mere

Biopejs Model 308 I Sort Eller Hvid

Biopejs model 308 er den største model i denne serie, som kan bruges både inden- og udenfor. Modellen her egner sig rigtig godt til den store skænk eller til at stå direkte på gulvet. Tag den endelig med på terrassen eller stil den foran hoveddøren, og la

Læs mere

Biopejs Model 308 I Sort Eller Hvid

Biopejs model 308 er den største model i denne serie, som kan bruges både inden- og udenfor. Modellen her egner sig rigtig godt til den store skænk eller til at stå direkte på gulvet. Tag den endelig med på terrassen eller stil den foran hoveddøren, og la

Læs mere

Biopejs Model 917

Biopejs model 917 kan bruges til både indbygning og til at hænge direkte på væggen.Uanset hvor den monteres, vil den sprede hygge og glæde! Biopejsen monteres nemt med de medfølgende skuer. Til denne model kan der tilkøbes et frontglas, hvis dette måtte ø

Læs mere

Åben 2-Sidet Indbygnings Biopejs På Specialmål

FORVENT 9-11 UGERS LEVERINGSTID PÅ SPECIALFREMSTILLET MODEL En indbygget biopejs som denne gør det muligt, at se flammerne fra begge sider. Det giver mulighed for at indbygge pejsen i væggen eks. mellem køkkenalrummet og stuen. Så uanset om man befinder

Læs mere

Åben 3-Sidet Indbygget Biopejs Model 1 - 100 cm

En indbygget biopejs som denne model, at se flammerne fra hele 3 sider. Denne model er ikke på lager, men har ca. 10 dages leveringstid. Vi samler og tjekker dem først ved bestilling. Det giver mulighed for at indbygge pejsen i væggen eks. mellem køkkenal

Læs mere

Frontglas Til Biopejs Model 203-V

Gør din biopejs med eksklusiv at se på med dette frontglas. Udstykket bliver med det samme noget andet, så snart glasset er monteret.Glasset monteres nemt, og vi antager at det tager 2 min Monteres nemt ved at løfte bioethanolbeholderen op, læg basen til

Læs mere

Frontglas Til Biopejs Model 202-H

Gør din biopejs med ekslusiv at se på med dette frontglas. Udstykket bliver med det samme noget andet, så snart glasset er monteret.Glasset monteres nemt, og vi antager at det tager 2 min Monteres nemt ved at løfte bioethanolbeholderen op, læg basen til g

Læs mere

Frontglas Til Biopejs Model 202-V

Gør din biopejs med ekslusiv at se på med dette frontglas. Udstykket bliver med det samme noget andet, så snart glasset er monteret.Glasset monteres nemt, og vi antager at det tager 2 min Monteres nemt ved at løfte bioethanolbeholderen op, læg basen til g

Læs mere

Frontglas Til Biopejs Model 203-H

Gør din biopejs med eksklusiv at se på med dette frontglas. Udstykket bliver med det samme noget andet, så snart glasset er monteret.Glasset monteres nemt, og vi antager at det tager 2 min Monteres nemt ved at løfte bioethanolbeholderen op, læg basen til

Læs mere

Frontglas Til Biopejs Model 917

Gør din biopejs med ekslusiv at se på med dette frontglas.Udtrykket bliver med det samme noget andet, så snart glasset er monteret.Glasset monteres nemt, og vi antager at det tager ca. 2 min af monterer dette. Frontglas til biopejs model 917 Monteres nemt

Læs mere